ADVERTORIAL Află care sunt cele mai avansate metode de dezinfecţie împotriva COVID-19!

Media-Advertising / 26 noiembrie 2020

Află care sunt cele mai avansate metode de dezinfecţie împotriva COVID-19!

Pandemia cu noul coronavirus reprezintă un fenomen unic, cu consecinţe vizibile oriunde pe glob în acest moment. Medicii şi cercetătorii încearcă să dezvolte metode eficiente de combatere şi prevenire a răspândirii COVID-19. Avansul şi interesul pentru această epidemie au dat roade, astfel încât există acum câteva vaccinuri care aşteaptă să fie distribuite începând cu această iarnă. În aşteptarea lor există măsurile de prevenire a răspândirii virusului, precum şi servicii dezinfecţie covid eficiente. Utilizând substanţe virucide, se îndepărteazănoul coronavirus de pe suprafeţe şi din aer.

Se cunoaşte faptul că particulele virale de coronavirus se propagă de la om la om prin intermediul picăturilor în suspensie şi pot persista pe suprafeţe uneori până la 48 de ore, sau chiar mai mult. De aceea este recomandat să se cureţe şi să se dezinfecteze suprafeţele şi încăperile casei sau ale biroului cu substanţe speciale, care au un efect îndelungat şi sunt eficiente în uciderea virusurilor. E important astfel să apelăm la servicii profesionale de dezinfecţie oferite de o firmă specializată. Clean Medical îţi oferă soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie, care pot combate şi preveni înmulţirea noului coronavirus.

Cunoaşte cea mai nouă şi eficientă metodă de dezinfecţie oferită de o firmă specializată!

Specialiştii în dezinfecţii de la Clean Medical îţi pot oferi soluţia optimă pentru prevenirea apariţiei sau răspândirii COVID-19. Aceasta constă într-un proces etapizat de curăţare preventivă, realizat prin metoda nebulizării, precum şi prin aplicarea mecanică a substanţelor de dezinfectare. Nebulizarea reprezintă cea mai nouă metodă aplicată de firmele de dezinfecţii şi constă în pulverizarea cu ajutorul unui aparat numit nebulizator 3D a unui nor format din microparticule. Aceste particule cu diametru de până la 5 microni se propagă prin încăpere şi reuşesc să ajungă până şi în cele mai inaccesibile locuri.

Acest nor, cu propagare lentă, persistă în spaţiul dintr-o încăpere şi reuşeşte să neutralizeze germenii de pe o suprafaţă considerabilă. Se mai poate utiliza de asemenea, un aparat de mână, care pulverizează microparticule de aerosoli cu substanţă virucidă. Acesta se pretează mai ales pentru încăperi de dimensiuni reduse cum ar fi lifturile, cabinetele medicale, debaralele etc. Pentru a asigura cea mai eficientă igienizare posibilă, substanţele vor fi aplicate şi manual, iar suprafeţele orizontale şi punctele de atingere ca butoanele, balustradele, sau clanţele uşilor vor fi dezinfectate temeinic.

Toate substanţele capabile să neutralizeze virusurile şi bacteriile sunt omologate şi respectă cele mai stricte norme europene de siguranţă, stipulate de către European Chemicals Agency şi de către Ministerul Sănătaţii din România. Microparticulele emise nu prezintă niciun pericol pentru om sau animalele de companie. Personalul de la Clean Medical este pregătit corespunzător prin aplicarea unui protocol bine stabilit şi este echipat adecvat pentru protecţie şi siguranţă. Aceştia au fost instruiţi cu privire la normele de siguranţă şi de utilizare ale aparatelor de nebulizare.

O dezinfecţie ca la carte este realizată doar de către nişte profesionişti

Clean Medical oferă servicii de dezinfecţie pe timp de pandemie tuturor celor care doresc o igienizare eficientă şi de lungă durată, cum sunt companiile, instituţiile publice sau persoanele fizice. Dezinfecţia prin nebulizare se pretează la toate încăperile, spaţiile închise sau incinte de dimensiuni reduse. Aceste locuri ar putea include: cabinete medicale, holuri, spaţii de birouri, hoteluri şi pensiuni, şcoli sau locuinţe. Firma oferă şi consultanţă, iar tehnicienii se pot deplasa la locul ce trebuie sterilizat, pentru a măsura nivelul de germeni care există în aer şi pe suprafeţe.

Măsurarea se realizează cu un aparat numit luminometru. Acesta detectează nivelul de germeni bacterieni din aer şi de pe suprafeţe înainte de a se realiza dezinfecţia propriu-zisă. După dezinfectare se poate măsura din nou nivelul de patogeni pentru a evalua eficienţa procedurii. Datorită metodei nebulizării, care permite propagarea şi pătrunderea aerosolilor în cele mai inaccesibile spaţii, particulele virale vor fi astfel neutralizate. Încăperea poate fi accesată repede, după o oră de la terminarea procedurii. După realizarea neutralizării germenilor se va emite un certificat de execuţie al dezinfecţiei.

Din experienţa şi testările iniţiale, tot acest proces de dezinfecţie automată şi manuală şi-a dovedit eficacitatea şi împotriva SARS-CoV-2. Bineînţeles că acest fel de măsuri sunt eficiente împreună cu respectarea normelor igienice de bază indicate în cazul acesta - spălarea mâinilor cu apă şi săpun, folosirea unei măşti în spaţiile închise comune şi o anumită distanţare fizică. Până la apariţia pe piaţă a vaccinului sau a unui medicament, dezinfecţia împotriva noului coronavirus poate fi efectuată doar în acest mod.

Apelează cu încredere la Clean Medical pentru o dezinfecţie eficientă şi sigură. Întotdeauna este mai uşor să previi decât să combaţi. Nici noul coronavirus nu face excepţie. Astfel că fii pregătit şi oferă-ţi ţie şi celor din jurul tău siguranţa de care aveţi nevoie pe timp de pandemie. Contribuie şi tu la stoparea propagării COVID-19 prin apelarea la un serviciu profesional si eficient de dezinfecţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb