"Amonil" Slobozia îşi va stabili strategia de funcţionare pentru a doua jumătate a anului

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 iunie 2004

Consiliul de administraţie al producătorului de îngrăşăminte "Amonil" Slobozia a convocat adunarea generală a acţionarilor la începutul lunii iulie. Acţionarii vor stabili strategia de funcţionare a societăţii în perioada august - decembrie, în condiţiile creşterii preţurilor de vînzare la gaz metan şi energie electrică. Al doilea punct de pe ordinea de zi îl reprezintă dezbaterea şi aprobarea proiectelor contractelor de vînzare - cumpărare de produse chimice, pentru aceeaşi perioadă.

Referitor la evoluţia ascendentă a preţului acţiunilor la Bursa de Valori Bucureşti, conducerea societăţii a informat printr-un comunicat că ar putea fi influenţată de decizia acţionarilor, de la sfîrşitul lunii mai, de continuare a activităţii. Acţionarii stabiliseră iniţial, în data de 7 aprilie, să oprească funcţionarea instalaţiilor.

"Amonil" Slobozia a încheiat primele trei luni ale anului 2004 cu un profit de 10,7 miliarde de lei, mai redus cu peste 80% comparativ cu perioada similară a anului 2003. Deşi profitul a scăzut considerabil, cifra de afaceri a companiei a înregistrat o creştere de 41% comparativ cu 31 martie 2003, pînă la 705 miliarde de lei. Rezultatul pozitiv a fost generat în special de activitatea de bază, care s-a încheiat cu un excedent de 11,5 miliarde de lei.

"Amonil" Slobozia dispune de un capital social de 1.112 miliarde de lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 1.000 lei/acţiune. Principalii acţionari sînt "Eurotrading Chemicals", cu o cotă de participare de 28,1% la capitalul social şi "Romferchim" Bucureşti, care deţine 28,4% din acţiuni. Titlurile emise sînt listate la categoria a doua a Bursei de Valori Bucureşti, sub simbolul AMO.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb