ADVERTORIAL Publyo pregăteşte 2 noi funcţionalităţi: content şi publishing

Media-Advertising / 22 martie 2022

Publyo pregăteşte 2 noi funcţionalităţi: content şi publishing

Contentul şi strategia aferentă acestuia reprezintă instrumente eficiente pentru a crea branduri puternice în mediul online. Fără un conţinut de calitate plasat pe site-urile potrivite nu poţi avea un plan de comunicare digitală complet şi care să îţi aducă şi rezultatele scontate.

Tocmai de aceea, Publyo lucrează deja şi la o componentă de Market Place unde toţi cei interesaţi de achiziţionare şi de publicare de conţinut o pot face în cel mai eficient mod posibil şi evident la preţuri extrem de competitive.

Componenta de Market Place dezvoltată de Publyo va fi lansată la începutul lui iunie 2022 şi va integra două noi funcţionalităţi, Content şi Publishing, ce vor putea fi folosite independent sau împreună.

De asemenea, utilizarea acestor funcţionalităţi nu va fi condiţionată de achiziţia Publyo CRM, deşi împreună toate aceste 3 componente se dovedesc a fi o "reţetă câştigătoare" pentru toate agenţiile care îşi doresc calitate şi eficienţă în acelaşi timp.

Ai un sistem complet prin care poţi achiziţiona redactare de articole, publicarea acestora pe cele mai importante site-uri din România la cele mai bune preţuri şi beneficiezi de raportarea şi monitorizarea continuă a campaniilor tale media, indiferent că vrei să îţi promovezi propria companie sau eşti o agenţie de media, PR sau marketing digital cu sute de clienţi.

Content by Publyo

Indiferent de tipul de conţinut de care vei avea nevoie, o echipă de profesionişti garantaţi de Publyo se va ocupa de redactarea acestuia astfel încât tu să devii o autoritate în mediul online, să obţii notorietate şi să ai o imagine consolidată şi de încredere pentru clienţii tăi.

Prin intermediul platformei vei putea comanda tipul de articol de care ai nevoie şi acesta îţi va fi livrat exact în termenul stabilit de tine. De asemenea, vei putea cere modificări în cazul în care vei considera necesar acest lucru.

Contentul livrat va fi original, scris optimizat pentru motoarele de căutare şi bine documentat, astfel încât valoarea SEO a acestuia să te ajute cu adevărat.

De asemenea, toate articolele scrise de echipa de writteri pe care Publyo ţi-o pune la dispoziţie se realizează doar după ce piaţa, competitorii şi publicul ţintă vor fi atent analizaţi, astfel încât ceea ce îţi va fi livrat să fie cu adevărat de calitate.

Cel mai important este faptul că toate comunicările se vor realiza exclusiv în platformă, nefiind necesar să schimbi zeci de mailuri cu writterii.

Publishing by Publyo

Nu este suficient să ai un content potrivit pentru ca brandul tău sau al clienţilor tăi să capete notorietate în mediul online. Site-urile pe care publici articolele joacă un rol la fel de important într-o strategie de SEO consolidată.

Publyo îţi oferă posibilitatea de a avea acces la cele mai importante şi relavante site-uri din România pentru ca tu să îţi poţi publica articolele online într-un mod eficient şi rapid.

Poţi să uiţi de căutarea pe cont propriu a site-urilor de care ai nevoie pentru a-ţi face cunoscut conţinutul şi mai ales de zecile de mailuri de negociere schimbate cu publisherii.

Publyo are o listă cu cei mai mari şi importanţi publisheri din România şi îţi punem la dispoziţie cele mai bune şi corecte oferte de preţ.

Întregul proces este total automatizat şi poţi publica articolele tale (fie că acestea sunt realizate de echipa de content writteri Publyo , fie că le ai deja) direct din sistem. Este suficient să încarci articolul în sistem, să alegi site-ul pe care vrei să îl publici şi să specifici data de publicare. Publyo va trimite automat cererea ta către publisher şi în momentul în care articolul va fi publicat, vei primi atât o notificare cât şi un raport cu linkul articolului.

De asemenea, prin Publyo ai garanţia că articolul tău este monitorizat şi că linkul va fi în continuare activ. În caz contrar, tot sistemul va trimite în locul tău o atenţionare către site-ul unde a fost publicat articolul tău pentru a remedia situaţia.

Publyo este produs dezvoltat de Oblyo Digital Agency in parteneriat cu Weboratory Capital

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb