UX Days, primul bootcamp de User Experience din România

R.T.
Miscellanea / 23 octombrie 2018

UX Days, primul bootcamp de User Experience din România

UX Days, primul bootcamp intensiv de User Experience din România, are loc în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie la Bucureşti. Construit după o curriculă special gândită pentru piaţa şi industria din România, UX Days înseamnă cinci zile de cursuri intensive prin intermediul cărora participanţii vor trece prin toate etapele procesului de User Experience Design, interacţionând direct cu traineri de top, cu experienţă în User Experience Design, conform unui comunicat al Asociaţiei Române de User Experience Design remis, astăzi, Redacţiei noastre.

UX Days este un eveniment inedit pentru România, cu un format intensiv. Timp de cinci zile, vor fi abordate zone majore şi definitorii precum UX ca proces holistic, User Engagement şi Cross Chanels UX, UX Research, UX Techniques, UX Management şi UX Strategy and Communications. Modulul din ultima zi dedicat strategiei în UX se adresează specialiştilor din zona de recruting, managerilor şi seniorilor din domeniu, precum şi celor care vor să înţeleagă mai bine cum se construieşte o echipă şi o strategie, cum se negociază cu stakeholderii din poziţia de specialist UX sau care sunt aspectele strategice ce contribuie la succesul unei echipe.

În ceea ce priveşte trainerii, aceştia au experienţe în studiouri de design, în consultanţă, corporaţii sau zone academice. Jason Mesut are o experienţă de peste şapte ani în conceperea strategiilor şi coordonarea echipelor de design, în prezent ocupând funcţia de director la Resonant Design and Innovation Lab în UK şi Local Leader la IxDa. Scott Gould este autorul The Shape of Engagement şi un expert în modul în care oamenii interacţionează cu ideile, brandurile sau organizaţiile, având aproape 20 de ani de experienţă în diferite domenii precum educaţie, guvern sau start-up-uri. Stephanie Troeth este consultant UX şi UX Lector la University of Greenwich din UK, având o experienţă de peste 15 ani în domeniu, lucrând cu branduri ca Telegraph, Mailchimp sau Clearleft, acolo unde a fost Head of Research. Ben Woods şi-a început cariera din 1999, ocupând poziţii de designer UX şi manager UX, în prezent fiind Lector UXD la Kent State University din USA. Alina Bănuleasa face parte din echipa responsabilă de crearea celor mai bune experienţe pentru FIFA, este mentor şi trainer în UX şi sprijină şi contribuie la dezvoltarea comunităţii tech din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb