"Fiecare zi petrecută de către ruşi la Zaporojie creşte ameninţarea nucleară pentru Europa"

VOLODIMIR ZELENSKI: "Fiecare zi petrecută de către ruşi la Zaporojie creşte ameninţarea nucleară pentru Europa"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 14 august 2022

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, sâmbătă seară, în discursul către naţiune, că forţele ruse "organizează provocări constante cu bombardarea teritoriului centralei nucleare şi încearcă să-şi aducă forţele suplimentare în această direcţie pentru a şantaja şi mai mult statul nostru şi întreaga lume liberă", informează news.ro.

"Aş dori să mă adresez locuitorilor din Nikopol, Marhaneţ, Enerhodar, Kryvoi Rog, Zaporojie şi tuturor celorlalte oraşe şi comunităţi ale noastre din regiunile Dnipropetrovsk şi Zaporojie. Ocupatorii încearcă să intimideze oamenii într-un mod extrem de cinic, folosind centrala nucleară Zaporijie. De fapt, se ascund în spatele uzinei pentru a trage în Nikopol şi Marhaneţ. Ei organizează provocări constante cu bombardarea teritoriului centralei nucleare şi încearcă să-şi aducă forţele suplimentare în această direcţie pentru a şantaja şi mai mult statul nostru şi întreaga lume liberă. Dacă cineva de acolo în Rusia crede că le poate oferi ceva, atunci se înşeală. Şantajul rus nu face decât să mobilizeze şi mai multe eforturi globale pentru a înfrunta teroarea. În fiecare zi de şedere a contingentului rus pe teritoriul CNE Zaporojie şi în regiunile învecinate ale ţării noastre creşte atât de mult ameninţarea radiaţiilor la adresa Europei, încât nici în momentele de vârf ale confruntării din timpul Războiului Rece acest lucru nu s-a întâmplat. .

Desigur, ar trebui să existe un răspuns puternic la acest lucru. Diplomaţii ucraineni şi reprezentanţii statelor partenere vor face totul pentru a se asigura că noile sancţiuni împotriva Rusiei blochează în mod necesar industria nucleară rusă.

Şi absolut toţi oficialii statului terorist, precum şi cei care îi ajută în această operaţiune de şantaj cu centrala nucleară, trebuie judecaţi de o instanţă internaţională. Cu siguranta aşa va fi. Şi fiecare soldat rus care fie trage în centrală, fie trage sub acoperirea centralei, trebuie să înţeleagă că devine o ţintă specială pentru informaţiile noastre, pentru serviciul nostru secret, pentru armata noastră.

Sunt recunoscător în mod deosebit tuturor celor care apără această centrală, care rezistă presiunii teroriştilor ruşi şi protejează Ucraina şi lumea de ameninţarea nucleară creată de ocupanţi. Sunt recunoscător tuturor lucrătorilor noştri din domeniul energiei care susţin funcţionarea stabilă a sistemului energetic al Ucrainei şi a fabricii Zaporojie în sine", a afirmat Zelenski.

Preşedintele ucrainean a mai spus că luptele aprige continuă în Donbas. "Cele mai fierbinţi puncte ale frontului în această direcţie rămân neschimbate - Avdiivka, Marinka, Pisk, Bahmut şi întreaga zonă relevantă. Rusia a trimis acolo o cantitate pur şi simplu colosală din resursele sale militare - artilerie, echipamente, oameni. Toţi apărătorii noştri de acolo sunt pur şi simplu eroi.Apărarea ucraineană este puternică în regiunea Harkov, iar încercările invadatorilor de a ataca tot timpul eşuează. Lupta din sudul ţării dă veşti bune despre distrugerea forţelor şi mijloacelor armatei ruse. Nu pierdem nicio zi - reducem potenţialul ocupanţilo", a subliniat el. .

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. DE CE NU SPUNE SI EL , ODATA IN VIATA LUI , ADEVARUL !!!!!!!!!!!! ODATA CE STIE SI COPILUL MIC DIN EUROPA , CA '''''' UZINA '''''', CUM O NUMESTE EL , E OCUPATA DE RUSI INCA DIN LUNA MARTIE , CA MILITARII RUSI SANT SI IN INTERIOR , SUPRAVEGHINDU-I ASFEL PE LUCRATORII UCRAINIENI , CAT SI IN AFARA SI IN JURUL CENTRALEI RESPECTIVE , CUM POT RUSII SA TRAGA CU BUNA STIINTA ASUPRA EI ????????? STIE FOARTE BINE SI PITICUL ASTA , DAR A DEZVALUIT CE VREA EL , DE FAPT : RUSII SA PLECE IMEDIAT SI CAT MAI DEPARTE , ASTFEL CA OAMENII LUI SA PUNA MANA PE EA !!!!!!!!!!!! DE AIA , SI TOT TRAGE SI TRAGE !!!!!! AMERICANII SI OCCIDENTALII , FAC SI EI PE NECALIFICATII : '''''' NU SE STIE , CINE TRAGE ASUPRA CENTRALEI ; N-AVEM DOVEZI !!!!!!!!! '''''''. SMECHERII , PESTE SMECHERII , CA DOAR PITICUL A FOST ACTOR !!! SI E SI ACUM , TOT ACTOR DE MESERIE !!!!!!!!!!!!!! LASA , CA VINE EA , IARNA !!!!!!!!!!! DE ASTA AI E SI FRICA PITICULUI !!!!!!!!!!!! SA NU-L PRINDA GERUL , CU PANTALONII IN VINE !!!!!!!!!!!!!!!

    Este o minciuna sinistra a regimului criminal al Ucrainei. Situatia centralei a fost discutata in Consiliul de Securitate al ONU si niciun membru al acestei institutii nu a contestat acuzatia adusa Ucrainei pentru bombardamentele asupra anexelor centralei. Ba mai mult, SUA a propus demilitarizarea zonei ceea ce ne arata care este adevaratul motiv pentru care ucrainienii pun in pericol soarta Europei atacat si bombardand centrala. Ucrainienii vor trupele NATO, ajunse ca peacekeeperi ai ONU pentru demilitarizarea centralei. Dupa care plaseaza cateva bombe in capul soldatilor NATO si acuza Rusia si obtine astfel implicarea NATO in razboi.

    Regimul criminal de la Kiev isi joaca ultimele saptamani... asa cum si le juca si un lider nascut austriac care a speriat Europa. 

     

    In ziarul Newsweek, important bastion al democratilor americani, se scrie astfel despre Zelenski. 

    Well, for starters, Zelensky rules much like his adversary, the universally denounced Putin, does. Zelensky shut down all opposition media in Ukraine, then banned opposition political parties. He declared that Russia would have to kill every single citizen of Kyiv to get to him, but also found time to pose for a melodramatic Annie Leibovitz portrait spread for American fashion magazine Vogue. Zelensky also fired the Ukrainian equivalent of the U.S. Attorney General and the head of the CIA, on the very same day, perhaps during breaks fr om his grandiose photo shoot. 

    Massmedia occidentala il acuza pe Zelenski ca este un criminal, un dictator si un narcisist care intre doua poze pentru Vogue, da afara pe sefii institutiilor de forta din Ucraina. 

    1. De ce mass-media occidentala și cea românească nu au spus ca razboiul este început de ucrainieni din 2014,de ce nu au spus ca minoritatile au fost bombardate constant de ucrainieni,au fost omorâți bătrâni copiii, iar fostul președinte ucrainian le spunea sa trăiască precum sobolanii in subsoluri fără pensii,fără dreptul de scoli pentru copiii,acum măscăriciul zelenski ne spune ca el apară valorile europene și occidentale,dacă interzicerea partidelor și presei nefavorabile lui zelenski sunt valori europene,dacă interzicerea școlilor, bisericilor și dubla cetățenie pentru minorități este valoare europene,dacă a avea batalioane și partide cu însemne naziste în guvernul si armata este valoare europeana atunci...

      Razboiul a fost inceput in 2014 de rusi sub forma unui razboi hibrid in care omuleti verzi fara insemne miitare au aparut subit in Ucraina si au inceput sa atace si sa ucida oamenii care reprezentau statul sau care li se opuneau. Ulterior Lavrov, usurat ca le-a iesit maskirovka a recunoscut ca omuletii verzi erau ai Rusiei ca doar ai cui altcuiva ar fi putut sa fie mai ales ca multi dintre noii conducatori erau rusi cu legaturi stranse cu serviciile de securitate.

      Asa este rusii au început măcelul în 2014 ca doar câștigase un președinte pro rus și trebuia inlaturat,rusii au dat foc casei sindicatului unde au ars de vii minorități rusești,românești și altele unde purtătorul de cuvânt al lui zelenski a spus ca nu regreta incidentul,și ar mai da foc încă o data dacă ar fi cazul

      Minti. Omuletii verzi nu au tras un singur foc de arma. Verifica. O sa vezi ca este adevarat. Crimeea astepta o protectie pentru a putea vota reunirea cu maica Rusie.

      Omuletii verzi au tras multe focuri de arma. Verifica. O sa vezi ca este adevarat.

      Specialitatea casei, salata de mere cu micsunele?

    Ucraina bombardeaza centrala nucleara. Rusia e proprietara pe ea acum si nu o va lasa, ar face cea mai mare greseala. In rest aceeasi manipulare din partea presei aservite occidentale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb