Appraisal & Valuation: Creştere de peste 56% a profitului net în 2023

A.F.
Piaţa de Capital / 20 martie

Appraisal & Valuation: Creştere de peste 56% a profitului net în 2023

Appraisal & Valuation SA, compania deţinătoare a brandului NAI Romania & Moldova şi emitent listat pe BVB (simbol: APP), a înregistrat o creştere de peste 56% a profitului net, în 2023, faţă de anul anterior, potrivit rezultatelor preliminare neauditate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, astfel, profitul a urcat de la 608.893 de lei, la finele anului 2022, până la 953.523 de lei, în 2023, pe fondul sporirii activelor societăţii de la 9,15 milioane de lei la 11,26 milioane de lei.

"Mă bucur că, la a treia raportare financiară anuală de când suntem listaţi la Bursa de Valori Bucureşti, am putut anunţa că profitul nostru a înregistrat o creştere consistentă, într-un context economic plin de provocări. În ceea ce priveşte activitatea de bază a companiei, evaluarea, ne menţinem între liderii pieţei, având cel mai extins portofoliu de servicii de profil şi rămânând deschişi către atragerea în echipă a unor specialişti de top.

În paralel, planurile noastre de extindere a activităţii Appraisal & Valuation s-au concretizat prin înfiinţarea unei subsidiare destinate investiţiilor, APP Investiţii SA, al cărei rol va consta în consolidarea patrimoniului actual, precum şi în achiziţia şi managementul unor companii, care vor fi administrate ca un holding independent de activitatea noastră principală", a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA (NAI Romania & Moldova).

NAI Romania a confirmat şi în 2023 că este una dintre companiile solide din piaţa serviciilor de evaluare, statut atestat de:

Evaluarea, pentru trei ani consecutivi (2021-2024), a tuturor activelor Hidroelectrica SA, compania care a făcut obiectului cele mai mari listări pe o bursă europeană, în 2023;

Anul trecut, APP a câştigat licitaţia publică pentru atribuirea unui contract, din partea municipiului Timişoara, pentru "servicii de evaluare şi expertiză privind elaborarea rapoartelor de evaluare". Acordul-cadru are o valoare de 4,55 milioane de lei şi se va desfăşura pe 4 ani.

Prin subsidiara sa, APP Investiţii SA (al cărei domeniu principal de activitate este "Activităţi ale holdingurilor" - cod CAEN 642), Appraisal & Valuation a achiziţionat 100% din capitalul societăţii Valyscom Roiesti SRL, care are ca obiect de activitate "Hoteluri şi alte facilităţi de cazare, Restaurante şi Transporturi rutiere de mărfuri".

Societatea achiziţionată deţine un teren de 5.608 mp şi o construcţie de 4.458 mp (cu destinaţia hotel, restaurant şi sală de evenimente), în municipiul Craiova, precum şi mijloace fixe destinate activităţii hoteliere şi camioane de marfă. În 2022, Valyscom Roiesti SRL a înregistrat venituri totale de 4,39 milioane de lei, un profit de peste 79.000 de lei, având un patrimoniu de aproximativ 3 milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Felicitări! Extraordinare rezultate! Nu mai aveți mult și așa cum ați promis vă veți lista pe bursa americană, nu-i așa?

    1. N-ai Romania.

    Misto. Rezultatele se imbunatatesc, dividendul e ok, profitul ramas nerepartizat sper sa dea actiuni gratuite sa mai imbunatateasca volumele tranzactionate. Succes!

    1. asa Botis, lauda-te singur

      4k euro in cont e totusi o suma,nu orice coafor o are

    Interesant cum se coafează rezultatele!

    Bla bla bla! 

    La active de 11mil lei. adică 2 mil eur nici un cuvânt despre CAfaceri......dar se vine cu un profit de 900.000 adică 180.000eur.....adică nici cât un apartament cu 2 cam de la ONE! 

    Managementul asta strălucitori baga o caruta de bani într-un otel ce nici cât o garsoniera nu are profit! 

    Bla bla bla!

    Ăștia ne cred tâmpiți sa mai cumpărăm??? 

    1. Cumpara Bnet, Code si Safe

      ce mai spui ca apar in bilant datorii la stat trecute de scadenta,in timp ce banii lor sunt in creante de la afiliati

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb