ADVERTORIAL XTB România vă invită la cel mai complex eveniment de trading din România: "Perspective investiţionale în 2017 şi Live Trading"

Piaţa de Capital / 15 martie 2017

XTB România vă invită la cel mai complex eveniment de trading din România: "Perspective investiţionale în 2017 şi Live Trading"

Aveţi experienţă în tranzacţionare sau sunteţi începători în acest domeniu? XTB România vă invită să participaţi la cel mai complex eveniment de trading din ţară - "Perspective investiţionale în 2017 şi Live Trading". Înscrieţi-vă gratuit pe www.xtb.ro. În cadrul conferinţelor ce se desfăşoară pe 15 martie, la Cluj, Hotel Opera Plaza, începând cu ora 15:30 şi în Bucureşti, pe 17 martie, la Institutul Bancar Român, începând cu 15:30, cei mai cunoscuţi analişti ai grupului XTB vor dezvălui oportunităţile şi provocările din pieţele financiare în 2017.

Speakerii evenimentului, Przemys³aw Kwiecieñ - Analist Şef al grupului XTB, Claudiu Cazacu - Analist Şef XTB România şi Bogdan Albu - General Manager XTB România, vor aborda subiectele de referinţă ale momentului şi vor dezbate posibile scenarii de performanţă a pieţelor de capital din Europa şi România. Programul evenimentului debutează cu o prezentare generală a domeniului investiţiilor, susţinută de Bogdan Albu. Acesta este urmat de Przemys³aw Kwiecieñ, care va discuta despre diferite scenarii de evoluţie a celor mai dinamice pieţe financiare (FX, Mărfuri) şi de Claudiu Cazacu, care va aborda piaţa de capital europeană, inclusiv piaţa românească. În ultima parte a evenimentului, aveţi ocazia să participaţi la o sesiune de tranzacţionare live, în plină şedinţă americană, coordonată de Przemys³aw Kwiecieñ şi Claudiu Cazacu.

În cadrul evenimentelor, aveţi oportunitatea de a interacţiona cu specialiştii XTB, dar şi cu comunităţile de traderi din fiecare oraş, să aflaţi prognozele pentru mediul politic şi economic la nivel global în 2017, să descoperiţi noi scenarii de evoluţie a pieţei de capital şi noi strategii de tranzacţionare.

Evenimentul din Cluj are loc pe 15 martie, la Hotel Opera Plaza, Sala Cristal, începând cu ora 15:30, iar cel din Bucureşti, pe 17 martie, la Institutul Bancar Român, începând cu ora 15:30.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://ro.xtb.com/eveniment-trading-xtb-cluj şi http://ro.xtb.com/eveniment-trading-xtb-bucuresti.

Cu mai mult de 14 ani experienţă, XTB este în prezent a patra cea mai mare casă de brokeraj de FX şi CFD-uri din lume. Compania are birouri în peste 13 ţări, printre care România, Marea Britanie, Polonia şi Germania şi este reglementată de cele mai importante autorităţi de supraveghere din lume incluzând ASF, FCA, KNF şi BaFin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb