10.000 de persoane au vizitat Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

G.U.
Miscellanea #Turism / 1 martie 2022

10.000 de persoane au vizitat Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

În perioada 24 - 27 februarie, ROMEXPO a organizat ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României. În cele 4 zile de eveniment, #TTR2022 a fost vizitat de 10.000 de pasionaţi de călătorie, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

La târgul de la ROMEXPO au participat 85 de companii cu activitate turistică, iar manifestarea a înregistrat un gradul de internaţionalizare de 46%, #TTR2022 reunind companii din 11 ţări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

"Ne bucurăm că cei mai importanţi reprezentanţi ai industriei au participat la eveniment, înţelegând că doar împreună putem să dăm un restart turismului. După o lungă perioadă de restricţii, oamenii au nevoie să se întoarcă la evenimentele în format fizic şi să călătorească. Manifestarea noastră s-a adresat atât celor care preferă vacanţele în România, caută sejururi all inclusive sau destinaţii de familie, cât şi călătorilor exclusivişti care aleg destinaţiile exotice. Le mulţumim agenţiilor de turism, tour-operatorilor şi asociaţiilor turistice, organizatorilor de circuite naţionale şi internaţionale că au făcut posibilă organizarea acestui târg. A fost plăcut să ne revedem, după 2 ani, cu expozanţii şi vizitatorii fideli evenimentului nostru", transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Potrivit sursei citate, vizitatorii au găsit la #TTR2022 cele mai bune soluţii pentru o vacanţă în siguranţă şi cele mai avantajoase pachete turistice. Vedeta târgului a fost o călătorie în jurul lumii, de 25 de zile, a cărui preţ începe de la 7.000 de euro/persoană.

Cele mai căutate oferte turistice au fost cele all inclusive în Turcia, Egipt şi Tunisia, pachetele fiind disponibile la târg cu o reducere de până la 50%.

Nu au fost neglijate nici ofertele de tipul demi-pensiune cu până la 30% reducere, vizitatorii căutând sejururi pentru vară în Grecia, Spania şi Croaţia, notează sursa citată.

Un interes mare s-a observat şi pentru promoţiille vacanţelor de tip city-break. Cei care au achiziţionat un pachet pentru perioada Mărţişorului în Roma, Paris sau Veneţia, s-au bucurat de o reducere de până la 30%.

Vacanţele exotice în destinaţii precum Mexic, Cuba, Maldive, Thailanda, Zanzibar, Republica Dominicana, Sri Lanka, au beneficat de un discount de până la 30%.

La Târgul de Turism al României au fost prezentate, în premieră, şi oferte speciale pentru vacanţele cu animale de companie.

De asemenea, în cele 4 zile de târg au fost promovate servicii şi zone turistice din România prin intermediul unităţilor administrativ teritoriale, consiliilor judeţene, primăriior, asociaţiilor de turism, oficiilor turistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb