Klaus Iohannis: "Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă"

A.F.
Politică / 15 aprilie 2023

 Klaus Iohannis: "Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă"

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, cu ocazia Paştelui şi a precizat că această sărbătoare "să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii", potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

"Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a adăugat că "Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii".

"Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun", a completat Preşedintele României.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Te gândești la ucraineni.

    La copiii flamanzi, cu parinti plecați, la bătrânii săraci cu pensii de m7zerie, la locuitorii cu facturi de curent gaze și impozite mai mari de 70% din venituri, cu salarii minime, de pe terenul de golf nu te-ai gandit 

    1. o sa aprind pt el o lumanare ghici unde :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb