Alpha Bank România susţine mediul antreprenorial prin participarea la Start-Up Nation 2022

G.D.
Bănci-Asigurări / 17 august 2022

Alpha Bank România susţine mediul antreprenorial prin participarea la Start-Up Nation 2022

Alpha Bank România îşi reafirmă angajamentul de a fi alături de mediul antreprenorial, fiind astfel selectată de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului ca bancă parteneră în vederea implementării programului Start-Up Nation, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în cadrul programului, antreprenorii vor putea beneficia de o finanţare nerambursabilă de maximum 200.000 lei (reprezentând maximum 95% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile) pentru dezvoltarea ideii lor de afaceri. Diferenţa poate fi acoperită printr-un credit bancar, care poate fi garantat până la 80% atât de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), cât şi de Fondul Român de Contragarantare (FRC).

Fiecare beneficiar eligibil care selectează Alpha Bank în cadrul programului va putea accesa atât valoarea ajutorului nerambursabil prin intermediul unui cont distinct, cât şi o finanţare suplimentară pentru susţinerea ideii de afaceri şi implementarea în integralitate a proiectului.

În plus, Alpha Bank oferă antreprenorilor aflaţi în primii doi ani de activitate care sunt preocupaţi de controlul costurilor, un pachet "Start-Up" dedicat, care minimizează efortul financiar în perioada de creştere a afacerii oferind comisioane "0" timp de 12 luni pentru mai multe categorii de servicii şi produse, inclusiv accesul la programul de facturare "Easy Bill".

"În contextul actual marcat de multiple provocări pentru mediul antreprenorial, înţelegem pe deplin preocupările pentru susţinerea demarării de afaceri viabile, iar programul Start-Up Nation este o adevărată gură de oxigen pentru antreprenorii aflaţi la început de drum. Pentru toate categoriile de IMM-uri şi StartUp-uri care au nevoie de susţinere adaptată specificului activităţii lor, Alpha Bank vine cu soluţii personalizate pentru amplificarea potenţialului de creştere, creând astfel un efect multiplicator la nivelul economiei româneşti", a declarat Dragoş Drăghici, Director în cadrul Direcţiei IMM a Alpha Bank Romania, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb