Angajatori de TOP revine cu peste 10.000 de joburi

Comunicate de presă / 19 februarie

Angajatori de TOP revine cu peste 10.000 de joburi

Angajatori de TOP, eveniment de carieră din România, se întoarce cu cea de-a 36-a ediţie care oferă acces la peste 10.000 de oportunităţi de carieră şi la prima Academie de Carieră din ţară. Ediţia din primăvara aceasta se va desfăşura astfel:

Angajatori de TOP Timişoara, la Centrul Regional de Afaceri, pe 15-16 martie;

Angajatori de TOP Bucureşti, la Sala Palatului, pe 29-30 martie;

Remote & Hybrid World, online, pe Hipo.ro, în perioada 20 martie - 21 aprilie.

2024 este un an al constantelor când vine vorba de tendinţele de recrutare, multe companii adoptând o abordare prudentă în ceea ce priveşte planurile lor de angajare. Totuşi, există şi câteva excepţii. Chiar dacă volumul de recrutare pentru poziţiile de manager şi cele de specialist cu peste 2 ani de experienţă rămâne similar cu cel din 2023, partenerii de la această ediţie anunţă o creştere a acestui volum pentru joburi entry-level şi internship-uri. Aşadar, este un an propice pentru tinerii studenţi şi absolvenţi care se pregătesc să facă primii paşi în carieră. La Angajatori de TOP vor fi disponibile peste 10.000 de joburi, atât pentru persoanele cu o experienţă profesională mai vastă, cât şi pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi.

Peste 400 de participanţi vor avea acces gratuit la prima Academie de Carieră susţinută de Angajatori de TOP unde, indiferent de nivelul lor de experienţă, aceştia vor fi invitaţi la o serie de discuţii interactive şi momente de networking. Cei care se află la începutul parcursului lor profesional vor putea afla informaţii esenţiale despre redactarea unui CV şi interviul de recrutare, stabilirea obiectivelor profesionale şi despre soft skill-urile indispensabile pe care le caută angajatorii la un candidat. Şi persoanele care au o mai mare experienţă profesională vor putea descoperi lucruri noi despre subiecte precum: work-life balance, reconversia profesională, leadership şi performanţă.

Comunitatea IT din România este aşteptată la o nouă ediţie a evenimentului I LOVE Tech pentru a descoperi de la speakeri de renume ultimele tendinţe şi inovaţii din lumea tehnologiei, ştiinţei şi a ingineriei. În cadrul I LOVE Tech vor fi abordate numeroase subiecte interesante, precum: Java, DevOps, Cloud, Artificial Intelligence, Mobile App Development, Machine Learning, QA Testing, SAS, Web, Mobile, Big Data, Security, IoT, Embedded Software, Electric Vehicles, Batteries Assembly, Charging Modules şi Next Safety Ecosystems. Pe lângă doza de inspiraţie şi informaţiile valoroase pe care le vor primi luând parte la Conferinţe, participanţii vor avea şansa să creeze conexiuni cu alţi profesionişti din industria de tech prin intermediul TechLab-urilor, zonei de networking şi al activităţilor interactive.

Ca la fiecare ediţie de Angajatori de TOP, vor exista sesiuni gratuite de consiliere în carieră în care profesionişti din Resurse Umane - profesionişti precum Gabriel Chicioreanu, Consultant carieră la 4CAREER, Andreea Nistor, Recruitment Consultant la Grafton Recruitment şi Natalia Ronkov, founder Urban Socializing - vor oferi sfaturi de carieră preţioase, de la cum ar trebui să arate un CV, până la susţinerea cu success al unui interviu de angajare.

Candidaţii interesaţi de joburi în format hybrid sau 100% remote pot participa la Remote & Hybrid World, un eveniment online desfăşurat pe Hipo.ro pentru o perioadă de 30 de zile. Aceştia vor găsi în cadrul evenimentului de carieră online o varietate de joburi care să le îndeplinească nevoile, dar şi sesiuni educative cu articole şi podcasturi tematice.

Cei care îşi doresc să participe la eveniment se pot înscrie în mod gratuit pe Hipo.ro. Pentru a avea în acces în locaţie şi pentru a aplica la joburi, candidaţii trebuie să îşi creeze un CV pe Hipo.ro, să descarce versiunea Barcode a acestuia şi să îl scaneze la intrare şi la standurile companiilor de care sunt interesaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb