Alburnus Maior se delimitează de "actele menite să afecteze integritatea fizică a politicienilor"

F.A.
Comunicate de presă / 21 octombrie 2013

"Campania Salvaţi Roşia Montană" se delimitează de eventualele acte menite să afecteze integritatea fizică a oamenilor politici, oricât de "servili ar fi aceştia intereselor companiei miniere", se arată într-un comunicat al asociaţiei Alburnus Maior.

"Campania încurajează totodată protestatarii din întreaga lume să continue acţiunile de nesupunere civică, non-violente, precum flash-mobul desfăşurat în aceeaşi seară la Club A când Ministrul Barbu a primit bani imprimaţi cu figura sa. Suntem în stradă pentru a cere respectarea statului de drept, iar protestele vor continua şi în această duminică. Dezinformările evidente din relatarea incidentului din faţa Club A nu fac decât să distragă atenţia de la publicarea raportului independent al specialiştilor de la Universităţile Oxford şi Leicester ce recomandă includerea Roşiei Montane în Unesco", conform sursei citate.

"Daniel Barbu se coboară la nivelul agitatorilor de serviciu. Din punctul nostru de vedere, nu are voie să mai folosească titulatura de demnitar, nu este nimic demn în activitatea sa. Demnitatea se câştigă, nu se impune, iar atitudinea agresivă şi agitatoare de care a dat dovadă Barbu când i-a numit pe protestari 'neo-fascişti şi legionari' este tocmai semnul unei deficienţe de demnitate. Un parbriz se repară, demnitatea nu. şi nici patrimoniul ras cu lama buldozerului" a declarat Eugen David, preşedintele Alburnus Maior.

"Cei ce susţin Campania Salvaţi Roşia Montană şi protestează începând cu 1 septembrie împotriva atitudinii servile a guvernului Ponta faţă de interesul companiei canadiene au înţeles şi aplicat modul de manifestare non-violentă în ciuda tentativelor de instigare şi deturnare a protestelor. Daniel Barbu trebuie anchetat de instituţiile abilitate ale statului pentru complicitatea la vânzarea patrimoniului din Roşia Montană", precizează reprezentanţii Alburnus Maior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb