Ambasadorul SUA, despre adoptarea legii ANI: Parlamentul merită felicitări

F. A.
Politică / 25 august 2010

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti, a felicitat, printr-o declaraţie transmisă presei, Parlamentul României pentru votul de ieri asupra legii ANI. "Am fost încurajat de faptul că preşedintele României, ministrul Justiţiei şi liderii parlamentari, proveniţi din întregul spectru politic, au colaborat la adoptarea unei noi legi care va menţine şi va consolida Agenţia Naţională de Integritate, respectând în acelaşi timp prevederile Constituţiei României", a afirmat Gitenstein.

"Vreau să felicit Parlamentul României pentru că ieri a adoptat noua lege a Agenţiei Naţionale de Integritate. România a făcut un pas important în direcţia asigurării existenţei unei agenţii care să verifice averile demnitarilor. Acest factor crucial în lupta împotriva corupţiei corespunde obligaţiilor României în calitate de membru al Uniunii Europene şi asigură transparenţa necesară, aşteptată de către companiile americane şi străine prezente în România, precum şi de către cetăţenii români", se arată în declaraţia diplomatului american.

El spune că a fost încurajat de colaborarea tuturor factorilor politici pentru adoptarea unei noi legi a ANI, care "va menţine şi va consolida Agenţia Naţională de Integritate, respectând în acelaşi timp prevederile Constituţiei României". "Eforturile lor neîntrerupte au fost cruciale în crearea unei structuri a ANI care să răspundă aşteptărilor internaţionale şi, în acelaşi timp, intereselor cetăţenilor României", a menţionat Gitenstein.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca ambasadorul USA ne lauda inseamna ca peste noaspte am devenit un popor cinstit,nu???De maine justitia si toata sleahta lor de avocati,politisti,procurori,ju decatori,nu vor mai fura,nu se vor mai lasa mituiti,vor lovi crunt in clanele mafiote intro lupta cot la cot cu Ministerul de interne si lupta asta la baioneta va fii necrutatoare.Nu o sa mai vedem nici urma de borfasi interlopi in tara,nu???Dehhhh,bla,bla,bla ca de obicei.Curtoazia politica cere sa mai lingem in c.u..r si sa fim linsi ca asta-i politica!!!!!!!!!! Eu cred ca nu ne meritam tara in care traim si ca suntem acelasi popor de sclavi,iobagi,prosti dresati de bravii nostri conducatori din politichia,de c.a.c.a.t ,damboviteana!!!!!Tara asta-i rumoasa si deosebita,pacat ca este locuita de iun popor decadent,nesimtit .Mai bine le lasam tara ungurilor ca aia au mandria si bunul simt cu mult mai dezvoltat decat noi,barbarii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb