Acţionarii "Electroprecizia" au aprobat extinderea obiectului de activitate în zona IT

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 3 decembrie 2015

AGA a ales o nouă conducere

Acţionarii Electroprecizia Săcele (ELZY) au decis extinderea obiectului de activitate al companiei, la Adunarea Generală din 27 noiembrie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Astfel, societatea va putea avea şi activităţi de editare a altor produse software, activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, activităţi de management a mijloacelor de calcul, activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei, alte activităţi de servicii informaţionale şi alte activităţi de creditare (în afara populaţiei).

Totodată, acţionarii au ales un nou Consiliu de Administraţie, pentru un mandat de patru ani, format din Adrian Secelean, Laurenţiu Ciocîrlan, Dragoş Zăvărache, dar şi remuneraţia cuvenită membrilor CA, în sumă de 5.000 de lei lunar.

Compania Electroprecizia are din luna februarie un manager britanic, care a mai condus companii ca ABB Elveţia, Alstom Power Global Projects. Prith Harasgama a lucrat şi în departamentul aerospaţial al Ministerului Apărării din Marea Britanie, în acea perioadă construind împreună cu cei de la Rolls Royce programul de dezvoltare al motoarelor aeriene, precum şi noi produse şi servicii în sectorul aerospaţial militar şi civil.

"Am un mandat pe patru ani. Îmi doresc să aduc compania de la 22 de milioane de euro venituri anuale la peste 50 de milioane de euro în 2018. Acesta este targetul meu", a declarat Prith Harasgama, recent.

Compania va dezvolta în următorii ani un parc industrial, în care încearcă să atragă firme cu profil electrotehnic, conex activităţii Electroprecizia. "Ne dorim ca pe viitor să colaborăm cu aceste companii, ba chiar să încheiem joint-venture cu ele. Avem discuţii deja cu 11 companii din Marea Britanie, Elveţia şi Germania în acest sens. Important este că ele sunt receptive şi interesate de colaborarea cu noi din primul moment", a explicat Prith Harasgama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb