ADVERTORIAL Valeg Creative Solutions - Soluţii pentru eficienţă energetică şi randament financiar

.
Media-Advertising / 25 martie 2022

Valeg Creative Solutions - Soluţii pentru eficienţă energetică şi randament financiar

Înfiinţată în 2012, Valeg Creative Solutions, companie de consultanţă şi inginerie, din Bucureşti, este specializată în soluţii destinate creşterii eficienţei energetice prin utilizarea de sisteme de cogenerare de inaltă eficienţă.

Misiunea firmei Valeg este de a oferi clienţilor săi soluţii prin care aceştia pot deveni sustenabili, şi competitivi, reducându-şi semnificativ costurile facturilor la energie.

Obiectivul companiei este promovarea energiei inteligente, obţinute prin cogenerarea de putere mică şi medie, pentru alinierea la obiectivele UE privind eficienţa energetică şi dezvoltarea durabilă. Deoarece, în ultimii ani, Uniunea Europeană întâmpină o serie de provocări, precum criza economică mondială generată de pandemie, schimbările climatice sau actuala criză provocată de situaţia din Ucraina, creşterea eficienţei energetice reprezintă o modalitate importantă prin care pot fi abordate şi, eventual, contracarate provocările amintite mai sus.

Rezultatele, pe termen scurt, la nivelul ţării, vor fi reducerea consumului de energie primară, deci reducerea importurilor de energie, iar pe termen lung, vor fi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, în condiţiile păstrării competitivităţii economiei europene şi, în consecinţă, atenuarea schimbărilor climatice.

Valeg Creative Solutions - Soluţii pentru eficienţă energetică şi randament financiar

Soluţii complete oferite de Valeg Creative Solutions

Compania furnizează servicii şi soluţii pentru proiecte energetice complete, în domeniul cogenerării, proiectul fiind personalizat în funcţie de necesităţile clientului.

Principalele soluţii şi servicii oferite sunt:

- Micro-cogenerarea pe baza de gaz natural, biogaz, GPL, hidrogen pentru producerea celor două forme de energie - electrică şi termică - pentru consumul propriu al locaţiei;

- Sisteme de micro-cogenerare care funcţionează pe baza energiei solare (panouri fotovoltaice hibride capabile să producă atât electricitate, cât şi căldură);

- Studii de fezabilitate - realizarea de analize ale fezabilităţii investiţiilor pentru identificarea celor mai performante soluţii din punct de vedere tehnico-economic. În general, proiectele implementate de Valeg Creative Solutions au o durată simplă de recuperare a investiţiei, sub 4 ani.

- Servicii de proiectare - pentru integrarea soluţiei propuse în infrastructura energetică a clientului (alimentarea cu combustibil, furnizarea şi consumul energiei electrice şi termice generate de sistemul de micro-cogenerare).

- Furnizarea, instalarea echipamentelor şi punerea în funcţiune a soluţiilor tehnice oferite clienţilor. Livrarea "la cheie" a soluţiilor creşte viteza de implementare a proiectelor şi calitatea acestora.

- Mentenanţa şi service-ul- pentru asigurarea stabilităţii în exploatare a echipamentelor livrate, pe toată durata lor de viaţă. Compania Valeg Creative Solutions oferă service autorizat atât pe perioada garanţiei, cât şi în postgaranţie, asigurând echipamente, piese de schimb şi servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă, pe tot teritoriul ţării. Se asigură o disponibilitate ridicată a echipamentelor construind, astfel, parteneriate de încredere pe termen lung. Datorită seriozităţii şi competenţei compania şi-a dezvoltat activitatea de mentenanţă şi service preluînd în service şi echipamente instalate de alţi furnizori.

- Instruirea personalului - ca o dovada a parteneriatului cu clienţii, contribuie la transferul de tehnologie şi cunoştinţe ce permit exploatarea la randament şi disponibilitate maximă a soluţiilor instalate.

- Analiza performanţelor soluţiilor instalate şi consultanţă on-site - evidenţa economiilor anuale a instalaţiei ca măsură definitorie a performanţei sistemului instalat. Mai mult de atât, Valeg Creative Solutions poate realiza, pentru beneficiarii instalaţiilor, consultanţă în dezvoltarea aplicaţiilor prin suplimentarea echipamentelor.

Parteneriate cu producători recunoscuţi la nivel european

Compania Valeg Creative Solutions este distribuitor autorizat pentru producători europeni de renume, precum EC Power (fondată în 1996, în Danemarca), KW Energie (fondată în 1995, în Germania) şi colaborator al unor firme internaţionale de prestigiu în domeniul cogenerării pe biomasă şi a recuperării şi reutilizării căldurii pierdute in procesele tehnologice (WHP- waste heat to power).

Domenii de activitate servite

Experienţa în domeniu, baza solidă de cunoştinţe tehnologice şi orientarea către identificarea sistemelor optime pentru client, permit furnizarea de soluţii pentru o arie largă de sectoare de activitate. Astfel, câteva dintre domeniile cărora se adresează compania Valeg Creative Solutions, sunt: hotelurile, centrele SPA, bazinele de înot, parcurile acvatice, spitalele, bazele de tratament, companiile din industria alimentară (fabrici de paine, de prelucrare a laptelui si cărnii, abatoare, fabrici de bere etc.), precum si fermele agricole de dimensiuni mici şi medii.

Utilizarea raţională a energiei şi îmbunătăţirea eficienţei energetice sunt esenţiale pentru planurile de creştere durabilă ale companiilor din diverse domenii.

Cu peste 15 sisteme de cogenerare, puse în funcţiune la nivel naţional, compania Valeg Creative Solutions îşi propune să contribuie în permanenţă la dezvoltarea domeniului cogenerării, în România şi în ţările vecine, oferind soluţii şi servicii capabile să genereze performanţă şi rezultate economice măsurabile pentru cât mai mulţi beneficiari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb