ANA BIRCHALL:  "În prea marea sa înţelepciune, doamna Dăncilă mi-a reproşat că am vorbit despre Justiţie"

I.M.A.
Politică / 14 noiembrie 2019

Ana Birchall (Sursă foto: Twitter)

Ana Birchall (Sursă foto: Twitter)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall spune că Viorica Dăncilă i-a reproşat că a continuat să discute despre Justiţie, deşi partidul a decis după alegerile europarlamentare, să nu se mai abordeze acest subiect. "Era în fişa postului, că nu era să vorbesc despre vreme sau broşe", susţine Birchall, potrivit News.ro.

Fostul ministru Ana Birchall spune că, în "prea marea sa înţelepciune", pentru a justifica excluderea sa din PSD, Viorica Dăncilă făcea referire la faptul că s-a decis să nu se mai vorbească despre Justiţie, după referendumul din mai, dar ea a continuat să abordeze subiectul.

"Păi, doamna Dăncilă, era în fişa postului de ministru al Justiţiei să vorbesc despre Justiţie, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute şi în timpul mandatul dvs. de «Comisia specială Iordache», de exemplu, despre asaltul asupra Justiţiei, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broşe....Cât despre «Ne-am învăţat lecţia şi nu vrem să mai repetăm greşelile făcute», tocmai asta am făcut în calitate de Ministru al Justiţiei: am respectat votul românilor de la referendum care ne cerea să punem punct greşelilor făcute în trecut în Justiţie, să oprim asediul nefast asupra justiţiei şi să începem să recâstigăm încrederea românilor că justiţia şi domnia legii chiar sunt respectate şi aplicate", a scris, joi, pe Facebook, Ana Birchall.

Aceasta a făcut referire şi la raportul MCV.

"Aseară am mai citit încă o minciunică, anume că dvs., d-na Dăncilă, aţi fi fost lăudată în ultimul raport MCV! Mă îndoiesc că aţi citit raportul, deşi trebuia. Dacă l-aţi fi citit, aţi fi observat că NU sunteţi deloc lăudată, ci mai degrabă criticată! În raportul MCV este lăudată exact acea perioadă în care mi-am exercitat mandatul, conform aşteptărilor, acelaşi mandat pe care dvs. îl criticaţi!", a mai scris Birchall, conform sursei citate.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, marţi seară, că fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall şi Cosmin Guşă au fost excluşi din PSD. Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall spune că a aflat din presă despre excluderea sa din PSD, întrucât nu a fost invitată la şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a afla acuzaţiile şi a răspunde.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Ano, crezi ca Dancila te-a numit ministru fiindca esti desteapta? Conditia a fost ca toti ministrii PSD sa fie mai prosti ca Dancila

    1. De acord. O asemenea doamna frumoasă și deșteaptă...mai presus de toate onesta..nu avea ce căuta în clica hoților de psdei...pigmei.

    Ce nenorociri ai gasit, mai faptura ticaloasa? Sectia Speciala? Tu nu reprezinti pe nimeni, ticaloasa ce esti. Vointa ta de a distruge sectia speciala nu reprezinta pe nimeni.

    1. Sectia speciala e facuta de iordache si dragnea, ca sa poata controla procurorii ! Oare de ce 80 la suta din concluziile sectiei sunt respinse de judecatori? Pentru ca sectia e un instrument politic de presiune pesedista, ciuma rosie! Dar gata, se termina in curand... Cauta ti de lucru...

      Astia, in prostia lor, nu realizeaza ca tampeniile postate aici au exact efect invers...lasa prostul sa se desfasoare, nu-l trimite la lucru...

    Parerea mea ca Bitchall a fost in aceeasi oala o buna bucata de vreme. Adica acuma vine sii spune ca a respectat votul romanilor si respecta justitia ? Pai trebuia sa ceara demisia primului ministru cind a infiintat comisia ciordache. Se pare ca multi romani nu citesc printre rinduri bine. "Toate e curve politice puse in functie de alte curve politice" citat din florin salam de caracal.

    Hai sa nu mai comparam pe cineva cu veorica ,e cea mai iubita persoana de catre intelectualii tarii...

    nici din curva gospodina. Vechea vorba romaneasca (sper sa nu mi-o cenzurati) defineste expectatiile in cazul doamnei Birchal. Totul in jurul acestei indivite pute. Chiar daca prima filmare aparuta public nu a avut legatura cu distinsa doamna, a doua filmare (realizata de ea) mituind-ul pe Geoana pentru un post caldut o excludea (in orice lume) de la un post de ministru si inca de justitie. La asa background nu a fost de mirare comportamentul ulterior nici din CSM nici din guvern nici acum din viata publica. Intr-o lume normala madam s-ar duce direct pe centura politicii, centura pe care o trimitea informatorul Basescu pe preacurata Lavinia Sancru

    Un jeg de doi bani si agenta americanilor care îi făcea felatie lu ala Gioana .Asta merită PSD-ul la groapa de jeguri a istoriei.Si prostul proștilor o felicita,alt trădător și mizerabil.

    1. si de ce o felicita. poate ca amintirea felatiei este d enesters, poate ca vrea sa arate ca a iertat-o pentru filarea cu banii, cine stie. intrebarea este cum si de ce se accepta vaturarea la nesfarsit a gunoaielor in politica. cand va incepe tara asta sa faca curatenie?. gunoaie aduci la conducere, gunoi o sa produca.

    Fa dobitoaco dar daca te lua la fezandat ala Portocală și te cauta la zonele paroase ce făceai?Îi făceai o felatie ?si taceai ca rahatul în iarbă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb