Alianţa pentru Unirea Românilor cere demisia lui Streinu-Cercel

I.M.
Politică / 21 aprilie 2020

 Streinu-Cercel

Streinu-Cercel

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (A.U.R.) solicită demisia sau demiterea lui Streinu-Cercel din orice funcţie publică deţinută datorită declaraţiilor şi propunerilor făcute de-a lungul timpului care au culminat cu planul "Vacanţa mare", făcut public în aceste zile şi care prevede oprirea totală a ţării timp de 3-4 luni şi instituirea unui "guvern anti-pandemie", care, conform alianţei este "ilegitim, nedemocratic şi neconstituţional, acest om discreditându-se definitiv."

Potrivit reprezentanţilor alianţei, Streinu-Cercel nu este la primul derapaj de acest fel, ci are o lungă istorie de declaraţii publice nefondate, contrazise de realitate sau chiar de propriile declaraţii ulterioare.

"Streinu-Cercel declara în februarie 2020 că SARS-CoV-2 este de 10 ori mai slab decât gripa, fapt ce a creat false aşteptări în rândurile publicului, mulţi oameni, poate chiar autorităţi publice minimalizând importanţa noului coronavirus. Streinu-Cercel a creat o psihoză publică cu ani în urmă când a declarat că virusul gripei aviare AH1N1 va produce zeci de mii de morţi, lucru care nu s-a întâmplat. Aşa cum tot declaraţiile lui au creat isterie cu privire la gripa aviară. Pentru toate aceste pericole supra-estimate sau închipuite statul român a cheltuit milioane de euro pe tratamente cumpărate de la partenerii de afaceri ai lui Streinu-Cercel.", se arată întrun comunicat al A.U.R., remis Redacţiei noastre.

Sursa citată menţionează că, Streinu-Cercel a declarat în trecut un număr dublu de persoane infectate cu HIV doar pentru a putea manipula sute de milioane de euro fără justificare reală în calitate de coordonator al programului naţional anti-HIV/SIDA, lucru condamnat şi de ambasadorul SUA în România din acea vreme, domnul Michael Guest.

Nu în ultimul rând, potrivit A.U.R., Streinu-Cercel a fost unul din cei care au contribuit din plin la destructurarea Institutului Cantacuzino, pentru ca România să rămână fără alternativă în privinţa vaccinurilor şi astfel, să ajungă la mâna marilor producători internaţionali.

"Streinu-Cercel şi-a construit o avere greu de estimat prin minciună, corupţie şi producerea de psihoze publice. Acest om nu a acţionat în interesul cetăţenilor români şi nici al României, ci doar în interes personal şi în interesul marilor producători de vaccinuri şi medicamente al căror exponent este. Prin declaraţiile iresponsabile, lipsite de fundament ştiinţific, dar care produc în final umflarea conturilor sale personale, Streinu-Cercel este un pericol public pentru sistemul de sănătate publică din România. Alianţa pentru Unirea Românilor roagă toţi ziariştii responsabili din România să nu mai contribuie la mediatizarea ideilor acestui impostor periculos. Streinu-Cercel trebuie să plece într-o vacanţă definitivă din orice funcţie publică!", transmite A.U.R.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. AUR nu-mi spune nimic ,de cine e reprezentata concret , ca sa sa stiu cat credit ii pot acorda -altfel sunt doar niste initiale abstracte la adapostul carora se pot face orice afirmatii !? Ma mir ca autorul articolului n-a simtit nevoia acestor precizari .

    1. Și nu ți se pare nimic în neregulă la străinul Cercel(străin de realitate)? Bravo A.U.R. !!! Felicitări! Foarte justă opinia!

      Nu contează cine e aur contează ca și noi știm ca aceste rahaturi de tot felul le-a livrat în spațiul public acest impostor!

    Bine ca te iei de aia si nu de imbecilu care vrea so ia pe mata si pe tactu din casa si sa ii bage intrun loc bine cunoscut ca si focar si in strainatate si in romania multi au murit In caminele de batrani, macar daca facea propunerea de la 60 de ani sa-l bage si pe iohaniss da propunerea lui nu denota decat faptul ca daca iesi la pensie te baga acolo si cam aia a fost, ce mai vrei si pensie ?

    Nu am mira nimic avand in vedere intamplarile din week-end si cu primarii si alte autoritati si cu “diaspora” , ma intreb ce eveniment sau afirmatie va aprinde fitilul pana la urma  

    1. AUR e unul din grupurile alea civice ale Cotroceniului? Aceeasi propaganda grosolana de dinainte de debarcarea lui Oprea cu largi grupuri de cetateni scandalizati, aceeasi propaganda de dupa Colectiv, aceeasi agitatie ca la placutele fratilor vostri suedeji. Va este teama ca nu cumpara Strainu Cercel vaccinurile de unde trebuie? Va este teama ca se accepta scheme de tratament care va scot din carti? Cercel nu are putere sa impuna nimic. Ce va agita asa de tare? Pentru ce zeci de sesizari la Avocatul Poporului? Pentru ce expresiile alea tari?....

      Nu politizați discuția asta ! Acest medic cu apucături naziste este un pericol social , dacă i se dă vreo putere decizională la nivel național. Indiferent ce simpatii și antipatii politice aveți, faptul indiscutabil este că atitudinea lui Streinu Cercel este absolut aberantă, incalificabilă de fapt ! Ar trebui să se autosesizeze procuratura în acest caz, pentru intenția planificată de genocid in lagăre de concentrare a bătrânilor. Acest individ cu porniri inumane și-a compromis de mult calitatea de medic, cu măsurile propuse. Vorbim de ani de zile despre lupta împotriva discriminării de orice fel iar domnul ăsta vrea să bage in campusuri de exterminare niște cetățeni pe criterii de vârstă !

      Ma tem ca nu Procuratura ar trebui sa se sesizeze.Voua nu vi se pare ca omu'-i putin dus?Zau,nu vreau sa jignesc pe nimeni dar dk-l urmaresti atent parca-ti sare-n ochi asta.Are un comportament ciudat.Pe bune.Rade cand nu trebe,ezita,are momente cand nu stie unde a ramas e t c.Warning!!!

    Realitatea nu pare sa-i sustina pe AUR. S C s-a comportat mereu la nivelul indatoririlor sale. Mereu a dat dovada ca este un om onest, corect si bine pregatit.

    Daca a fost necinstit si are o avere nejustificata, sunt autoritati ce pot face lumina. Oricum nu este admis sa fie discreditat in acest fel. .  

    1. Chestia cu "mata "si 'tactu " m-a convins ca esti un om serios si credibil . Recomand calmante si dusuri reci .

      Cine nu vrea sa inteleaga ca parintii si bunicii NU SUNT "ENTITATI" pentru a carei existanta cineva sa si poata pemite "dialoguri" de genul celora de mai sus

      In ce spirit va cresteti copii oameni buni? 

      Nu uitati ca mai devreme sau mai tarziu si voi veti fi bunici!

      Daca mai apucati... 

      Ca vrei sa discreditezi adevarul de la punctul 2, ce tot ne ascundem dupa tufis ca are dreaptate

      D na Firea, ce spun oamenii aia acolo sunt fapte concrete, lasati abureala asta! Sa ti izolezi tu parintii in hoteluri platite de primarie, stim cu ce va ocupati. Iar strainu asta bate campii cam in tot ceea ce spune, nu l mai asculta nimeni! De ce o mai fi director doar psd ul stie...si firmele pe care le imbogateste!

      Ori sunteti oameni bolnavi ori nu puteti iesi dintr-o matrice de gandire bazata pe valori strambe. Atribuiti altora modul vostru de a gandi insinuand ceea ce doar voua vi se potriveste.

    ce gandire SS-ista are animalul asta corupt ar trebui dat jos din orice functie pe care o detine. A demonstrat de a lungul timpului cat de [...]

    D-l Strainu Cercel propune niste masuri naziste atat pt. romanii care au intre 40-65 de ani care ii platesc dlui salariul. Dumnealui, parlamentarii, dl. presedinte, dl Basescu domnii ministri se inscriu si dlor in aceasta categorie de varsta 40-65 de ani. Cu cine dintre acestia vrea dl Strainu Cercel sa inceapa carantinarea? Toti sunt platiti din banii romanilor umiliti si injositi de declaratiilor dlui Strainu Cercel. Daca ar mai trai parintii acestui domn, ce masuri ar lua impotriva lor?

    1. Felicitări pentru această opinie !!! Oamenilor ca străinul Cercel nu le pasă nici de proprii părinți.

      În România sunt, daca nu greșesc, peste 10 milioane de oameni peste 40 de ani. Cum sa izolezi o așa masa de oameni la domiciliu sau in alte locuri fara sa ai nicio suspiciune că ar fi infectați??? Sunt idei de om prost, nu de medic cu școala, îmi pare rau...

    Ceausescu nu a inchis bisericile de Pasti nici macar atunci cand a fost explozia de la Cernobal. N-a oprit economia si nu i-a trimis pe romani la cules sparanghel in Germania. Actualii guvernanti care se declara anticomunisti si democrati sunt cu mult mai rai decat Ceausescu.

    1. frumos spus.

      in cazul radiatiilor distantarea sociala nu are nici un sens

      si vezi ca s-au inchis si muzeele, bibliotecile, concertele, stadioanele... doar bisericile conteaza?!  

      si vezi ca toata planeta face asta: UE, SUA etc... sunt oare toti comunisti si "mai rai decat Ceausescu"?! 

    Partidul securistilor a iesit la inaintare. Trimiterea acestui document in public este tot o manevra securistica. La fel, multi dintre comentatorii de mai jos sunt tot securisti.

    Scopul manevrelor din aceste zile sunt de intimidare contra lui Arafat si Cercel. Acestia sunt o opreliste contra deschiderii economiei fara precautii. 

    Documentul lui Cercel este datat 24 martie 2020 si el provine dintr-o alta perioada a pandemiei. Securistii imputiti conduc Romania si vor redeschiderea economica asa cum au trimis oameni cu Covid la munca in Germania. Acesta este adevarul. 

    1. Chiar daca documentul e mai vechi, el e REAL si contine idei totalitare care l-ar lasa mut de uimire pana si pe Hitler. Iar Cercel a iesit la TV si a recunoscut a redactat documentul. Scos de la naftalina sau nu, raul a fost facut.. Lumea si-a dat seama cam care e directia si cine doreste sa se "ocupe" de ei...

      Problema este ca si Ursul impartaseste astfel de idei "marete", de Christine Lagarde nici nu mai vorbesc.  

      Baietii astia se deconspira, asa cum respira...  

      Nu este nimic totalitar in ceea ce a facut UK incepand din 17 martie.

      Singura diferenta fata de UK este ca Cercel propunea sprijinul statului pentru cei care nu au locuinta individuala. 

    Pentru a lămuri lucrurile, ar trebui sa se sesizeze Consiliul Suprem de Apărare, sa investigheze in mod serios situatia si sa ia masurile ce se impun.

    Altfel, zilnic vom fi bombardat cu toate ineptiile alarmistilor. 

    1. Da, just. Să se sesizeze chiar Hitler în persoană și să-i tragă la răspundere pe cei care se opun „vacanțelor” bătrâneilor. „Alarmiștii” trebuie reduși la tăcere prin orice mijloace! Ca să-i facă de cap cei ca străinul Cercel.

    Se face prea multa valva pentru nimic, e doar o propunere demna de Spartacus, cel mediatizat recent.

    O alta propunere recenta a maretului doctor, a fost ca in caz de febra sa ne impachetam in cearceafuri umede, chestiune stiuta de cateva mii de ani. Doar ca noi suntem in secolul 21, asta o fi progresul in medicina, iar noi nu stim.

    Da, dar ei ne conduc, daca asa sunt conducatorii nostri, noi cum suntem? 

    Am prins ideea. Cercel trebuie sa plece. Devenise incomod de când s-a combinat cu Firea la testări. Totul e politica. O manipulare grosolană Foarte posibil să-l debarce. Nu e Cercel sfânt dar nu se fac jocuri de genul alba neagra, mai ales acum când e nevoie de stabilitate. Nu înțeleg de ce nu se disculpa doctorul?

    1. da.... cercel e bun...

      bai nene.... cand esti epidemiolog si gresesti de 3 din 3 ori TREBUIE sa pleci! 

      nu e vorba de nici o politica, vezi doar tu politica peste tot!

      omul asta a spus numai tampenii! e vorba de ce a facut, nu e vorba de nici o chestie politica. dar asa se apara un incompetent in romania: "nu e el incompetent domne, e demis politic" 

    Vedeti unde ajunge omul când i se dă prea multă importanță?

    Sa se faca o petitie nationala prin care sa cerem DEMISIA LUI STREINU CERCEL CARE ESTE STRAIN DE ORICE REALITATE!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb