ANDREEA PAUL, PNL: "Barbarismul economic şi habarnismul politic sunt adevăraţii adversari ai românilor"

Ionuţ Stănescu
Politică / 24 noiembrie 2016

Andreea Paul (Sursa foto: Facebook)

Andreea Paul (Sursa foto: Facebook)

Miza alegerilor parlamentare din 11 decembrie este barbarismul economic care favorizează re-rusificarea Europei de Est, consideră deputatul PNL Andreea Paul.

"Se joacă murdar, se apelează la cele mai mârşave promisiuni. Oamenii sunt prostiţi în faţă ca niciodată cu promisiuni electorale halucinante. Barbarismul economic şi habarnismul politic sunt adevăraţii adversari ai românilor. Cred că asta este miza acestor alegeri, în contextul re-rusificării Europei de Est prin cea mai simplă metodă: prin alegeri", precizează Andreea Paul, într-o postare pe blogul său.

Ţara noastră reprezintă o insulă a Europei de Est "democratică, provestică, antirusă genetic", consideră deputatul liberal, care precizează că, dacă nu vom fi susţinuţi economic, va apărea o nouă Cortină de Fier.

Andreea Paul mai spune: "Avem nevoie de diplomaţi de talia lui Titulescu sau Brătianu ca să ne explicăm poziţia. Fără ajutor masiv şi investiţii economice care să ducă la creşterea reală a nivelului de trai (populismul şi barbarismul se sădesc cel mai uşor în sărăcie), situaţia poate deveni disperată. Alegerea lui Trump, ca impact de propagandă, pare un mare avantaj al Rusiei, care are tot interesul să dea impresia că e mâna Kremlinului la mijloc. Pe noi ne afectează mult şi rezultatul alegerilor din Bulgaria şi Moldova, care poate fi citit în nota «Putin triumfător pretutindeni»".

Potrivit deputatului, "forţele bune" din ţara noastră, inclusiv PNL, trebuie să transmită fără dubiu opţiunea pro-occidentală şi să-i provoace pe ceilalţi să răspundă clar la întrebarea "încotro?".

Andreea Paul mai scrie: "Publicul încă nu e disperat şi amorţit, încă nu e resemnat că am fost cedaţi ruşilor, dar se lucrează din greu la asta. Pro-ruşii sunt tot mai prezenţi, tot mai pe faţă (deocamdată portavocile de eşalon trei, poate doi, şi numeroşii postaci - plătiţi sau «idioţii utili»). Lupta e cu ei şi cu influenţele lor, nu cu Trump, care în cel mai rău caz va avea o poziţie nuanţată. Trump a reuşit să fie Preşedinte. Mi-e clar că va încerca sa devină un Preşedinte care să intre în istorie, iar pentru asta va încerca pacificarea politicii externe cu Rusia. Important este să nu se facă concesii în Europa de Est pe spatele României. De aceea ne trebuie diplomaţi extrem de buni, profesionişti autentici în economie şi în apărare, obligatoriu, un rezultat al alegerilor pro-dreapta în decembrie".

Deputatul subliniază că Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Uniunea Salvaţi România (USR) au datoria, în primul rând în faţa românilor, de a rezista.

"Partidele de bine (PNL şi USR) trebuie să ia totul în serios. Or impresia generală e de amorţeală şi de ratare a mizelor reale", a conchis Andreea Paul.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Aceasta plesnitoare ocupa locul unei persoane oneste care daca ar spune exact aceleasi lucruri ar fi credibila. Imi pare rau dar aceste plesnitori Basiste nu vor fi NICIODATA credibile. Vor manj cu rahat orice idee, oricat de corecta sau orice partener de care se vor lipi.

    1. Adevarul este ca FEMEIA asta s-a luptat cu base si a fost singura pdlista care in 2009 s-a ridicat si a spus public ca EBA nu are ce cauta pe listele europarlamentare si in aceeasi zi i-a fost sparta casa fara a i se fura nimic. Asadar, sistemul functioneaza. La fel si 'idiotii utili'.

    Corect doamna Paul: pe lista invitatilor habarnisti, va ro sa-l nominalizati si pe dl Ahabarnescu de la sectiunea Editorial; poate va ajuta domnul Make. 

    Barbarismul economic al politicienilor (inclusiv noii candidati) se datoreaza habarnismului politic al majoritatii "masei de manevra" scolita la emisiunile Antenei 3.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb