Amway a investit 370.000 dolari în ţara noastră, anul acesta

F. A.
Companii / 22 mai 2012

Amway a investit 370.000 dolari în ţara noastră, anul acesta

Amway, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, cu vânzări globale de 10,9 miliarde de dolari în 2011, schimbă sediul şi îşi deschide noul Centru de Afaceri din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Amway România deschide porţile Centrului de Afaceri din Bucureşti, un concept modern dedicat Întreprinzătorilor Privaţi, parteneri ai companiei. Centrul este structurat în trei zone: spaţiul destinat discuţiilor de afaceri, spaţiul comercial de unde întreprinzătorii pot achiziţiona produsele din portofoliul Amway şi o sală de training dotată cu tehnologie de ultimă generaţie. Centrul asigură, astfel, organizarea cursurilor de dezvoltare profesională şi a sesiunilor de prezentare a produselor susţinute de consultanţi Amway specializaţi. Noul centru se aliniază standardelor Centrelor de Afaceri deschise de Amway şi în alte oraşe din Europa precum Viena, Londra, Istanbul şi Munchen.

Investiţia Amway România se ridică la 370.000 dolari şi include, pe lângă Centrul de Afaceri, dotările din noul sediu al companiei, situat în Bucureşti, precum şi o nouă platformă online care permite o interacţiune performantă a Întreprinzătorilor Privaţi şi clienţilor cu compania şi produsele sale.

Ioana Enache, Director General Amway România, a declarat: "Obiectivul principal care a stat la baza investiţiei strategice de 370.000 USD este de a oferi distribuitorilor noştri un spaţiu profesionist în care pot veni cu clienţii sau partenerii lor, pentru a le prezenta compania, modelul de afaceri Amway şi posibilitatea de a achiziţiona oricare dintre cele peste 450 de produse din portofoliul nostru. Acest Centru de Afaceri, împreună cu noul website reprezintă instrumente de lucru extrem de performante pentru partenerii noştri".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb