Alba: Militarul rănit grav într-un accident pe DN1 a decedat

Elena Deacu
Miscellanea / 29 iulie 2015

Un militar al Regimentului 30 Gardă rănit grav într-un accident produs miercuri pe DN1 la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia a decedat în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul SMURD prezent la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a precizat pentru Agerpres că militarul rănit în accident a murit la faţa locului.

Potrivit unui comunicat al MApN, în jurul orei 16.30, la ieşirea din localitatea Teiuş spre municipiul Alba Iulia, o autocisternă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă care circula regulamentar.

Autocarul în care se aflau 27 de persoane a fost implicat miercuri într-un accident pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Alba Iulia, în urma căruia au fost rănite grav trei persoane, una dintre acestea fiind transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Potrivit unui comunicat al MApN, în jurul orei 16.30, la ieşirea din localitatea Teiuş spre municipiul Alba Iulia, o autocisternă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă care circula regulamentar.

"În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a unui subofiţer. Un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la locul accidentului şi îi acordă militarului îngrijiri medicale pentru a-l stabiliza hemodinamic în vederea transportării cu elicopterul la spital", precizează MApN.

Din primele informaţii, au fost răniţi grav doi ocupanţi ai autocisternei şi unul dintre militarii aflaţi în autocarul MApN. Acesta din urmă a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe un sens de mers între Teiuş şi Alba Iulia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb