AllCloud a ales River Plaza pentru un nou birou

F.D.
Companii / 4 martie

AllCloud a ales River Plaza pentru un nou birou

AllCloud a ales River Plaza, o clădire modernă de birouri din capitala României, într-o tranzacţie imobiliară strategică, facilitată de către CBRE România, conform unui comunicat de presă al companiei.

"După o analiză amănunţită a facilităţilor şi serviciilor oferite de River Plaza, am optat pentru un spaţiu premium din această clădire. Alegerea se aliniază perfect cu standardele de înaltă calitate ale echipei noastre. Selectarea acestui spaţiu a fost o decizie uşor de luat graţie faptului că River Plaza ne-a captivat încă de la prima vizită", declară Joanne Pallas, Preşedinte Operaţiuni Globale, AllCloud.

Cererea de spaţii de birouri complet amenajate este în creştere, nu doar pe subpiaţa de birouri din Centru, ci poate fi observată pentru toate cele unsprezece subpieţe din Bucureşti, deoarece astfel de spaţii oferă o soluţie pentru mutarea rapidă şi cheltuielile iniţiale ale chiriaşilor. Această dinamică ridică provocări în procesul de a securiza un loc de muncă modern şi conform normelor ESG, pentru companiile care urmăresc o relocare facilă sau au ca obiectiv să intre pe piaţa locală printr-o investiţie bine gândită. Clădirea B a River Plaza, unde este şi noul spaţiu al AllCloud, se află pe Splaiul Unirii, locaţia fiind bine deservită de toate mijloacele de transport în comun, cu staţia de metrou Timpuri Noi situată la o distanţă de numai 5 minute de mers pe jos.

"Clădirea noastră se remarcă prin personalitatea sa aparte, care nu poate trece neobservată în Hub-ul Timpuri Noi. Individualitatea aparte se percepe atât din exterior, din designul modern al clădirii, cât şi în interior, susţinută de o selecţie de artă contemporană care întâmpină vizitatorii încă de la intrare. Expoziţia include picturi semnate de artişti moderni şi sculpturi ale Prinţului Simon Monyo Mihailescu Nasturel Herescu, făcând spaţiul cu adevărat special şi unic prin ceea ce oferă", punctează Roleta Barbu, Property şi Facility Manager la River Plaza.

AllCloud şi-a propus să identifice un spaţiu care ţine pasul cu ritmul accelerat de creştere al companiei din ultimii ani şi marchează tranziţia către o nouă fază de dezvoltare. Lista criteriilor îndeplinite de spaţiul ideal a avut între itemi, alături de flexibilitatea necesară pentru expansiune, şi un standard ridicat de well-being pentru angajaţi, ca să le sporească sentimentul de apartenenţă şi mândrie, dar şi ca să favorizeze productivitatea şi respectiv să favorizeze expansiunea AllCloud în România. Activând în domeniul cloud-computing, o industrie a cărei reputaţie este profund legată de sustenabilitate, AllCloud a extins propunerea de sustenabilitate nu doar către clienţi, ci şi către echipă, prin biroul ales. CBRE România a evidenţiat beneficiile accesului la oportunităţile locale, precum şi acomodarea nevoilor lor într-o piaţă cu oportunităţi reduse.

"În contexul ofertei precare de spaţii noi de birou în zona centrală, care reprezintă o provocare, am abordat creativ procesul de identificare a spaţiului cel mai potrivit pentru clientul nostru, identificând etajul 7 al River Plaza - o clădire în concordanţă cu standardele ESG, certificată BREEAM. Punem interesele clienţilor mai presus de orice, pe parcursul întregii tranzacţii. Suntem mândri că am asigurat o colaborare echilibrată, cu o soluţie profitabilă atât pentru proprietar, cât şi pentru chiriaş", a subliniat Ileana Mitrache, Senior Consultant la CBRE Romania.

Pentru rata actuală de neocupare a spaţiilor de birouri, de 14.7% în Bucureşti, se anticipează o scădere pe termen scurt, în timp ce activitatea de leasing din 2023 a marcat un nivel record, ceea ce validează tendinţa companiilor de a-şi optimiza spaţiile de lucru. Deşi suprafaţa totală a birourilor închiriate de companii a scăzut, zona alocată fiecărui post de lucru a crescut cu 14%, comparativ cu media pre-pandemică. Această evoluţie indică o abordare umană şi o prioritizare a nevoilor individuale, în politicile de resurse umane, cu accent principal pe well-being-ul angajaţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb