Antonio Guterres, le cere întrevederi separate lui Putin la Moscova şi lui Zelenski la Kiev

Antonio Guterres, le cere întrevederi separate lui Putin la Moscova şi lui Zelenski la Kiev

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 20 aprilie 2022

Secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, le-a trimis scrisori separate preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi omologului său ucrainean, Volodimir Zelenski, prin care le-a cerut să îi accepte vizita pentru a discuta despre măsurile menite să aducă pacea după invazia Rusiei în Ucraina, informează news.ro.

Purtătorul de cuvânt al ONU, Stephane Dujarric, a declarat că au fost înmânate scrisori separate misiunilor permanente ale Rusiei şi Ucrainei, marţi după-amiază, prin care preşedintelui rus Vladimir i se cere să îl primească pe Guterres la Moscova, iar preşedintelui Zelenski să îl primească pe şeful ONU la Kiev.

"Secretarul general a spus, în acest moment de mare pericol, că ar dori să discute măsuri urgente în vederea instaurării păcii în Ucraina şi despre viitorul multilateralismului bazat pe Carta Naţiunilor Unite şi pe dreptul internaţional", a mai precizat Dujarric.

Antonio Guterres a făcut apel, marţi, pentru instituirea unei pauze umanitare de patru zile în Săptămâna Mare, începând cu Joia Mare şi până în Duminica Paştelui, 24 aprilie, care să permită evacuarea în siguranţă a civililor şi livrarea ajutoarelor umanitare, potrivit CNN.

"Apelul de Paşte pentru Ucraina" va permite deschiderea culoarelor umanitare, a afirmat secretarul general al ONU, Antonio Guterres.

"În loc să sărbătorească o nouă viaţă, acest Paşte coincide cu o ofensivă rusă în estul Ucrainei. Săptămâna Mare este sărbătorită sub norul unui război care reprezintă negaţia totală a mesajului de Paşte", a subliniat el.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Il doare de Sfintele Sarbatori de Pasti pe slugoiul asta satanist-globalist, tot asa de mult precum ma doare pe mine de viata unui gandac care mi-a intrat in casa si pe care-l strivesc cu talpa! In realitate, oprirea luptelor pe durata Sarbatorilor Pascale este doar un pretext pt el si subordonatii sai de la ONU, pt ca NATO(fratii lor de ideologie marxist-globalista) sa poata introduce cat mai multe si mai diversificare arme pt ucrainieni cu care acestia sa-i ucida pe rusi! Asta, da "umanism" made in ONU!

    1. Asta-i noua placa la clubul trolilor, marxism-globalismul?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb