Vara aceasta copiii vor fi în centrul atenţiei cu look-urile Tommy Hilfiger

R.S.
Miscellanea / 15 iulie

Vara aceasta copiii vor fi în centrul atenţiei cu look-urile Tommy Hilfiger

Odată cu venirea verii, soarele şi zilele lungi aduc bucurie şi energie pentru toţi copiii. Colecţia Tommy Hilfiger promite să aducă un plus de stil şi confort micuţilor, perfect pentru zilele toride şi aventurile în aer liber. Fie că vorbim de băieţi sau fete, colecţia include piese esenţiale care combină designul modern cu materiale de calitate, oferind fiecărui copil oportunitatea de a se simţi încrezător şi confortabil, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Pentru Băieţi: Stilul vine cu lejeritate

Pentru băieţi, un tricou polo din bumbac organic este esenţial. Acest top relaxat, îmbogăţit cu ornamente tricotate cu texturi moi şi logoul Tommy Hilfiger brodat pe piept, este perfect pentru obţinerea unui aspect contemporan şi confortabil. Tivul care coboară uşor la spate adaugă o notă modernă. Asortaţi cu o pereche de pantaloni scurţi de lungime medie, cu detalii îndrăzneţe în faţă şi o talie cu cordon care sporeşte confortul, copiii se vor bucura din plin de zilele însorite. Materialul pentru înot din nailon reciclat şi designul colour-blocked îi fac ideali pentru joaca pe plajă sau la piscină. Completează look-ul cu o pereche de papuci de piscină cu badge Tommy, cu o talpă plată zimţată şi confortabilă, pentru un aspect modern şi practic.

Pentru Fetiţe: Eleganţă şi Delicateţe

Pentru fete, o geantă casual din denim inspirată de stilul clasic este un must-have. Aceasta are un aspect specific anilor '90, cu fermoare groase şi detalii cu logo, fiind perfectă pentru a păstra toate micile comori şi accesorii ale copiilor. Împreună cu o rochie fit-and-flare, ce oferă o siluetă elegantă şi detalii încreţite în talie, se creează un look perfect pentru orice ocazie specială din timpul verii. Marginea de dantelă a rochiei cu logo în jurul tivului adaugă un plus de eleganţă, combinând astfel rafinamentul cu un confort deosebit. Pentru o doză de stil all-American, tank top din plasă cu dungi varsity este alegerea perfectă. Acesta îmbină dungi sportive cu un branding îndrăzneţ şi este confecţionat din plasă respirabilă, oferind un look cool şi relaxat pentru zilele călduroase.

Colecţia de vară de la Tommy Hilfiger aduce un aer proaspăt şi o eleganţă naturală în garderoba fiecărui copil, care va putea să exploreze şi să se bucure de fiecare clipă de vară într-un stil inconfundabil. Alegeţi Tommy Hilfiger pentru a aduce un amestec perfect de rafinament şi lejeritate în viaţa micuţilor dumneavoastră, transformând fiecare zi de vară într-o adevărată aventură.

Colecţia este disponibilă pe tommy.com şi în magazinele TOMMY HILFIGER din România în Bucureşti Mall - Vitan şi Băneasa Shopping City.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb