Zilele Bucureştiului, afacere de milioane

S.D.
Miscellanea / 26 iulie 2018

Zilele Bucureştiului, afacere de milioane

Primăria Capitalei va cheltui peste 2,3 milioane de lei pentru organizarea unor evenimente de Zilele Bucureştiului, cu concerte pe o scenă plutitoare pe Dâmboviţa, şi pentru deplasarea unei flotile de bărci care să reprezinte regiunile istorice ale României din ţara noastră până în Londra, la Festivalul Tamisei.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 41 de voturi "pentru", şase abţineri şi două voturi "împotrivă".

Consilierul general USR Raluca Teodor a spus că, practic, acest proiect conţine două proiecte separate şi aşa ar trebui tratate. Consilierul a subliniat că Executivul este cel care ar trebui să se implice pentru finanţarea deplasării flotilei la Londra.

"Sunt două proiecte, iar legătura dintre ele este forţată. Ar trebui să se implice Guvernul în proiectul cu expoziţia internaţională, nu Primăria Capitalei. Vom vota acest proiect, dar aşteptăm cu foarte mare interes costul scenei plutitoare pe Dâmboviţa pentru a justifica suma aceea pentru trei zile de eveniment", a declarat Raluca Teodor.

Proiectul Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar 2018 se va derula în colaborare cu Asociaţia Ivan Patzaichin - Mila 23 şi cu Institutul Cultural Român Londra, la propunerea Asociaţiei.

"În contextul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, în egală măsură, Proiectul Regata Marii Uniri - Flotila România Centenar 2018 îşi propune ca scop principal promovarea turismului cultural cu impact asupra publicului din Bucureşti, prin manifestările organizate pe râul Dâmboviţa în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului. Prin intermediul unor astfel de evenimente cu impact public semnificativ se vor oferi publicului informaţii cultural-turistice privind Bucureştiul şi România. Ambarcaţiunile vor constitui punctul de atracţie atât pe apă, în timpul paradelor, cât şi pe uscat, în cadrul expoziţiilor cu caracter cultural amenajate în timpul evenimentelor", se arată în proiectul de hotărâre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb