Ministrul Turismului, ghid pentru jurnaliştii străini

M.D.
Politică / 16 iunie 2018

 Ministrul Turismului, ghid pentru jurnaliştii străini

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru o zi pentru jurnaliştii străini care au venit în România în cadrul unei vizite de documentare, un eveniment care face parte din cadrul uneia dintre cele mai mari campanii de promovare din ultimii ani, informează comunicatul de presă remis redacţiei.

14 reprezentanţi mass-media din Cehia, Grecia, Polonia, Estonia, Spania şi România au făcut un tur al celor mai importante atracţii turistice din zona Braşov-Bran-Sibiu. Ministerul Turismului a organizat acest infotrip, în parteneriat cu Ministerul de Externe, în vederea pregătirii preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, în prima parte a anului 2019.

Jurnaliştii au ajuns, pe 13 iunie, în Bucureşti, iar traseul a cuprins vizite în centrul istoric al Braşovului, la Castelul Bran, vizitat în 2017 de un număr record de turişti, aproximativ un million de vizitatori, la cetatea Făgăraş, apoi în Sibiu. Jurnaliştii au admirat atât oraşul Sibiu, cât şi atracţiile din împrejurimi, Ocna Sibiului, Muzeul Astra, Lacul Bâlea, Transfăgărăşanul, se arată în comunicat.

Bogdan Trif a declarat:"Mă bucur că am avut şansa de a prezenta oraşul meu, zona mea, tuturor acestor jurnalişti. Sunt mândru de Sibiu, de întreaga regiune şi sunt convins că am reuşit în aceste zile să contribuim la o schimbare de percepţie a multor europeni faţă de România! Ţara noastră va deveni o destinaţie turistică majoră în Europa, sunt sigur de acest lucru, mai ales acum, după ce am discutat cu liderii de opinie prezenţi în ţara noastră cu ocazia acestor infotripuri pe care le organizăm. Am întâlnit oameni uimiţi de cât de frumoasă este ţara noastră şi care au recunoscut că, până acum, aveau o imagine nedreaptă a României. În câteva luni, ţara noastră va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi nu va fi o misiune uşoară. Garantez că vom avea un mandat de succes şi că vom profita de această oportunitate pentru a face cunoscută România la adevărata ei valoare".

Vizita de documentare realizată în perioada 13 - 16 iunie este al treilea eveniment organizat în cadrul unei ample campanii de promovare realizate în contextul preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Primele infotripuri au prezentat atracţiile turistice din Oradea, Cluj şi Delta Dunării. Următoarea vizită de documentare va avea ca destinaţie litoralul Mării Negre şi va avea loc la mijlocul lunii iulie. Toate vizitele de documentare au avut ca punct de pornire Bucureştiul şi atracţiile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb