Acceleratorul BCR - InnovX a ales primele zece start-up-uri din program

A.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 martie 2019

Acceleratorul BCR - InnovX a ales primele zece start-up-uri din program

Juriul Acceleratorului BCR - InnovX a selectat primele zece start-up-uri din tehnologie care vor participa la Bootcamp-ul programului în perioada 25 martie - 14 iunie 2019, prima etapă a acceleratorului fiind dedicată start-up-urilor cu o cifră de afaceri între 100.000 şi un milion de euro.

Companiile selectate sunt AlphaBlock (blockchain), BOX2M (tehnologii IoT), KFactory (Tehnologii IoT şi machine learning), KPEYE (platforma dedicată IMM-urilor), Maillon (platformă LendTech), Modex (Blockchain), Mo'Real Universe (platformă pentru experienţe Augmented Reality), Product Lead (soluţie e-commerce), Sigtree (servicii integrate de Smart Home) şi Wise Voice (dezvoltator de chatbot şi asistent vocal).

Bogdan Mănoiu, fondatorul InnovX a spus: "În momentele cele mai dificile, am avut norocul să fiu înconjurat şi să primesc îndrumări din partea unor oameni care m-au ajutat să trec peste obstacole. Am fondat InnovX pentru a-i ajuta pe alţii care au un start-up în tehnologie. Am avut multe «Aha moments» şi toate au rezultat în urma interacţiunilor cu ceilalţi antreprenori. Câteodată este nevoie doar de o discuţie de cinci minute cu cineva care a avut o experienţă similară, care poate să salveze ani de zile de mers într-o direcţie greşită".

La rândul său, Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română, a declarat: "Antreprenorii selectaţi în acceleratorul BCR - InnovX ne dau încredere că vom vedea tot mai multe companii de tehnologie lansate de români, cu succes internaţional. Alături de partenerii din proiect, credem în dezvoltarea României prin inovaţii în tehnologie şi credem că «Imaginat de România, Codat de România sau Creat de România» poate deveni un brand de ţară. Mă aştept totodată să accelerăm noi înşine ca business, prin înglobarea unor soluţii fintech selectate în accelerator şi prin inovarea instrumentelor financiare de investiţii în start-up-uri".

Juriul acceleratorului a fost format din: Alexandru Mihailciuc (Global Head of Pre-sales UiPath), Daniel Dumitrescu (Unicorns Scout InnovX), Diana Dumitrescu (Programme Manager InnovX), Silviu Florea (Senior Fintech Developer Compensis), Andrei Bogdan Mihăescu (Senior Developer ADP), Mădălina Hagima (Partener de conducere Hristescu & Partners), Bogdan Hristescu (Director Regional Euronet), Delia Olteanu (Creditare Micro BCR) şi Gabriel Pralea (Regional Corporate Director BCR). Aceştia vor fi o parte din mentorii Bootcamp-ului BCR - InnovX dedicat start-up-urilor, alături de experţi internaţionali în accelerarea afacerilor.

Toate start-up-urile din program vor învăţa, prin expertiza ECSIF (European Center for Services Investments and Financing) să acceseze de la Bruxelles granturi pentru inovare cu valori de 50.000 de euro şi vor putea să-şi susţină prezentările în cadrul conferinţei Startup Grind din Londra.

Acceleratorul BCR-InnovX este un program de mentorat şi accelerare de business structurat în trei etape:

Start-ups - zece microîntreprinderi care au avut în 2018 o cifră de afaceri între 100.000 şi un milion de euro şi/sau care au atras o finanţare cuprinsă între 100.000 şi un milion de euro în ultimul an.

Grinders - zece studenţi şi/sau tineri antreprenori, care trebuie să aibă înregistrată o microîntreprindere, o întreprindere socială sau asociaţie/fundaţie pe teritoriul ţării noastre în orice sector tehnologic. Cifra de afaceri pe ultimul an trebuie să fie sub 100.000 de euro.

Scale-ups - cinci companii dezvoltate (IMM-uri), care au înregistrat în 2018 o cifră de afaceri între un milion de euro şi 2,6 milioane de euro.

Acceleratorul BCR-InnovX este un proiect realizat în parteneriat cu Uipath, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace şi ECSIF.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. The Brute, iarasi puncteaza Treichl!.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb