ADMINISTRATORUL GEOPARCULUI DINOZAURILOR: "Demarasem suspendarea avizului pentru hidrocentrală înaintea incidentelor de pe 24 mai"

Alexandru Costea
Miscellanea / 1 iunie 2015

"Demarasem suspendarea avizului pentru hidrocentrală înaintea incidentelor de pe 24 mai"

Unitatea de Administrare a Geoparcului Dinozaurilor Ţara Haţegului (UAGDTH) precizează că, împreună cu Universitatea Bucureşti, aprobaseră, anterior incidentului de pe 24 mai şi percheziţiilor DNA de vineri, începerea procedurilor de suspendare a avizului pentru construcţia microhidrocentralei, informează HotNews.

UAGDTH a pus la dispoziţia organelor de anchetă toate documentele solicitate, referitoare la investiţia de pe răul Alb, din intravilanul localităţii Coroieşti, comuna Sălaşu de Sus, judeţul Hunedoara, arată un comunciat al instituţiei, citat de HotNews.

"Precizăm că anterior incidentelor din data de 24.05.2015, Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 13.05.2015 şi Senatul Universităţii din Bucureşti, întrunit în data de 20.05.2015, au aprobat demararea, în condiţiile legii, a procedurilor ce vizează suspendarea avizului emis de UAGDTH privind realizarea microhidrocentralei, până la lămurirea tuturor aspectelor privind evenimentele legate de această investiţie", conform sursei citate.

Procurorii DNA au făcut vineri mai multe percheziţii în legătură cu construcţia unei hidrocentrale în Geoparcul Dinozaurilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a deschis un dosar în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul produs pe Răul Alb-Geoparcul Dinozaurilor, fiind începută urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire şi tentativă de omor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ei sunt cei mai vinovati in acest caz. Atata mita au luat ca nici morti nu pot renunta la distrugerea Raului Alb. N-ati vazut cum au declarat, ca suspenda avizul pana se lamuresc problemele! Ei sunt platiti sa aiba grija de natura dar nu renunta in ruptul capului la distrugerea ei!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb