Acţionarii "International Caviar Corporation" au aprobat închiderea păstrăvăriei din Bihor

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 ianuarie 2016

Acţionarii "International Caviar Corporation" au aprobat închiderea păstrăvăriei din Bihor

Acţionarii "International Caviar Corporation" Călan (AMAL) au aprobat închiderea Pastrăvăriei Măgeşti, judeţul Bihor, şi prelungirea valabilităţii punctului de lucru din Plossberg, Germania, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Totodată, acţionarul majoritar şi membru al consiliului de administraţie domnul Roland Schroder Erhard a prezentat un draft de contract de colaborare ce urmează a fi încheiat între SC International Caviar Corporation SA Calan şi ICC Aquakultur Deutschland Gmbh, contract ce presupune ca ICC Aquakultur Deutschland Gmbh să preia toate costurile de întreţinere a peştilor aflaţi la punctul de lucru din Geisleiten 10. Acţionarii au aprobat contractul de colaborare în varianta propusă.

Într-un document postat de societate se arată că domnul Roland Schroder menţionează că din anul 2005 până în anul 2010 a vizitat cel puţin 50 de spaţii din România (Salcia, Tomeşti, Pucioasa, Murighiol) şi nu a găsit locaţia potrivită pentru înfiinţarea unei ferme de acvacultură: "În anul 2011, a fost găsită şi achiziţionată ferma din Zipperforde (Germania). Aceasta a fost integral plătită în anul 2014, urmând să fie integrată în cadrul ICC SA Călan, conform Hotărârii AGA din 27.04.2015, după fnalizarea majorării de capital social. Ulterior, se preconizează ca ICC SA Călan să aibă o cifră de afaceri consistentă".

Acţionarii "International Caviar Corporation" l-au numit ca auditor financiar pe domnul Ardelean Dorel Petru.

În primul semestru din 2015, AMAL a avut o cifră de afaceri zero şi o pierdere netă de 32.866 de lei, conform Memorandumului de admitere pe AeRO. Totodată, datoriile companiei au crescut constant în ultimii patru ani, de la 121.885 lei în 2011, la 234.662 lei în 2014.

"International Caviar Corporation", cu sediul social în Călan, judeţul Hunedoara, a fost înfiinţată în 2008, când pachetul majoritar de acţiuni al "Agromec" Călan a fost preluat de Roland Schroder.

Obiectul de activitate al firmei este acvacultura în ape dulci, iar scopul societăţii este obţinerea unei producţii constante de 10 tone de caviar pe an şi valorificarea acesteia la un preţ mediu de cel puţin 1.000 de euro pe tonă. Raportul semestrial remis BVB arată că AMAL a început demersurile pentru obţinerea unui certificat de urbanism şi autorizaţie pentru amenajarea unei construcţii pe terenul achiziţionat anul trecut în oraşul Călan.

Principalii acţionari sunt Roland Erhard Schroder, cu o deţinere de 25,98%, Kastern Capital Management, cu 14,62% acţiuni, şi Michael Johannes, cu o participaţie de 10,80%.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. 10 tone la 1000 de euro tona = 10.000 euro !

    1. Pretul trebuia sa fie probabil minimum 1000 euro/kg.

      1000 euro/tona costa merele sau pastarnacul.

      Altfel, interesant business. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb