ADVERTORIAL: Economisirea - între investiţia cu risc scăzut şi investiţiile riscante cu randament mare

Media-Advertising / 19 septembrie 2018

Economisirea - între investiţia cu risc scăzut şi investiţiile riscante cu randament mare

În cazul în care te afli în situaţia fericită în care poţi face economii în fiecare lună şi îţi doreşti să ai parte de o maximizare a nivelului acestor economii, atunci poţi să îţi investeşti banii în diverse modalităţi de a obţine profit, dar cu un risc redus al investiţiei. Cu toate acestea, chiar dacă te afli în situaţia de a face un împrumut rapid direct în cont (pikavippi heti tilille), ideal ar fi să îţi evaluezi în mod obiectiv posibilităţile emoţionale de a gestiona corect posibilităţile de a obţine profit.

Există o serie de astfel de instrumente financiare care îţi garantează obţinerea unui profit, cu o valoare mică, dar care este sigură şi nu prezintă niciun fel de temere de pierdere a banilor. Dar, marile averi nu s-au făcut de către cei care au preferat să fie acoperiţi în cazul pierderilor, ci de către cei care au riscat, nu-i aşa?

Rişti şi câştigi profit sau doar vrei să câştigi în mod garantat?

Pentru a-ţi răspunde la această întrebare este necesar să-ţi stabileşti în mod clar care sunt perspectivele de viitor, dar mai ales cât eşti de dispus/dispusă să îţi asumi anumite riscuri. O evaluare cât mai complexă a pieţei pe care intenţionezi să-ţi plasezi economiile te va ajuta să ai parte de un nivel ceva mai ridicat de siguranţă, chiar şi-n cazul unor investiţii cu risc mediu. Desigur, ceea ce nu poţi controla sunt investiţiile cu un nivel ridicat de risc, dar, ceea ce poţi corecta în acest caz este nivelul de implicare financiară (cât de mult vei plasa în astfel de investiţii).

În situaţia în care dispui de economii de care te poţi "dispensa", recomandat este să îţi plasezi banii într-un procent descrescător. Poţi să investeşti cea mai mare parte în instrumente financiare în care nivelul de risc este minim, aşa cum sunt depozitele bancare, titlurile de stat, metalele preţioase şi obiectele de artă (pictură, sculpturi, etc.). Apoi, o sumă cu o valoare medie poate fi plasată în investiţii cu un nivel de risc mediu, aşa cum sunt acţiunile şi obligaţiunile de pe piaţa bursieră.

Cea mai mică sumă din economii poate fi redirecţionată către acele forme de obţinere de profit cu un nivel ridicat de risc, dar care îţi oferă cele mai mari satisfacţii financiare dintre toate aceste modalităţi, aşa cum sunt contractele de tip futures sau alte tipuri de instrumente derivate. Desigur, există şi o categorie aparte de modalităţi de creştere a profitului, care au un grad de risc atât de ridicat, încât nici măcar nu sunt recomandate a fi luate în considerare, aşa cum sunt jocurile noroc sau cele de loterie.

Pentru a-ţi asigura viitorul într-un mod cât mai sigur optează întotdeauna pentru a-ţi păstra economiile într-un mod diversificat. Procentul cel mai mare din economiile lunare direcţionează-l către un depozit bancar pe termen lung (care-ţi oferă cea mai ridicată dobândă), iar restul procentului investeşte-l în operaţiuni cu un nivel de scăzut redus sau mediu. În acest mod o să ai parte atât de siguranţă, cât şi de posibilitatea de a-ţi creşte nivelul de profit, astfel încât să te bucuri de independenţă financiară pe termen îndelungat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb