ADVERTORIAL Tranzacţii on-line pe pieţele internaţionale prin platforma StockHit World

Romcapital
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 martie 2010

Tranzacţii on-line pe pieţele internaţionale prin platforma StockHit World

StockHit World este o platformă de tranzacţionare online oferită de SSIF Romcapital SA, care permite tranzacţionarea în timp real pe pieţele internaţionale, oferind acces direct la mii de instrumente financiare tranzacţionabile pe pieţele bursiere din SUA, Europa, Asia şi Australia.

Prin StockHit World s-a dorit introducerea pe piaţa din România a unei platforme de tranzacţionare cu cea mai extinsă şi variată gamă de instrumente, cu spread-uri şi comisioane competitive, având principalul avantaj de a oferi stabilitate şi anduranţă la condiţii de volatilitate a pieţei. Permite accesul facil la cotaţiile live ale instrumentelor tranzacţionate, oferind posibilitatea Direct Market Acces (DMA) pentru majoritatea CFD-urilor.

Prin intermediul acestei platforme se pot tranzacţiona peste 155 perechi Forex, Opţiuni European de tip Vanilla pe cele mai lichide 40 de perechi valutare, Aur şi Argint, peste 6000 de CFD-uri pe acţiuni, plus16 CFD-uri pe indici şi 20 CFD-uri pe mărfuri, peste 850 de Exchange Traded Funds (ETF) sau Exchange Traded Commodities, Acţiuni de pe cele mai mari 23 de pieţe bursiere din întreaga lume şi peste 450 de tipuri de contracte Futures de pe 15 burse mondiale de instrumente derivate.

StockHit World este o platformă de tranzacţionare uşor de folosit, complet personalizabilă, ce integrează module de tranzacţii, analiză tehnică şi fundamentală, cotaţii, ştiri şi funcţii de cercetare a pieţei într-o singură interfaţă, fiind 100% configurabilă. Prezintă şi avantajul confirmării tranzacţiilor în timp real, oferind utilizatorului toate detaliile despre executarea acestora. De remarcat este şi faptul că portofoliul este marcat la piaţă în timp real, calculându-se atât profitul şi/sau pierderea generală cât şi pentru fiecare poziţie în parte.

Această platformă permite tranzacţionarea facilă oriunde, oricând, putând fi utilizată atât instalată, dotată cu cheie de securitate, pe PC-ul dumneavoastră, cât şi pe Web sau pe telefonul mobil.

StockHit World Web reprezintă soluţia completă de tranzacţionare care oferă clientului acces complet şi flexibil la pieţele financiare ce pot fi accesate online de la orice computer din întreaga lume. Platforma StockHit World Web oferă acces sigur, eficient şi de încredere, oferind cele mai bune condiţii posibile de tranzacţionare.

Mobile StockHit World oferă clienţilor mobilitate extremă: acces la conturile de tranzacţionare de oriunde şi oricând, prin intermediul unui telefon mobil conectat la internet.

Pentru a vă bucura de beneficiile oferite de această platformă nu ezitaţi să deschideţi un cont demo chiar astăzi! Platforma demo StockHit World vă oferă un cont iniţial de 100.000 EUR virtuali pentru a tranzacţiona mii de instrumente financiare, având aceleaşi funcţionalităţi ca şi platforma de tranzacţionare reală.

Deschidere cont demo: Romcapital

Deschiderea unui cont demo este benefică şi în acelaşi timp indicată înaintea deschiderii unui cont real, întrucât clientul este introdus în mediul de tranzacţionare prin simularea efectuării tranzacţiilor. Un cont virtual vă oferă beneficiul de a învăţa şi de a experimenta anumite idei de tranzacţionare, înainte de a le aplica pe un cont real.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb