PREŞEDINTELE PNL BISTRIŢA-NĂSĂUD:  Ne-am făcut datoria încă o dată

B.D.
Politică / 25 noiembrie 2019

Ioan Turc

Ioan Turc

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, le-a mulţumit în cadrul unei conferinţe de presă, tuturor bistriţenilor care au votat cu Klaus Iohannis, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, obţinându-se un scor pe care îl consideră "excepţional", de 71,9%, dar şi celor care au votat pentru Viorica Dăncilă, pentru faptul că şi-au exercitat dreptul democratic de a vota.

"Ne-am făcut datoria încă o dată, am reuşit să bifăm într-un mod excepţional un rând de alegeri de o însemnătate uriaşă pentru această ţară. Le mulţumesc în mod cu totul şi cu totul special conjudeţenilor noştri care au ieşit la vot şi au votat pentru o Românie normală. Le mulţumesc şi celor care au ieşit la vot şi l-au votat pe contracandidatul preşedintelui Iohannis, pentru faptul că au făcut un exerciţiu absolut democratic. Le mulţumesc celor în primul tur au votat cu USR Plus, mulţumesc electoratului USR, mulţumesc electoratului PMP, care în mod categoric l-a susţinut pe preşedintele Iohannis, ne-a susţinut pe noi în efortul de a obţine un scor cu totul şi cu totul excepţional", a spus Turc.

Potrivit liderului judeţean al PNL, scorul obţinut clasează organizaţia pe care o conduce printre primele zece din ţară.

Klaus Iohannis a obţinut peste 80% din voturile valabil exprimate în nouă comune din judeţul Bistriţa-Năsăud, dintre care două conduse de primari ai PSD, două conduse de primari ai ALDE, iar restul, de primari PNL.

În mediul urban, cel mai mare scor a fost obţinut în oraşul-staţiune Sângeorz Băi - 77,08%, urmat de municipiul reşedinţă de judeţ Bistriţa - 76,89%, de oraşul Năsăud - 68,03% şi de oraşul Beclean - 64,95%.

La nivel judeţean, Klaus Iohannis a obţinut 93.768 voturi (71,9%), iar Viorica Dăncilă a fost votată de 36.642 alegători (28,09%).

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ar fi bine sa nu intelegeti greit ceea ce s-a intamplat la ultimele 2 alegeri.

    NU voi v-ati facut datoria ci PSD-ul nu si-a facut datoria fata de romani. 

    Cei mai multi dintre romani nu v-au votat pe voi (la europene) si pe Iohanis acum pentru ca va simpatizeaza sau va apreciaza cumva ci numai PENTRU CA PSD-isti REPREZINTA ALTERNATIVA MAI NOCIVA. 

    In concluzie nu voi ati fost buni ci ceilalti au fost mai detestati. 

    Acum aveti din nou sansa sa ii faceti pe romani sa va voteze pentru ceea ce sunteti voi si nu pentru ceea ce nu pot fi ceilalti. 

    Oare o veti fructifica de data asta?

    Daca va mai umflati mult in pene, in mod nejustificat, ma indoiesc ca ati inteles care este drumul pe care trebuie sa mergeti. 

    1. Asa zisei si eu. Deja se uita cum sa completeze banii la partid, dupa cum singur se lauda ca si-a facut datoria. Ce dreacu nu-ntelegem noi poporul ?

      Toți vorbesc la fel și cu aceeasi termeni : razboi, datorie, trădare, etc. Ei se cred într-un joc de societate sau strategie unde se muta pionii și renvie după ce mor. S-a pierdut de mult latura omenească in politică. E valabil pentru toate partidele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb