ADVERTORIAL Idei de cadouri corporate pentru colaboratorii tăi de business!


Media-Advertising / 8 ianuarie 2021

Sursa foto: Pixabay.com

Sursa foto: Pixabay.com

La fel ca celelalte relaţii personale, relaţiile corporate cu partenerii de afaceri, clienţii, angajaţii, şefii, antreprenorii şi potenţialii clienţi sunt consolidate prin stabilirea unei relaţii şi a unei prietenii autentice. Deşi există multe modalităţi prin care puteţi ajunge şi dezvolta o relaţie de business sănătoasă prin activităţi de legătură şi evenimente comerciale, oferirea de cadouri vă ajută să vă arătaţi într-un mod foarte tangibil respectul faţă de asociaţii dvs. de muncă şi de oamenii cu care faceţi afaceri.

Amintiţi-vă, de asemenea, că orice cadou pentru reţeaua dvs. profesională este o reflectare a valorilor mărcii dvs., deci merită să acordaţi o atenţie serioasă problemei. Un cadou corporate ar trebui să fie profesionist, precum şi un simbol al recunoştinţei personale faţă de partenerii dvs. de afaceri.

În circumstanţele actuale în care fiecare se lucrează de la distanţă sau de acasă, să le oferiţi cadouri de Crăciun ar putea fi o mare provocare. Cu toate acestea, există încă multe opţiuni pe care le puteţi încerca şi pentru a livra cadouri chiar la uşa angajaţilor şi partenerilor.

Un cadou personalizat şi contextualizat

Oferiţi clientului, angajatului sau partenerului de afaceri un cadou care să fie în concordanţă cu afacerea, nevoile, hobby-urile, interesele şi preferinţele personale ale acestora.

Un cadou personalizat de recunoaştere a angajaţilor este o oportunitate excelentă de a-ţi recompensa, mulţumi echipa. Motivarea angajaţilor se poate face prin cadouri de apreciere, ideale pentru ocazii speciale, cum ar fi aniversări de lucru, team building, sărbători, premiile angajaţilor lunii sau alte evenimente. Agende personalizate, pixuri personalizate, vacanţe şi alte cadouri pentru a le folosi ca recompense pe tot parcursul anului pentru a vă arăta recunoştinţa faţă de angajaţii dvs.

În plus, agendele personalizate sunt un mod excelent de a oferi angajaţilor dvs. un sentiment de apartenenţă. Prin urmare, dacă doriţi să oferiţi angajaţilor cadou de Crăciun, atunci este o idee minunată.

Cadouri de caritate

Ce le oferiţi oamenilor care au totul? Oferă un cadou pe care banii nu îl pot cumpăra. Donaţi în numele lor. Cadourile de caritate sunt cadouri pline de atenţie şi inspiraţie pentru partenerii şi clienţii dvs. de afaceri. Cadourile cu adevărat semnificative, au impact asupra vieţii beneficiarului cadoului, a celui care dăruieşte şi a oamenilor din jurul lor. Când alegeţi cadouri de caritate, încercaţi să personalizaţi şi alegeţi organizaţiile pe care destinatarul dvs. le susţine cu pasiune.

Darul sănătăţii

Cu stilurile lor de viaţă aglomerate şi programele agitate, prietenii şi cunoştinţele dvs. ar putea avea nevoie de puţin ajutor în departamentul personal de sănătate şi wellness. Arată că îţi pasă cu adevărat oferind cadouri care pot ajuta la promovarea unei vieţi sănătoase şi fericite. În afară de abonamentele la sală, oferirea de cadouri care se referă la alte aspecte ale sănătăţii şi sănătăţii, cum ar fi spa-urile şi abonamentele la produse alimentare sănătoase, sunt cadouri perfecte pentru cunoscuţii de afaceri.

O sticlă de vin

Da, este un stand-by clasic, dar o sticlă de vin de bună calitate este întotdeauna câştigătoare. O soluţie elegantă, elegantă şi simplă pentru un antreprenor ocupat.

Oricât ar fi de clişeu, gândul contează, nu?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb