Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 8 iunie

F. A.
Internaţional #Jurnal Bursier / 9 iunie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis sedinta de ieri in crestere, dupa ce in prima parte a sesiunii nu au avut un trend hotarat, trecand intre pierderi si castiguri de mai multe ori. Sectoarele ce au inregistrat cele mai mari pierderi in ultima luna au avut ieri cele mai bune evolutii. Sectorul financiar a inchis in crestere cu 2%, in timp ce sectorul energetic si cel al producatorilor de materii prime au crescut cu 1,88%, respectiv 2,49%. Presedintele Rezervei Federale, Ben Bernanke, a declarat ieri ca revenirea economiei americane este intacta si ca liderii europeni sunt hotarati sa evite

    situatia in care Grecia ar ajunge in stare de neplata.

    Totusi, rata somajului va ramane ridicata in urmatoare perioada, iar dobanda cheie nu va fi crescuta pana cand somajul nu va da semne hotarate de scadere. Moneda Euro s-a apreciat fata de dolarul american, cotatia EURUSD apropiindu-se de nivelul de 1,2.

    Volatilitatea s-a aflat in scadere usoara, dar ramane la un nivel ridicat, indicele VIX fiind peste pragul de 30 de puncte, prag ce semnaleaza conditii dificile in piata de capital.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb