Zeci de persoane fără măşti sfidează regulile sanitare la un protest anti-Guvern

C.B.
Miscellanea / 15 mai 2020

Zeci de persoane fără măşti sfidează regulile sanitare la un protest anti-Guvern

Actualizare - În Piaţa Victoriei au fost aduşi şi copii, care nici ei nu poartă măşti. Participanţii se îmbrăţişează, se pupă - toate gesturi nerecomandate în plină pandemie.

---

Actualizare - La protest a ajuns şi George Simion, un personaj care s-a remarcat prin gesturi radicale de provocare a maghiarilor (la Cimitirul din Valea Uzului) sau în Republica Moldova.

---

Actualizare - Printre participanţi se numără şi dacopaţi care poartă steaguri cu mesajul "Dacii liberi"

---

Actualizare - Şeful jandarmeriei Bucureşti: "Suntem în situaţia de a le explica oamenilor că sănătatea lor e mai importantă pentru noi decât pentru ei." (Digi24)

---

Protestul organizat pentru astăzi, la ora 17.00, în Piaţa Victoriei, cere demisiile liderilor politici şi pretinde că nu există coronavirusul. Organizatorii dau ca exemplu Bulgaria, unde ieri a avut loc un protest similar organizat de un partid pro-rus, potrivit Europa Liberă.

Organizatorul protestului este un cont nou de Facebook, creat în 6 mai, al unei mişcări numite Frontul Civic Unit. Pe pagina de Facebook nu există nici un detaliu legat de membrii mişcării, dar ritmul postărilor este susţinut, iar direcţia principală este dată de linia anti-occidentală şi contestarea existenţei coronavirusului. În plus, aşa-zisul Front demască permanent presupusa "dictatură" din România.

Iulian Capsali şi Dan Chitic sunt promovaţi constant de site-ul Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei, iar ActiveNews publică frecvent articole violent anti-occidentale. De remarcat că în Rusia pandemia de coronavirus este de o violenţă extremă, cu mii de cazuri noi zilnic, premierul şi alţi lideri politici fiind deja infectaţi, iar Rusia e pe locul doi în lume ca număr de cazuri.

De remarcat că Frontul cere explicit organizarea în România a unor proteste similare cu cele din alte state UE, în care protestatari radicali au cerut violent eliminarea restricţiilor. În Germania, conducerea Partidului Social Democrat din Germania (SPD, partid de stânga care formează alături de CDU, marea coaliţie de guvernare în Germania) a avertizat în legătură cu existenţa unor forţe radicale care vor să destabilizeze societatea.

În acest moment au fost raportate peste 4,5 milioane de cazuri de infecţie cu coronavirus la nivel global, iar numărul deceselor a ajuns la 304.000.

Opinia Cititorului ( 87 )

  1. pai daca nu exista COVID-19 atunci sa ii ajutam pe sustinatorii acestei "teze" sa isi verifice afirmatiile

    fuguta (la munca nu la intins pelteaua) pana in Germania , sau Austria (ca sunt mai aproape) la cules de ...ceva

    dupa mai vorbim .... 

    Dupa ce au plecat oameni in primele zile de stare de urgenta in afara tarii , ce sa mai crezi? Ca a fost holograma? Ati citit jurnalele de pandemie sa vedeti cate boli aveau oamenii aceia? Ati vazut ca cele mai multe cazuri sunt in Suceava si decese? Oare o fi o legatura ca nu mai au paduri si aerul lor este poluat, dar hai sa acoperim defrisarile ilegale si sa dam vina pe romani ca e poluare de la masini, dar trenurile de marfa pleaca pline de lemn prin granita de vest, pe la Caransebes pe acolo de unde e Vela. Cu asa-zisul virus ascundeti multe , dar foarte multe ilegalitati.

    1. stii la EI aerul e mai CURAT ca la noi...

      iar toata galaxia stie ce poluare este in Suceava (ai fost cumva in ultimul cincinal pe acolo sa te ineci cu aerul "poluat" de munte ????) 

      Iara virusul asta e teroare cat de destept e el si cum ajuta el sa piteasca pe unii si altii cate ceva, mai ales din neuroni, chestia e ca unii si altii nu ii mai gasesc dupa aceea niciodata (pe neuroni)

      Daca ne-ar ajuta sa faca simbioza cu prostia umana atunci sa vezi atunci ce urlete si proteste in masa 

      Au plecat că așa a vrut mușchii de șef ai lu Iohannis și pentru că era nevoie de sclavi in vest, pe plantații, de aia. Daca oamenii aia voiau să culeagă ceva in Romania nu se putea ieși din casă dar daca a cerut Germania, s-a schimbat treaba, conducătorii țării s-au făcut preș și s-au executat.

      oamenii care au plecat in Germania, niciodata no să culeagă ceva in Romania, Tu ai incercat sa lucrezi cu ziua pentru un fermier roman?

    Mai terminati cu aberatiile cu Rusia, ca privatizarea o face Rotschild si Lazard, Madam Arielle Rotschild (care a stat vreo 10 ani prin Romania si inca mai sta), bancile private sunt controlate de vestici , de englezi , nu de Rusia. Pana si Rusia are probleme cu ei, asa ca mai terminati si cu socialistii aia germani care sunt un amestec de comunism cu liberalism iar daca le da cineva 1000 euro uita de oameni. Auzi la ei, cand ei ne baga in casa 2 luni fara sa aiba concordanta cu Constitutia Romaniei , zice ca au facut altii. Cine ? Extraterestrii? Cine a pus stampila si a semnat pe decretele si ordonantele militare de ne-a restrans drepturie fundamentale?? Democratia lu' peste prajit ! O fantezie care s-a transformat in cosmar!

    1. pai aici nu se vorbea de privatizare (daca nu ai observat) se zicea de unii si altii care zice ca nu virus, ca e facatura in concordanta cu soaptele trimise de ....

      Ca bine le zici cu drepturile fundamentale , i-a sa ne intoarcem din capitalismul asta nenorocit in socialismul multilateral dezvoltat , viitorul de aur al omenirii. 

      tanti daca nu te superi deschide matale cutia aia cu ecranul in culori si verifica in ce an suntem si pe ce planeta, sau treci holul la un vecin sub 100 de ani si intreaba-l de sanatate si dupa aceea subtil (sa nu se prinda) de calendar...

      Somn usor 

      Nu am zis sa ne intoarcem in socialism multilateral dezvoltat, si nu am nevoie sa ma uit la cutia aia cu culori numita televizor controlata de voi , comunisti care sunteti capitalisti in ziua de azi, deoarece citesc mai mult si nu ma uit la televizor. Daca tot va place situatia din ziua de azi, inseamna ca v-a invitat Raed la ziua lui sa mancati orez cu lapte dulce, fara femei prin preajma si fara gratare(ca nu mananca porc), vorba aceea nu a dansat un vals niciodata si de aceea nu are copii. Ati iesit ca ciupercile dupa ploaie sa vorbiti urat, dar in curand o sa vedeti niste linii prin fata ochilor care seamana cu sarma ghimpata bineinteles democratica !

      Întotdeauna marile capitaluri au salivat după un stat autoritar care sa le pună în opera planurile mărețe. Așa că și-au făcut un "stat" al lor, al corporațiilor, care preia la buget pierderile capitaliste și le repartizează populației, corporațiile rămânând doar cu profiturile capitaliste.

      N-ai auzit de "to big to fail?" 

      Cred ca tu mănânci foarte multă carne de porc, savarine și ești ridata și nasoala. Nimeni cu ar dansa vals cu tine cu atât mai puțin sa ți facă cineva copii. Trebuie sa fi foarte frustrata..

    Sper ca dacă protestatarii vor avea” norocul” sa constate ca virusul asta exista sa se și trateze singuri. Circula diverse scheme de tratament pe Facebook....Nu este normal sa meargă la spital sa ocupe niște locuri și sa cheltuie statul bani pentru “ experimentul lor” Acestor indivizi trebuie sa li se refuze ajutorul medical in caz ca vor avea nevoie.

    1. Am stat doua luni in casa si nu am iesit deloc, dar acuma a fost vantul acesta puternic si a zburat prin vant tot felul . Ce crezi? Mi-a intrat ceva pe gat si 2 zile m-a jenat gatul similar cu o usturime in gat. O fi coronavirus? Sau doar niste praf saharian cu polen, cu mucegai ,spor de ciuperci si multe altele. Ati auzit de gripa sezoniera, de rinovirusi? Ce inseamna BPOC ? Nu mai incercat sa veniti dragi jandarmi purtatori de cuvant cu scoala de ofiteri sa mai spuneti parerea voastra despre cine si ce sa acorde ajutor. Cititi despre BPOC luati un curs de pneumologie si cititi , cititi si rapoarte SRP (Societatea Romana De Pneumologie)sa vedeti cum Covid19 este similar cu Bronhopatie si cititi si ce boli umbla prin Africa incepand cu 2019 si chiar in India! Umbla niste boli cumplite care in comparatie cu fantezia covid19 , face ca aceasta farsa Covid19 sa inceteze, ea este reala dar se bazeaza pe cei care sufera de plamani, si majoritatea suferim , aproape 1,5 milioane de oameni din Romania incepand cu varsta de 40 ani. Vorbeam de boli cumplit: epidemii de pojar in 2019 in Congo(in luna Iunie) si chiar NewYork,Filipine,Samoa,Noua Zeelanda, encefalita in India in Iunie 2019 si lista poate continua. Acestea nu au fost promovate si sunt niste boli care se manifesta la copii dar vad ca marea grija pentru acestia nu exista, vad ca exista la niste oameni care si-au trait viata, au copii nepoti si care au o situatie materiala precara. Copii sunt viitorul , va pasa de ei? Apa este infestata de la deversari ale fabricilor in rauri si spuneti ca este poluarea de la masini, cum arata la Digi24 ca asta este cauza. Dar de copii care sufera de rujeola,encefalita si cazuri de Ebola prin Africa nu s-a auzit nimic anul trecut, sau multe alte boli netratate ale copiilor deoarece nu se face profit sau nu merita. Asta este realitatea cruda! Ati auzit de rotavirusi ? Dar promovati retete cu scoici la televizor si pe Internet cu usturoi impreuna si maioneza.

      CORECT

      Covid 19 nu este similar cu bronhopneumopatia obstructiva.

      BPOC nu este o boala contagioasa!!!!

      Gripa sezoniera nu se mai aude nimic de ea???

      Si ce crezi? BPOC in faza terminala este exact ce acuzau oamenii , ca nu mai pot sa respire . Citeste pe site-ul Marius Nasta de Pneumoftiziologie.

      Daca sunteti anonimi inseamna ca nu sunteti responsabili adica sunteti nimeni , fricosi, cei din spatele frontului, un fel de cioclii sociali a carei limba este a celor din "no man land", adica ar trebui sa taceti ! Daca tot ti-ai ales sa fii anonim atunci ramai anonim iar vorba ta va fi tacerea, iar Dumnezeu sa iti ferece limba si sa te supuna la cazne la fel ca pe Anticristul !

      In faza terminala a bpoc nu poti sa respiri! Este o boala progresiva cauzata in majoritatea cazurilor de fumat! Evolutia bolii este lenta .Exista simptome comune si exista si diferente mari intre cele 2 afectiuni. Si din ambele se poate muri. Personal sunt foarte sigur ca de BPOC nu voi suferi vreodata, despre Covid nu pot sa spun asta..

      Si despre aia care au dus copiii in Piata Victoriei ce zici? Aia au fost parinti responsabili?

      Iar BPOC are ca boala asociata boli cardiovasculare! Nu pot sa pun link-uri aici dar se gaseste un raport despre asta .

      "Astfel, investigatorii au descoperit ca incidenta bolilor cardiovasculare a fost de cinci ori mai mare la pacientii cu BPOC decat la persoanele care nu sufereau de aceasta boala, iar cea a accidentelor vasculare cerebrale a fost de trei ori mai mare.  

      Bolile cronice concomitente sunt frecvente la pacienţii cu BPOC, cum ar fi bolile cardiovasculare,...." - din SRP si alte site-uri de profil medical  

      Adevarat , daca te uiti la jurnal de pandemie vezi coincidenta asta permanenta! Voi chiar credeti ca un om cu 3-4 boli mai iesea pe strada sa se plimbe in voie sau isi facea veacurile de mult prin spitale (macar de un an) ?? 

      PS: de ce nu vorbeste nici un doctor specializat in pneumologie niciodata?? 

      PS2: tind sa cred medicul sau medicii legisti care au facut autopsia si spuneau ca oricum acei oameni aveau multe boli, iar in ultima clipa sa plece corpul nu mai are sistem imunitar si este invadat de toti virusii prezenti acolo. 

      Inseamna ca nu le este frica. Daca va e frica stati inchisi in spitale impreuna cu Tataru , Cercel , Rafila si toti cei din grupul acela pandemic si va aducem noi mancare ! Stati in spitale sau unitati cu masca la gura si manusi ! Am vazut astazi cum se pupau unii de mama focului si mi-a parut bine , mai ales ca erau tineri ! Asta e realitatea , o sa fie nevoie sa va pupati sa faceti dragoste , daca va mai uitati mult la Raed ramaneti ca el , neinsurat si probabil virgin sau poate iubitor de acelasi gen!!! E mai bine sa lupti impotriva totalitarismului declarat prin ati face un bine pentru tine. copiii si familia ta, decat sa ajungi mai tarziu sa vezi cum i-a trimis la imbaiere in camere cu dus fara apa, dar cu gaze toxice CiclonB ! Istoria se repeta daca nu vom fi vigilenti ! Tot asa ne-au spus sa dormim linistit ca au ei grija de banii nostrii cei de la FNI in timp ce ei furau banii oamenilor, e , mai ai ceva de zis sau ai facut parte din cei care cantau "dormi tu linistit ca avem noi grija" !

      Profesorul Florin Mihaltan a iesit destul de des public in aceasta perioada si a vorbit despre coronavirus. Este unul dintre cei mai mari specialisti in pneumologie pe care ii are tara noastra si merita urmarite interviurile acordate presei de domnia sa.

      Asa este! Multi romani sunt neinfricati in fata virusilor , sapunul ne sperie pe noi mai tare si pe cale de consecinta folosim de patru ori mai puțin săpun decât media europenă și ne aflăm pe ultimul loc la consumul de pastă de dinti. De controale medicale de rutina nu am auzit, la medic mergem cand suntem cu un picior in groapa. Si atunci cum sa nu putem afirma in secolul XXI ca nu exista virusuri, ca sunt de fapt o conspiratie??!!!

      Virusu cu siguranță exista dar el afectează mai mult democrația decât omul. Nu virusul a împins în sărăcie extremă 2 miliarde de oameni ci sistemu capitalist imperialist ticăloșit.

      Rafila a anunțat că au planuri mărețe sa vaccineze contra-cost milioane de români pentru gripa comuna in toamna. Chiar daca nu ajuta la Covid "e bine să-l ai".

      Se vorbea de valul 2 din martie asa ca este premeditat totul ! Vrea sa ne tina in restrictii pana in toamna cand vine valul2, ca si asa ne-a stricat viata deja, dupa ei nu mai conteaza , nu avem valoare ! Rafila si Cercel stiu dinainte cum arata graficul deceselor si asta e ciudat, daca va uitati chiar are mai multe "cocoase" !

      Nu e problema daca virusul exista sau nu, desi nu a fost niciodata izolat deci nu s-a dovedit ca exista. Problema e daca pandemia exista. Datele din intreaga lume arata nivele similare oricarei altei gripe sezoniere cu toate certificatele de deces falsificate de medici ca urmare a deciziei OMS ca orice mort indiferent de cauza mortii daca e suspect de cv19 sa fie pus ca mort de cv19. Mai mult nu s-a demonstrat ca metodele exagerate luate ar fi fost vreodata eficiente si daca stiti putina biologie va dati seama ca nu au fost niciodata. Oamenii lupta pentru dreptul la viata. Te internezi in spital pentru o boala si in loc esti tratat de CV19 , ca urmare de multe ori mori. Si apoi au tupeul sa mituiasca familia cu 3000 lei sa puna pe certificat de deces cv19

      Hai sictir cu poveștile tale. Să știi că fix aia era problema că nu se spală oamenii pe mâini. Chiar și dacă am pleca de la premisa că ar fi adevărat și că românii nu se spală pe mâini, cum explici numărul de cazuri din Occidentul cel măreț? Te pomenești că nici ăia nu se spală pe mâini? Poate ar trebui să vă hotărâți dacă virusul ăsta se transmite prin contact sau prin aer. Pentru că dacă se transmite prin aer, poate ne explici și nouă cum împiedică spălatul pe mâini transmiterea.Aceeași întrebare și pentru mască.

      Puteți afla adevăruri de necontestat din: RAPORTUL NAȚIONAL AL STĂRII DE SĂNĂTATE A POPULAȚIEI ROMÂNIEI elaborat și publicat în 2018. Se găsește ușor, este în format PDF și pot fi descărcate cele 244 de pagini. În acest fel veți avea date certe asupra bolilor care fac cu adevărat ravagii în țară astfel încât să poată fi comparate cu ”neplăcerile” provocate de acest virus.

    Poporul roman......

    Sunteți subiecții unui experiment, care include confruntări violente cu autoritățile. De luni vor riposta cu bastoane și vor opera arestări.

    Acum doar aduna dovezi de aglomerație publica si va filmează că sa poată să aibă un pretext de a interveni în forță.

    Deși Digi24 s-a apucat de mâncat rahat, urmează Aneta3 

    1. Poliția trebuia sa dea amenzi nu sa le explice ca este importantă sănătatea lor....Poliția nu și a făcut datoria ! Nici Jandarmeria

      Aneta3 digitalizata cristiane !

      Da cum de nu relattezi in direct de acolo, erai un sustinator frecvent al libertatii....arunca-te in multime mai repede !!! 

      cu ce drept sa dea amenzi? Consitutia nu le da acest drept

    Dupa televiziunile astea romanesti ajungem la razboi aiurea ! Ne filmeaza si cand facem kk! Cand e ceva important in lume cenzureaza, cum zicea femeia aceea de mai sus, toate epidemiile acelea si apa infestata cu fluoruri si tot felul , procese ale lui Dupont si 3M in America, cu oameni care au probleme de le cade dantura de la chimicalele din apa, procesele cu Monsanto ca de aceea si-au vandut actiunile lui Bayer, ca sa iasa din America si sa scape de probleme de acolo, ca acolo oamenii au voie la aparare !

    1. Eu cred ca iubirea le rezolva pe toate. Ne mai poate ajuta si credinta in flori si frumusete. Sa ne concentram energia gandurilor, cu totii, impreuna ne vom salva, vom invinge ebola, sida, covid, diabetul, hipertensiunea, batranetea si moartea!

    Lupul se transforma in oaie si se numeste aducatorul de bine al romanilor ! Covid19=19 ani trecuti de la anul 2000, anul care a adus transformari majore la sistemele de operare si a calculatoarelor, cu care ne controleaza viata privata cine este platit sa faca asta , bineinteles cei cu jacheta albastra (aceia de la birouri)si care mai stiu ceva programare si ceva despre retele de zice sa lasi deschis firewall-ul ca merge mai bine Internet-ul !!

    1. Statisticile dovedesc ca femeile care nu poarta masca, sutien pana la adanci batraneti si manusi iubesc mai intens si ajuta intreaga planeta sa reziste impotriva epidemiilor.Femei din intreaga lume, va chem sa ne unim energiile si sa ne aruncam sutienele!

    Lumea se imbratiseaza , deci invidie pentru unii oameni care nu stiu ce inseamna. Unii s-au imbratisat o viata numai cu garzile prin spital si prin ministere, dupa care face restrictii oamenilor. Pe langa acestia a mai atras o gramada de narcisisti care traiesc doar pentru ei, asta e tendinta actuala a secolului , sa traiesti singur si sa te duci incolo-incoace cand ai timp , cand ai scapat de la munca aia care zici ca o iubesti si ca numai ai timp de familie.

    1. Intr-un suflet, un singur suflet al acestei Planete, sub stele, iubirea ne uneste, cad guvernele, NATO se dezmembreaza, Putin isi da demisia, Trump pleaca cu Melania in Hawaii si Bulgaria isi dubleaza productia de dulceata de trandafiri iar Asia devine membra a Uniunii Europene. Aveti grija ce ganditi, sa nu stricati aura acestui moment rar de comuniune Universala.

    Astazi am fost la proteste pentru ca Guvernul Orban m-a obligat sa stau doua luni doar cu nevasta mea, rea, urata, si proasta. Inainte mai gaseam una, alta pe drum, pe internet, pe centura. Acum, toata ziua am auzit douar du-te si du gunoiul la ghena, curata usturoiul, fa patul si muta pe Antena 3. Toti barbatii de la protest erau nemultumiti de Antena 3.

    1. Prea esti moale, nu e de vina Ludovic Orban. Trebuia s-o trimiti la piata fara masca si manusi, fii barbat. Ce cauti la Guvern? Guvernu-i bun, ti-a dat trei sferturi de salariu si tu dai vina pe Guvern? Poate ca nevasta ta e buna, dar tu esti prea prost sa-ti dai seama. Ce, vrei sa-ti dea Orban alta nevasta, ce vina are el?

      Antena3 este un post afiliat CNN care are agenda Fiarei. Viorel Catarama i-a zis clar lu Gâdea pe post: "bai nene, sunteți cam trădători de țară". Gâdea a rânjit și a schimbat vorba.

      E clar că până și pensionarii s-au prins ce jocuri face Antena 3 in planurile Fiarei pe pământ de daci și romani.

      Poligon experimental mai hidos ca în România nu prea exista in UE, deși și acolo s-au luat măsuri. Mai suspectez Franța, că e testată in eprubeta, dar inca n-am văzut revolte mai ample, ca să verific ipoteza. Francezii nu-s nemții, se prind imediat daca e trădare de țară și începe Revoluția. 

    Digi24 e cel mai rau , de cativa ani a ajuns in top sa fie televiziunea puterii si sa faca emisiuni de diversiune, te tine 1 ora de emisiune cu 2 telefoane: cu un reporter sau cu Citu si inca un doctor ! Cu 4 -6 cadrane de imagini: 1 cadran cu animatia psihedelica cu coronavirusi , unul cu o izoleta care se chinuie sa o bage pe usa, unul cu un prezentator ,unul cu un prost la telefon si alte doua cu imagini din afara tarii sau din tara vechi de un an!

    Observ (cu uimire) ca discutiile de aici APROFUNDEAZA notiuni de medicina si biologie (pe care majoritatea celor de aici o au din internet, de la televiziuni, postari autodidacte si foarte foarte putine de la specialistii in domeniu).

    Observ ca o "gloata" de inconstienti manifesta pentru drepturile lor de a NU sta in casa (nu pentru a muncii sa aduca bani acasa!) pentru a "socializa" constitutional! 

    DACA totusi vrusul asta periculos ACUM, devine mortal 100% ? 

    Cine le va mai multumii celor care au iesit "curajos" pentru "apararea" drepturilor fundamentale? 

    Aia care spun ca virusul nu exista SUNT EV|DENT NISTE TAMPITI MANIPULATI SAU din NASTERE !|!! 

    Deci pentru cei care gandesc (si pentru cei din jur nu doar pentru ei???)  

    daca sunteti asimptotic DEVENITI CRIMINAL pentru cei cu probleme (din familie, din vecini, de pe strada , de oriunde ) cand "socializati" cu ei! 

    Asta e scopul vostru :iesim din casa (ca stiu eu ca nu exista, ca e o gripa usoara, ca e mainpulare ..) si ii OMORAM pe cei mai slabi??? 

    Eu nu vreau sa traiesc cu alternativa asta (prefer sa imi pun masca , care ma sufoca si ma stanjeneste la fiecare miscare in PRIMUL rand ca sa ii PORTEJEZ pe cei din jur (si nu mor daca socializez mai putin o perioada de timp ca sa putem socializa MULT in viitor). 

    Daca gandesc mai mult, platesc mai mult pe o masca cu o clasa de protectie superioara si ma PROTEJEZ SI PE MINE!!! 

    Deci inaite de urla aici pentru ca stiti UNII ca e manipulare, altii ca e o gripa usoara, altii ca e conspiratie , GANDITI (si pentru cei din jur) .... 

    1. - nu cred ce spun specialistii in domeniu

      - tu nu ma poti obliga sa stau in casa, sau sa muncesc  

      (prosti muncesc sa aduca bani acasa ) 

      - mai sunt si alti virusi mortali (covidel e mic copil pe linga ei ) 

      - fiecare este liber sa poarte ce vrea, iti recomand masca de gaze

      distribuita gratuit de Ceausescu (asa ai protectie 100% ) 

      De multe ori ma uit la Animal Planet sau la Digi Animal World si vad cum animale sunt omorate de alte animale, lei omoara antilope si chiar elefanti (care sunt mari si puternici), de aceea nu pot sa mai ma uit la emisiuni cu animale , dar asta a fost mereu , chiar in razboaie , daca vrei sa faci dreptate nu mai face serviciul unora care au alte interese si dai in judecata (sau pe urmasii lor) pe cei care au provocat razboaiele Napoleniene , Razboaiele Mondiale , Razboiul Din Vietnam, Razboiul Din Cecenia, Razboiul din Iugoslavia , sau chiar mai recente , pentru ca acolo si-au pierdut viata civili , copii care erau pe olita cand a venit racheta si i-a omorat pe loc. Ei erau slabi, nevinovati, nu se puteau apara dar intreaba-te de ce au murit? Pentru interesele unora , politic si economic. Daca oamenii au inteles cum se manifesta virusul si se cred in stare sa-i faca fata atunci pot iesi afara.

      "grija" si maturitatea de care dai dovada la varsta ta frageda!!!

      Apropo ironia "merge" cand are 1 pic de umor +subtilitate altfel =mitocanie. 

      Inteleg ca tu (singularitate, ca e penibil sa iti abrogi ceva care nu se intersecteaza nici macar in vis cu tine ) "zici" din adancul intelepciunii tale: 

      1. " prostii sunt cei care muncesc sa aduca banii acasa" (citat din "titanii "gandirii contemporani, aia cu bursa lunara de la "babaci" sau ...). 

      2. nu cred ce spun specialistii in domeniu (contributie personala inestimabila la zestrea de aur a umanitatii) 

      3. mai sunt si alti virusi....(constatare care va revolutiona cunosterea..). 

      4. fiecare e liber sa poarte ce vrea ....iti recomand ... (opinie socanta si premiera mondiala) 

      Sa incerc sa iti "raspund": 

      1. si 2 . NU necesita comentarii pentru ca ... iti descriu mentalitatea de exceptie si posibilitatile intelectuale ne(limitate). 

      3. or fi, dar virusii aia "zburda" deocamdata prin alte regiuni terestre (adica pe intelesul tau NU AICI si ACUM) 

      4. te felicit pentru personalitatea ta marcanta (mai putin pentru umorul tau "fin") 

      In concluzie TE ROG mergi si pupa-te cu virusul (COVID-19) iti recomand sa il cauti oriunde este un spital unde sunt internate persoane declarate pozitiv la virus. 

      Stai acolo , pana intrati in simbioza sau intra el in tine.

      Dupa aceea ... poate avem noi "minoritatea" noroc.... 

      - cine munceste, nu are timp sa faca bani

      - bani nu se aduc acasa, se investesc  

      - stii ce spunea specialistul Cercel prin decembrie- ianuarie  

      despre covid!! (o simpla gripa) 

      - azi specialisti au tot felul de interese materiale  

      - de ce umanitate vorbesti (azi doctori vad bolnavul ca o sursa suplimentara de obtinut bani) 

      - cit despre virusi, ieri am vazut un bolnav de HIV care sa zgariat la mana in 

      fisura unui scaun ratb (sa tinem in casa toti bolnavi de HIV) 

      nu dezinformez ca nu am de ce si nici pe cine!!!.

      Ca sa investesti, capitalistule, ai nevoi de fonduri nu de amaratul de salariu pe care poate iei 1 credit sa ai casuta ta! 

      Termina facultatea sau citeste/gandeste mai mult sa INTELEGI pe ce lume esti! 

      Ce spune unul sau altul devine interesant cand se pupa cu realitatea altfel e material de "stire" TV autohtona... 

      Nu tinem in casa pe cei cu probleme ii AJTAM (intelegi conceptul???) si ca sa aiba si ei un pic de viata si noi IDEM , NE PROTEJAM noi! 

      Iadul e pavat cu intentii bune... 

      Asa ca daca poti gandeste , iar daca cineva nu e de acord cu tine , gandeste iar.. 

      Posibil ca tu sau el sa citeasca corect! Vezi cine dar NU superficial doar pentru ca ai convingeri!!!  

      Numai de bine

      Ce fonduri ? Marca Citu "imprumutam ca sa finantam deficitul" ? Nu vede ca are de luat bani de la unii din tara care i-au dat flit , ca sunt puternici si din 2 telefoane zboara Citu instant de acolo ? Paradisul fiscal nu iti spune nimic? Oamenii mor si ne nasc, astia cauta elixirul vietii pe oameni cu 4-5 boli care le aveau de ani de zile si ne tine in casa pe noi pentru experimentul asta sau care e ideea? Au inceput sa se joace de-a Creatia si nu vor sa accepte finalul vietii? Vor sa fie vesnici si sa ramana cu planeta goala , noi in 1% din teritoriu bagati in cutie si ei pe 99% la iarba verde,rauri,mari,oceane, liniste ??? Nu mai citi carti cu obiectificarea persoanelor ca alea sunt scrise de j...e.

      pentru noi oamenii obisnuiti, fara relatii, unchi, matusi, etc, investitia presupune un efort intelctual (idee) +cel putin o sursa finantare.

      Daca iei 1 credit sa iti finatezi PROPRIA investitie, si MUNCESTI pentru asta s-ar putea; 

      1.sa reusesti 

      2.sa dai faliment 

      pentru o informare obiectiva vezi Japonia si IMM numar investitii vs numar falimente 

      Planeta goala nu aduce PROFIT si PUTERE e necesar 1 numar de sclavi cu iluzia libertatii pe 99% din planeta. 

      Pentru tine lamurire: 

      intretinerea unui PARADIS costa (de ce 99%???) este tocmai INVERS 1% !  

      Gandeste ! 

      Costurile determina dezvoltarea si fac diferenta dintre profit si faliment! 

      Fa un pas inainte si mergi spre REALITATE. 

      1% vs. 99% (unde 1% este pentru "elita") INTELEGI??? 

      Ce sa faci cu un ocean cand ai INSULA TA IZOLATA !

      Nu mai citii ce iti spun altii , gandeste cu mintea ta! 

    Rostul trecerii noastre pe pamant este superb.Studiati cosmoumanismul ca sa învățați sa va deschideți capacitățile.Abia atunci când veți fi pregătiți va voi transfera adevărurile fundamentale și valorile înălțării, care va vor conduce spre beatitudine. Cum gasca nu își uda aripile in apa tot așa cel care trăiește beatitudinea nu poate fi atins de COVID 19. Virușii se vor prelinge pe lângă el.

    Expertul de onoare a fost Cercel in timpul gripei aviare , care avea o varsta de 52 ani in momentul acela, in momentul acela se gaseau mai multi oameni cu experienta mult mai mare, dar ce s-a intamplat? De data asta tot Cercel cu asociatii sai , printre care se numara si un doctor care lucreaza si la stat si la privat. Atuncea tot visa la victime, valuri , exact la fel ca acuma, doar ca atuncea nu a fost nevoie sa inchida toata tara, desi intrau la oameni in curti si luau gainile, iar oamenii aceia care le detineau nu au mai fost tinuti in carantine.

    Cercel in momentul acela ne-a jignit ca "unii oameni sunt porci" ca de aceea trece virusul si la oameni , ca acea gripa are mai multe componente de gripa aviara, porcina si altele. 

    26 feb. 2020

    Streinu-Cercel: „Acesta e un virus mai prăpădit. Mult mai agresiv e virusul gripal." 

    1. Streinu Cercel vrea sa ne internam cât mai mulți la el la Matei Bals sa ii dam șpăgi la teste. De asta și vrea sa ne facă testare in masa ca sa primeasca șpăgi in masa. Nu i mai ajunge de la unul și altul , vrea de la toți. In final o sa ne microcipeze și o sa ne ia șpăgile pe cardul REVOLUT care permite orice moneda. O sa ia și de la țărani și de la orășeni și de la intelectuali și de la femei, indiferent de rasa religie și sex. Asta înseamnă globalizare, oameni buni! Streinu Cercel este Big Brother. Fiara ne rânjește in halatul alb și cu seringa in mana.Amin Nu e nicio scăpare. Inițiați va in cosmoumanism. Scăparea e doar pe verticala

    cand imi dau seama ca am trait si traiesc in "ignoranta"

    Voi totie sunteti atat de implicati , informati, specialisti multilateral, cu experienta de viata si constienti de realitate. 

    Atatea opinii inteligente , atata convingere, atata cunoastere la varsta voastra matura si plina de cunoastre fara margini, de moralitate , de siguranta absoluta , voi detinatori ai adevarului absolut. 

    NU vad macar o singura postare in care sa apara EU CRED, toate sunt cu EU STIU,.  

    Sunt coplesiut, eu in general mai am si dubii , se vede treaba ca traiesc intro societate cu oameni perfecti , eu imperfect asa cum sunt. 

    Imi cer scuze si va rog sa ma mai lasati in viata , cu dubiile mele ...

    Faptul ca ordonantele si legile date de guvern inclusiv cele petru starea de alerta nu sunt constitutionale nu zice nimeni? Nu zice nimeni ca ni se incalca drepturile fundamentale?

    1. Dar tu nu spui nimic de dr Streinu Cercel??? Când spui Streinu Cercel spui Big Brother !!! Asta nu ai observat???Cel mai grav este ca Streinu Cercel vrea șpagă in masa.Ce valoare mai are libertatea dacă plătim șpagă la Streinu Cercel??? Protestele trebuia sa aibă loc in fata la Matei Bals și ss strigam toți” Vrem șpagă înapoi”.Cerceal e Fiara in halat alb. Vrea sa ne ia bătrânii de peste 65 de ani și sa ii ducă la azil. Dacă dai șpagă îți da certificat de nastere ca au 64 de ani și ii lasă acasă încă un an și anul urmator vine iar . Nu putem scapa decât pe verticala

    Pentru cel anonim cu "Piata Victoriei si copiii" !

    Daca un parinte si-a dus copilul in Piata Victoriei a avut un motiv intemeiat si acesta ar fi ca nu crede in aceasta pandemie. Stie foarte clar ca virusul gripal sezonier a fost declarat ca fiind Covid19 pentru a crea aceasta stare la nivel mondial. Sub falsa declarare ca se are in vedere grija fata de sanatatea oamenilor, cei care au pus la cale aceasta informare globala precum ca virusul este foarte periculos au interese pentru a obtine avantaje cunoscute de toata lumea. Se observa usor ca in momentul in care economiile unor tari se blocheaza apar tot felul de binevoitori cu imprumuturi bineinteles cu cerinte privind asigurarea acestora si dobanzi mari.

    Un copil de 14 ani care a plecat de buna-voie la razboi in Primul Razboi Mondial in trupele ANZAC, a fost un copil responsabil sau parintii au fost iresponsabili ? El si-a exprimat dreptul fundamental acela al libertatii de decizie. 

    1. In toată perioada asta copiii închiși in casa și au exasperat părinții. Din ura părinții i au luat și i au dus la Piața Victoriei încercând sa ii arunce in brațele morții sub pretextul protestelor împotriva Guvernului Ludovic Orbán.Politia ar trebui sa i identifice pe protestatari , iar instituțiile de protecție a copilului at trebui sa i ia din aceste case dușmănoase in care dacă scapa cu viața vor fi schingiuiți. Vreți sa avem o populație tânăra sanatoasa? Institutionalizați copiii părinților densturati!!! Părinții denaturați trebuie reeducați in spiritul dragostei de copii . Asta se poate face cu vorba buna , tratament specializat la psihanalist și la limita extrema in închisoare cu regim specific. Unii deținuți de la Guantanamo nu și au mai revenit niciodată rămânând inofensivi. Niciunul dintre ei nu a fost prezent ieri la proteste!

      U.M las-o jos ca esti securist "blue jacket" si vezi-ti de treaba ca vad pornirile de ura si batai specific jandarmilor (dedicatie pentru voi Florin Minune- Pumnii mei minte nu are)

      Adica esti TAMPIT SADEA

      BAI asta e viata nu istorie si propaganda de 2 bani.. 

      Copii aia saracii nu au nicio vina ca au parinti DEMENTI, CRETINI si INCONSTIENTI ca tine 

      In plus asta invata, asta o sa faca (cand mor imbecili aia de parinti inconstienti , de virus sau mai repede din exces de prostie)

      Fugi I|DIOTULE in spital si i-a COVID-19 (care e o facatura nu este asa) i-a facatura asta si scapa planeta de un prost ca tine. 

    Perioada asta de recluziune V a șubrezit judecata, dar trebuie sa va țineți firea. Faceți gimnastica, aplecați va de 10 ori spre răsărit

    , spune ți Tatăl Nostru măcar o data in fiecare zi. Nu țineți pisici negre in casa și nu va uitați la Antrna 3( de fapt se numeste Antena 13)  

    Dupa protestele vestelor galbene din Franta care se desfasura de un an de zile la izbucnirea pandemiei si care aveau printre altele ca subiect legatura intre Big Pharma si guvernul francez, mai precis Sanofi care nu respectau anumite norme de protectie a mediului la fabrica din Franta, plus scandalul Depakine, este foarte probabil ca aceasta pandemie sa fie o portita de scapare prin instituirea starii de urgenta. Pandemia a aparut intr-un loc unde toate conditiile ar fi necesare ca aceasta sa apara: poluare cu noxe, oameni in varsta, densitate mare de oameni plus un aeroport care este locul ideal de imprastiere in toata lumea, dupa ce se imbarca lumea in avion (logic), iar in trecut un accident la fabrica de pesticide in anul 1976 in Seveso apropiat de Milano si Bergamo. Aceasta va fi ultima portita de scapare a celor care au raspandit pandemia.

    PS: cautati despre Sanofi - scandalul Depakine a aparut si in presa noastra, despre vestele galbene, despre Serge Weinberg legatura Sanofi - guvernul francez, despre marirea varstei de pensionare, toate puse cap la cap dau un rezultat. 

    PS2: langa Bergamo este un aeroport unde vin si curse "lowcost", un aeroport foarte cautat care in 2018 a avut 12 milioane de pasageri,din 2015 a avut peste 10 milioane de pasageri. Daca cineva care a vizitat orasul Bergamo sau imprejurimile pleaca cu avionul si in 8 ore ajunge la destinatie(sa zicem tara sa natala) atunci devine pacientul 0 in tara sa natala.

    Informatii preluate de pe worldometers.info/coronavirus/ coronavirus-age-sex-demographi cs/

    Statistica New York 14 Aprilie 

    Grupa de varsta Numar decese Nr.decese cu boli preexistente* 

    0 - 17 ani 3 3 

    18 - 44 ani 309 244 

    45 - 64 ani 1581 1343  

    65 - 74 ani 1683 1272 

    Peste 75 ani 3263 2289 

    Total 6839 5151 

    *Boli preexistente : diabet, probleme la plamani,cancer, imunodeficienta,boli cardiovasculare 

    **Imunodefici enta diferit de imunitate la achizitii 

    Asteptam raspunsul Institutul National De Statistica si dorim mai multe informatii despre anii anteriori, referitor la sanatatea romanilor, cauzele deceselor , grupa de varsta, istoric medical bineinteles in colaborare cu Ministerul Sanatatii pentru aflarea acestor date. 

    Cei din domeniul medical care au acces la anumite date si care pot influenta factorii decidenti, au in acelasi timp legaturi financiare cu decidenti financiari. Analizand situatia economica pe diferite zone si momente , sfera financiara prin interese comune cu cei din industria farma, pot provoca anumite instabilitati prin declansarea unor situatii pe plan mondial care ii avantajeaza.Drept dovada, a aparut gripa aviara motiv pentru a fi sacrificate foarte multe pasari, eliminand astfel concurenta, boala vacii nebune aparuta si ea din senin cu acelasi scop, gripa porcina, alfatoxina in lapte, virusul west nile, ca sa nu mai spunem si corona(cavid19). Remarcam ca aceste cazuri au fost cu mult timp inainte prezentate de aparitia lor, deci cineva planuia si actiona ulterior. In alte cuvinte spus, ei stiau viitorul, consecintele acestor actiuni sunt simtite de catre noi oamenii care muncim in economia globala. De aceea trebuie sa prevenim asemenea manifestari ale celor care le pun la cale.

    La oamenii strazii nu intervine nimeni , deoarece ii considera caini, stau langa gheretele jandarmilor sa ii pazeasca, sau cand trec pe langa ei acestia se fac ca nu ii vad, pentru ca ei nu exista ca oameni, nu mai au identitate, oricum nu ar vrea nimeni sa-si bata capul cu ei , sa scoata bani de la buget pentru ei. Mai bine era totul normal si nu ajungeau asa. Nu ne da noua salarii celor care muncim,la privat sau stat,nu conteaza,pensiile sunt cum sunt, s.a.m.d . Nu e interesul sa se construiasca o scoala noua,acolo unde vor invata cei care ne vor inlocui, daramite sa aiba grija de acesti indivizi. Obisnuiti-va cu ideea aceasta, stiu ca e greu,poate unora li se pare ca omul a inceput sa se transforme intr-un automat cu butoane(vezi sanctiuni de mii de lei unor pensionari,adica pensia pe 10 luni),depinzand doar de cine apasa pe acele butoane,singura schimbare de stare prin care timpul incepe sa existe fiind apasatul butonului si care a ajuns sa se considere viata (de apasatorii butonului) !

    Tinem cont de densitatea Bucuresti-ului , de faptul ca avem blocuri, transport in comun , autobuze,trolebuze, tramvaie, metrou (aer inchis in vagon , densitate mare de calatori de toate grupele de varsta) toate acestea au fost functionale, inainte de amplificarea fenomenului Cavid19 chiar si dupa pentru a se putea duce oamenii la munca.

    Cum se explica procentul mai mare de cazuri confirmate in Judetul Arad(luat doar ca exemplu,deoarece daca luam Suceava reiesea o discrepanta foarte mare) ? Se explica prin faptul ca oameni care au venit din diaspora sunt predominant din vestul tarii si nordul tarii si acestia au venit din zone „rosii”. 

    De aceea consideram ca scenariile urmatoare trebuie revizuite , in privinta izolarii unor orase, deoarece se observa clar ca judetele cel mai afectate sunt cele unde oameni din diaspora s-au intors acasa, dupa ce in tarile unde lucrau s-a instituit starea de urgenta. Nu facem discriminare pe motive sociale, ci ne intrebam cum este posibil ca anumite persoane sa plece la munca in afara tarii desi tocmai venisera din zone rosii.

    Unii, ca Severin, nu fac nimic, ca nu stiu ce sa faca.Doar le-a spus cineva ca astfel se vor relana, precum soimii patriei...

    Terminati cu pandemia asta Cerceliana si Rafileana !!!

    Dictatura pe fata cu zambet democratic!

    1.Drepturile omului fara responsabilitatile omului NU functioneaza.

    Drepturile intro democratie (cea care le GARANTEAZA) pot exista cand va respectati macar o singura RESPONSABILITATE sa SUTINETI DEMOCRATIA. 

    Daca singurul mod in care sustineti democratia este NUMAI sa cereti repectarea drepturilor FARA sa aveti NICIO RESPONSABILITATE atunci sunteti "curat" IMBECILI (si nu meritati sa traiti in democratie) 

    2.Orice" INVALID CEREBRAL" (care nu discerne viata in culori si nuante) vede lucrurile in alb si negru.  

    STIE ca un lucru POATE fi ALB sau NEGRU. 

    Daca COVID-19 e facatura este alb , daca e un virus mortal e negru . ALb sau negru! 

    3.SINGURUL drept FUNDAMENTAL al omului este DREPTUL la VIATA (celelalte s-au transformat in timp si ele in fundamentale) . 

    Concluzie  

    Oricat de INVALIZI CEREBRALI ati fi ,respectati DREPTUL LA VIATA (al celorlati daca mai e nevoie sa spun , in cazul in care nu e alb cum credeti ci e negru ,adica NU e facatura este virus) 

    NOROC BUN

    1. Drept ai grait! (carait)

      Am vazut drepturile omului ! Omul cel mai puternic isi impune drepturile (Vezi direct Stare de urgenta, neconstituonala , fara rapoarte de la INS, INSP). Se pare ca drepturile omului sunt respectate numai daca esti puternic si ai batausi langa tine(platiti din impozite), restul nu conteaza!

      Primim direct dictatura medicala mascata sub democratie. Nu mai incercati sa ne imbroboditi cu drepturile fundamentale ca stim ce bulane primim la orice protest , cand il prinde pe unul singur mai incolo dupa ce se despart, il capseaza pentru toti cei prezenti.

      Raportul INSP a aratat cam tot ce trebuia sa stim ! Daca stiu ca unul din parintii mei are 2 boli si sta in pat de 1 an de zile, mai exista sansa sa mearga neasistat pe strada sau sa isi revina ca inainte? Timpul curge si nu se poate da inapoi, daca moare nu dau vina pe tot blocul ca nu i-a dat bani sa isi ia fructe sau de ce nu i-a purtat de grija. Fiecare isi poarta de grija. Daca voi vreti sa va tina plosca cineva si sa va poarte de grija , sa o faca Raed cu Cercel si ceilalti doctori din grupul anti-covid!!

      Am vazut cum medicii apreciau banii de la bonus mai mult ca viata, au revenit a doua zi cand au auzit de bonus! "Daca tie frica de urs nu intri in padure" ! Isi dadeau demisia grupuri de medici , iar dupa aceea reveneau! Acuma isi fac filmulete la Botosani "Foaie verde....ne tratam cu paracetamol" ! Daca era asa rau nu te tratai cu paracetamol! O pneumonie nu se trateaza cu paracetamol ,dar un " virus nou " ,daca asta e remediul atunci e bine putem iesi afara !

      Invalizi cerebrali sunt cei care duc totul la ruina. Vor sa vanda si litoralul vad, ca de aceea se gandeste, poate ,daca da drumul la turism,depinde ce ii spune Raed prim-ministrului!

      Daca iti place binele nu mai omori tantarul si lasa-l sa iti transmita ceva , ca sa le faci un bine celor care fac medicamente ! Democratia care o visezi este doar cand stai in padure singur pentru ca poti sa iti decizi singur ce sa faci mai departe!

      EU nu visez la democratie (care daca nu stii a facut posibil sa postezi TU acum aici, altfel erai pe trotar batand din palme la carmaciul genial )

      Asta ESTE DEMOCRATIA adevarata. Daca tu stii alte versiuni ale realitatii , atunci invata ca democratia nu exista in stare individuala , FUNCTIONEAZA doar la nivel social... 

      Mai pune niste ani in traista , mai invata , mai asteapta pana emiti judecati GENIALE. 

      Si NU UITA

      NUMAI CAND NU MAI AI CEVA, ABIA ATUNCI INCEPI SA APRECIEZI CE AI AVUT!!! 

      Cum poti sa crezi ca nu exista virusul Coronavirus ? Pai Donal Trump putea sa minta? Pai nu l prindea Melania Trump ca ea este prima doamna a Amercii si deci e prima doamna mondiala si daca Melania il prindea cu minciuna asta care acecteaza toata planeta unde ea este prima doamna , pai ar mai fi stat ea cu mincinosul ca e destul de batran?! Si eea ai vazut ce femeie este, cate la un milion sunt asa? Si la televizor se vede cat de mult o iubeste Donald Trump. Toti copiii ei au functii in stat , una din fete e consiliera , dar nu e fiica ei. Asa ca virusul coronavirus nu e o minciuna. Spala te pe maini, da ti cu spirt pe manusi , sterge sticla de spirt cu clor, dezinfecteaza tot, tot

      Corect! Eu am auzit ca la Moscova Putin a zis si el ca exista virusul, dar ca l au scapat din laborator militarii americani care au participat la intrecerile de la wuhan. Americanii dau vina pe chinezi, ce sa zica si ei? Chinezii nu stiu de capul lor si dau vina pe lilieci si pe serpi ca ei mananca orice ca sunt atat de multi incat populeaza si deserul Gobi u de nu creste nimic , unde nu traieste niciun animal cu excepia serpilor si liliecilor. De asta au venit militarii americani acolo. Nu a fost o idee buna. Imediat au contaminat Coreea de sud, dar in Coreea de Nord nu au putut intra ca i a impuscat de la granite. Am auzit ca ii impuscsu la 3 minute depa ce aflau ca are virusul cotonavirus. Zeci de mii de oameni au murit asa , dar nu stie nimeni si nu vorbeste nimeni de drepturile omului.

    Problema e clara si simpla:

    A.Cred COVID-19 e facatura 

    B.COVID-19 e mortal 

    Nu discutam de rezolvarea problemelor inerente pentru orice sistem social (included democracy)  

    Nu punem in discutie numarul de morti de pe planeta si realitatea congruenta. 

    Nu discutam de teoria conspiratiei saudespre idealul perfectiunii vs. nedreptatile realitatii contemporane mai mult sau mai putin locala 

    SIMPLU 

    A corect B incorect 

    B corect, A incorect  

    Concluzie EVIDENTA : acum NU stim adevarul. 

    Doar daca nu a coborat bunul Dumnezeu si v-a bagat voua in traista adevarul absolut! 

    Si atunci  

    sa respectam pentru ce va "jertfiti" (voi ca voi , da" cu copii ce ati avut?) printre pupaturi endemice in Piata V. 

    Adica DREPTURILE FUNDAMENTALE si intre ele ,cel mai SFANT dintre ele :DREPTUL LA VIATA! 

    Al celor din jurul vostru (50% vs.50%) 

    Nu pro nu contra! 

    Simplu dar in Romania NIMIC nu e simplu !!!!

    Va rog sa il lasati pe Raed Arafat in pace! Daca il suparati el oricand se poate supara si ne ia salvarile si elicopterele de la Smurd si cel mai important, ia si tot personalul medical cu dr si asistente si soferi si piloti si ii duce in Palestina sa serveasca poporul palestinian. Sa vezi atunci daca mai putem muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim pentru ca evreii o sa se supere pe noi ca ii ajutam pe dusmanii lor.Si nu e bine sa te pui rau cu evreii.Asa ca va rog mult sa nu il mai suparati pe Raed Arafat ca poate se supara pe noi si se supara si evreii.

    1. Cu Streinu Cercel e cu totul alta poveste. El e BB, vrea spaga in masa.Daca il suparati pe el Raed Arafat o sa se bucure si salvarile vor ramane in Romania cu tot personalul medical. Nu o sa se mai duca nimeni la Palestinieni. Eu cred ca trebuie sa procedam cu tact pentru ca problema este foarte grava, iar guvernul trebuie sa o trateze cu chibzuinta. Lui Streinu Cercel poate sa ii faca orice , poate sa ii dea si amenda ca nu stie sa isi puna masca, dar de Raed Arafat nu are voie sa se atinga pentru ca riscam sa ne puna Israelul pe lista neagra si atunci vom pierde toate avsntajele de care ne bucuram in cadrul NATO si UE.

    Nu exista niciun drept fundamental. Exista Covid 19. Ce drepturi fundamentale are mortul? Protestatarii de pa Piata Victoriei erau focare de infectie pe 2 picioare. Trebuie vanati de hingheri ca pe cainii turbati dusi la marginea orasului unde sunt gropile de gunoi si lasati acolo sa urle la luna. Toata lumea sa inteleaga? Asa o sa inteleaga si tiganii din Tandarei si Viorel Catarama si medicii de la Suceava si Boris Johnson. Sa dam un exemplu in Europa!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb