ALEGERILE PENTRU PRIMĂRIA CAPITALEI Sorin Oprescu va candida în calitate de independent, sprijinit de USL

Ziarul BURSA #Politică / 20 septembrie 2011

Sorin Oprescu: Parteneriatul cu USL este unul moral. Nu contează sigla, ci echipa.

Sorin Oprescu: Parteneriatul cu USL este unul moral. Nu contează sigla, ci echipa.

Oprescu: Nu mă bag la desemnarea candidaţilor USL la sectoare, fiecare merge "pe mâna lui"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu va candida pentru funcţia de primar general independent sprijinit de USL. Domnia sa a declarat, ieri, că nu se va implica în desemnarea candidaţilor USL la sectoare sau la CGMB, precizând că USL îşi va desemna candidaţii săi şi că fiecare merge "pe mâna lui".

Sorin Oprescu a spus că în acest moment între el şi USL funcţionează un parteneriat "moral", urmând ca pe viitor să intervină şi un parteneriat scris, formal, care să includă obiectivele acestuia.

Sorin Oprescu a spus că este un om cu concepţii de stânga, social-democrat, că timp de 17 ani a făcut parte dintr-un partid, dar a subliniat că acest lucru nu înseamnă că se va înscrie vreodată "la partid".

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost ieri anunţat oficial luni. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de către co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care a participat şi Sorin Oprescu.

"M-ar onora dacă Popescu Piedone mi-ar fi contracandidat"

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, că ar fi onorat dacă primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-ar fi contracandidat la viitoarele alegeri, precizând că nu ştie dacă acesta va candida. El a arătat, întrebat de ce parteneriatul cu USL este doar în trei, respectiv Oprescu-PSD-PNL şi nu face parte şi PC, Oprescu a spus că, din câte ştie, PC îi susţine candidatura.

"Nu am înţeles nicio clipă că PC nu e alături de mine. Dar, şi acolo partidul e făcut din oameni, au părerile lor. Nu am cunoştinţă că se împotrivesc", a spus Oprescu.

Voinescu: Sprijinul USL pentru Sorin Oprescu nu este pentru noi o surpriză

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, ieri, că nu este o surpriză pentru PDL că Sorin Oprescu va candida la Primăria Capitalei sprijinit de USL, atrătând că partidul a luat în calcul acest lucru şi este concentrat pentru identificarea propriului candidat pentru acest post. Sever Voinescu a precizat: "Din punctul meu de vedere, în legătură cu anunţul sprijinului USL pentru Sorin Oprescu, am văzut că, în general, liderii socialişti sunt un pic incoerenţi în relaţia cu Sorin Oprescu şi Sorin Oprescu este destul de pretenţios şi se lasă greu peţit în relaţia domniei sale cu USL. Din punct de vedere politic, un sprijin USL pentru Sorin Oprescu nu trebuie să fie o surpriză şi nu este pentru noi o surpriză. Am luat în calcul că, bătându-ne cu Sorin Oprescum, ne batem cu USL şi cu Sorin Oprescu. Noi suntem în momentul acesta concentraţi pe identificarea candidatului".

El a spus că organizaţia PDL Bucureşti este în plin proces de identificare a celei mai bune formule electorale, arătând că sunt mulţi colegi din partid care doresc să intre în această cursă. "Organizaţia PDL Bucureşti va decide care este cel mai bun dintre ei", a adăugat Voinescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb