ADVERTORIAL Tranzactii on-line la Bursa de Valori Bucuresti prin platforma StockHit

Romcapital
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 martie 2010

Tranzactii on-line la Bursa de Valori Bucuresti prin platforma StockHit

StockHit este un produs de top pe piata de capital din Romania, care se distinge prin tehnologia avansata utililizata , capacitatea de a transmite un flux de date insemnat in timp real, in conditii de fiabilitate si care asigura o securitate superioara a datelor.

Prin platforma StockHit se pot executa tranzactii in timp real, prin Internet, pentru toate actiunile listate la Bursa de Valori Bucuresti.

StockHit este o aplicatie de tip client, care se instaleaza pe calculatorul personal al utilizatorului, nefiind necesara utilizarea de browsere de internet. Acest lucru prezinta avantajul unei viteze superioare a fluxului de date, facand posibila actualizarea cotatiilor, confirmarea introducerii ordinelor si executia tranzactiilor intr-un timp foarte scurt.

Platforma StockHit ofera numeroase avantaje pentru toate persoanele interesate in tranzactionarea online la Bursa de Valori Bucuresti. DIntre acestea mentionam :

- Vizualizarea simultana a cotatiilor in sistem Market Watch : Cele mai bune cotatii bursiere pentru 110 simboluri sunt vizualizate simultan in doua ferestre alaturate. Aplicatia permite selectarea a maxim 110 simboluri din toate sectiunile de piata, pentru care pot fi accesate datele statistice legate de volumul tranzactionat, variatia procentuala a pretului, pretul minim si pretul maxim, toate actualizate in timp real.

- Prezentarea activitatii bursiere in sistem Ticker : Fereastra ticker prezinta in timp real tranzactiile si actualizarile celor mai bune cotatii din sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, pentru toti emitentii tranzactionati, din toate sectiunile de piata.

- Vizualizarea tuturor ordinelor de tranzactionare din piata pe nivele de pret : In fereastra de adancime a pietei se pot vedea toate ordinele din piata pe un anumit simbol. Se poate selecta si vizualizarea ordinelor grupate pe niveluri de pret. Deasemenea, in aceasta fereastra pot fi recunoscute cu usurinta ordinele market, hidden respectiv ordinele proprii.

- Lansarea ordinelor de cumparare sau vanzare : Platforma permite clientilor sa lanseze ordine de cumparare sau vanzare pentru toate actiunile listate la BVB. Utilizatorii primesc in timp real confirmarea introducerii ordinelor in sistemul de tranzactionare al BVB.

- Back-office in timp real : Tranzactiile effectuate sunt confirmate in timp real, afisandu-se utilizatorului toate detaliile despre executarea acestora, cum ar fi : ora tranzactiei, numarul alocat de BVB , cantitatea, pretul, valoarea tranzactiei, comisionul retinut, respectiv profitul sau pierderea marcata , in cazul tranzactiilor de vanzare. Deasemenea disponibilul de numerar si portofoliul de actiuni sunt actualizate in timp real. De remarcat este si faptul ca portofoliul este marcat la piata in timp real , calculandu-se atat profitul sau pierderea generala, cat si pentru fiecare pozitie in parte.

Deschidere cont demo: Aici

Deschiderea unui cont demo este benefica si in acelasi timp indicata inaintea deschiderii unui cont real, intrucat clientul este introdus in mediul de tranzactionare prin simularea efectuarii tranzactiilor. Un cont virtual va ofera beneficiul de a invata si de a experimenta anumite idei de tranzactionare, inainte de a le aplica pe un cont real.

Platforma demo StockHit va ofera un cont initial de 10.000 RON pentru a va bucura de tranzactionarea actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, avand aceleasi functionalitati ca si platforma de tranzactionare reala (mai putin cele care necesita existenta unui cont real).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb