ADVERTORIAL Catena Racing Team face istorie pentru România la World Company Sports Games 2018!

Media-Advertising / 6 iunie 2018

Catena Racing Team face istorie pentru România la World Company Sports Games 2018!

Şapte medalii de aur şi cinci de argint, inclusiv titlul de vicecampioană mondială la fotbal, este bilanţul clubului Catena Racing Team România - de altfel singura echipă românească - la prima sa participare la World Company Sports Games 2018, desfăşurat în perioada 23-27 mai, în localitatea La Baule, Franţa. Rezultatele sunt remarcabile, în contextul în care la această competiţie de amploare au participat sportivi din 50 de ţări. Catena Racing Team România nu s-a mulţumit însă doar să participe, ci a transformat hobby-ul membrilor săi în adevărată performanţă. O performanţă care a răsplătit efortul, ambiţia şi munca în echipă a întregii delegaţii care a reprezentat România la ediţia din acest an a World Company Sports Games.

Vicecampioană mondială la fotbal

La turneul de fotbal, la care au participat 38 de echipe, campioana României, Catena Racing Team, a cucerit medalia de argint, devenind vicecampioană mondială după ce, în finala cu formaţia BSG Merkur Gauselman Germania, scorul a fost egal, 1 - 1, titlul decizându-se la loviturile de departajare. Echipa Catena Racing Team România a fost alcătuită din Daniel Zaharia, Andrei Vlăsceanu, Adrian Cruceană (căpitan), Adrian Roşca, Radu Burciu, Cătălin Oprea, Ionuţ Enache, Niculae Tâlpeanu, Mihai Cână, Mihai Prodan, Cosmin Paşcovici, Ştefan Tudor, Marius Aranghel, Alexandru Niculae, Nicuşor Niculae şi Bogdan Pătraşcu (antrenor - jucător).

Înotătorul de 10

Debutul Catena Racing Team în cadrul World Company Sports Games 2018 a fost unul de excepţie, prima zi aducând şi primele motive de mare bucurie pentru membrii clubului. Paul Georgescu, recunoscut drept cel mai rapid român care a traversat înot Canalul Mânecii fără costum de neopren, a făcut legea la nataţie. În prima fază, acesta a obţinut 5 medalii, dintre care 3 de aur la probele de înot 100 m liber, 50 m spate şi 100 m mixt, şi 2 de argint, la probele 100 m bras şi 50 m fluture. Au urmat apoi alte 4 medalii de aur, la 50 m liber, 100 m spate, 100 m fluture şi 200 m liber, şi încă o medalie de argint la 50 m bras. De altfel, Paul Georgescu a urcat pe podium la toate cele zece probe la care a concurat.

A doua din lume la alergare

O altă medalie importantă, de argint, a fost câştigată de multipla campioană naţională la sport corporatist Constanţa Gherasim Papagheorghe, la proba de alergare de 5.000 m, unde alţi doi membri ai Catena Racing Team România au înregistrat rezultate remarcabile: Simona Gorcea - locul 8 şi Daniel Ioniţă - locul 14. De asemenea, la tenis de masă, unde a avut două echipe, Catena Racing Team România a obţinut o clasare bună - prima dintre ele (formată din Liviu Daşoveanu şi Mihai Angelescu) ajungând pe locul 8, din 44 de echipe participante, în timp ce a doua (Valentin Chelu, Gabriel Zamfirescu şi Vasile Fodoran - antrenor) s-a clasat pe locul 16.

"Pentru noi, sportivii care am reprezentat Catena Racing Team, a fost o experienţă unică, un eveniment extraordinar şi fiecare zi petrecută acolo ne-a bucurat", a declarat Daniel Marin, şeful delegaţiei Catena Racing Team la World Company Sports Games 2018 şi unul dintre membrii fondatori ai clubului.

O istorie scurtă, dar intensă

Prezenţa echipei Catena Racing Team la World Company Sports Games 2018 a fost posibilă datorită sprijinului acordat de Catena, farmacia care susţine campionii şi care contribuie la sănătatea românilor, inclusiv prin promovarea unui stil de viaţă sănătos. Iar acest stil de viaţă presupune mişcare şi practicarea unui sport. Pentru Catena şi echipa sa, aceasta nu a însemnat doar o teorie, ci un îndemn pus în practică. Mai ales că unde în altă parte mai poate fi întâlnit cu adevărat spiritul de echipă, dacă nu în sport? "Nu doar îl susţii, ci îl şi practici!" - a fost îndemnul de la care a pornit proiectul Catena Racing Team. Cu peste 1.000 de membri activi în prezent, angajaţi şi colaboratori ai firmelor Catena, Fildas şi Tonica Group, succesul în sport nu avea cum să se lase aşteptat. Catena Racing Team promovează, în primul rând, valorile după care se ghidează întreaga echipă a grupului Catena-Fildas: multă ambiţie, respect şi o colaborare excelentă între membri pentru atingerea obiectivelor.

În cei nici 4 ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri - 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint şi 82 de medalii de bronz. Iar pentru Catena Racing Team, povestea merge mai departe!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb