ADVERTORIAL Alege un service auto ce îţi poate oferi servicii complete şi de calitate. Alege Dexcar Service!

Media-Advertising / 22 decembrie 2020

Alege un service auto ce îţi poate oferi servicii complete şi de calitate. Alege Dexcar Service!

Odată cu creşterea numărului de automobile a crescut şi oferta de service-uri auto ce oferă servicii adaptate nevoilor conducătorilor. Însă cum poţi să ştii ce service poate fi de încredere şi oferă servicii eficiente şi care nu? Un prim indiciu îl reprezintă oferirea de servicii complete multimarcă, precum şi o echipă de mecanici cu experienţă dobândită în decursul anilor, pe modele şi mărci variate. Însă poate cel mai important aspect este o relaţie cu clienţii bazată pe respect şi transparenţă.

Dacă eşti în căutarea unor servicii complete şi de top pentru maşina ta, atunci apelează la ajutorul oferit de echipa de profesionişti de la Dexcar Service. Aceştia sunt gata să te ajute cu o serie completă de servicii auto de calitate, pentru orice tip şi marcă de automobil. Cu ajutorul unei echipe de ingineri şi mecanici cu experienţă, maşina ta va fi pe mâini bune, iar în cel mai scurt timp va fi din nou gata de drum.

Cunoaşte o gama de servicii auto special destinate bunei funcţionări a maşinii tale!

Atunci când cauţi un service auto bun, cauţi de fapt servicii profesionale, de încredere, la preţuri accesibile. Problemele auto pot avea multe cauze, astfel că o echipă de mecanici cu experienţă îţi poate pune la dispoziţie un service auto modern, care ştie să răspundă cu promptitudine oricărei situaţii apărute. Un service ce operează la cele mai înalte standarde de manoperă şi tehnologie. Încrederea se câştigă atunci când beneficiezi de un serviciu competent şi responsabil, dar şi când ţi se acordă atenţia necesară pentru rezolvarea unei probleme la maşina ta.

În general principalele probleme şi necesităţi ale unui automobil se rezolvă cu ajutorul următoarelor servicii:

Diagnoză auto computerizată

Mecanică auto

Schimb de anvelope şi echilibrare roţi

Vulcanizare şi geometrie roţi

Sudură tobă de eşapament

Reparare aer condiţionat şi schimbare freon

Revizie completă

Vopsitorie auto şi tinichigerie

Pentru fiecare dintre aceste servicii, vei primi rezolvări eficiente şi oneste, bazate pe experienţa de lucru a specialiştilor din service. Aceştia şi-au desăvârşit cunoştinţele atât în ţară, cât şi în Occident, de unde au preluat modul de lucru şi au importat în service tehnologia de ultimă oră pentru soluţionarea eficientă a oricărei probleme. Indiferent din ce motiv vii la service, maşina ta va primi tratamentul corect, iar tu vei şti din timp costurile şi modalitatea de rezolvare a defecţiunii. Transparenţa trebuie să fie nelipsită dintr-un serviciu ce oferă profesionalism şi competenţă. Fiecare dintre serviciile menţionate anterior se efectuează cu seriozitate şi atenţie la detalii.

Rezolvă eficient şi elegant imperfecţiunile de la nivelul caroseriei maşinii tale!

O maşină personală este un bun de preţ, pe care doreşti să-l protejezi şi să-l menţii cât mai mult timp în condiţii optime. Din păcate, există momente când se pot întâmpla mici accidente, din diferite motive, care pot deteriora caroseria automobilului. Rezolvă eficient imperfecţiunile de la nivelul caroseriei, apelând la un serviciu de tinichigerie auto profesional. Zgârieturile, denivelările sau loviturile vor fi îndreptate, iar maşina ta va arăta ca nouă în cel mai scurt timp.

Serviciul de tinichigerie reprezintă primul pas al rezolvării defectelor caroseriei. Se realizează prin îndreptare la rece, iar pentru cazurile mai grave se utilizează o instalaţie de sudură pe bază de argon, ce funcţionează cu precizie maximă. După realizarea îndreptării părţilor metalice, se trece la etapa vopsirii. Toate imperfecţiunile vor fi acoperite cu ajutorul vopselurilor şi a lacurilor ce vor fi calculate pentru a reda exact nuanţa piesei maşinii tale.

Un atelier de vopsitorie modern te poate ajuta atât cu vopsirea parţială, cât şi cu cea integrală a caroseriei. Vopsirea vehiculului nu trebuie să fie o investiţie costisitoare şi poate fi o experienţă plăcută, pentru că redă strălucirea de la început a maşinii personale. În atelierul de vopsitorie există dispozitive speciale pe care vopsitorii le utilizează pentru a demonta diferite piese ale autovehiculului (barele, panourile, capota etc) în vederea vopsirii lor separate.

Beneficiază de servicii de cea mai înaltă calitate, oferite de profesionişti de top!

Un service care este căutat şi care se respectă oferă servicii variate şi complete la cele mai înalte standarde. Indiferent de problema apărută la maşină, poţi apela cu încredere la profesioniştii de la Dexcar Service. Aceştia îţi vor oferi toată priceperea şi experienţa lor pentru remedierea în cel mai scurt timp a problemelor apărute la maşina ta, indiferent de dificultate. Prin intermediul unei pregătiri temeinice, a pasiunii pentru automobile şi tehnologii noi, precum şi a onestităţii şi a preţurilor accesibile, maşina ta va avea parte de cel mai eficient şi modern tratament. Obţine o estimare gratuită de preţ şi fă-ţi o programare pentru o intervenţie auto de succes. Convinge-te că maşina ta va fi mereu pe mâini sigure şi pricepute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb