About You a vândut peste 3 milioane de articole într-un singur an de activitate

A.P.
Comunicate de presă / 1 octombrie 2020

About You a vândut peste 3 milioane de articole într-un singur an de activitate

ABOUT YOU a vândut peste 3 milioane de articole pentru mai mult de 600.000 de clienţi într-un singur an. Magazinul online de fashion a atins un nivel al "Brand Awareness-ului" de peste 79% în rândul românilor, procent care s-a transpus şi în veniturile înregistrate de companie, acestea depăşind 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presă al companiei.

În viitor, retailerul online de îmbrăcăminte plănuieşte să îşi mărească portofoliul de servicii, gama de produse disponibile în magazinul online, dar şi numărul colaborărilor cu vedete din România.

Gama variată de produse disponibile, livrarea şi returul gratuite, precum şi experienţa digitalizată de shopping sunt cele mai apreciate beneficii de către clienţii români. Astfel, aboutyou.ro a înregistrat un număr semnificativ de comenzi: peste 3 milioane de articole vândute în doar 12 luni de la lansarea pe piaţa din România. În plus, mai mult de 90% dintre clienţi au menţionat că vor recomanda ABOUT YOU familiei şi prietenilor.

Tarek Muller, co-fondator şi co-CEO al ABOUT YOU a spus: "Primul an pe piaţa din România a fost unul extraordinar şi ne bucurăm de aprecierea şi încrederea venite din partea clienţilor. Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri de piaţă în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferinţelor locale si vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor si a experientei de shopping, dar şi să inovăm cu noi evenimente locale şi colaborări".

În ultimele 12 luni, ABOUT YOU şi-a extins oferta pentru piaţa românească şi a mărit numărul de branduri disponibile pe platforma locală, de la 600 la aproape 800.

Campania de marketing desfăşurată de firmă a crescut popularitatea brandului pe piaţa locală cu până la peste 79%, procent ce se află într-o continuă creştere.

Ptin intermediul campaniei de marketing, retailerul online de fashion se concentrează mai mult pe canalele care încurajează comunicarea directă cu consumatorii, ceea ce creează emoţii reale prin punerea în valoare a eperienţelor interactive de brand cu ajutorul reţelelor sociale.

ABOUT YOU este prezent acum în 16 ţări europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb