Aproximativ 600 de persoane semnalate prin Sistemul Informatic Schengen, au fost depistate, în ultima săptămână, de către poliţiştii români

M.D
Miscellanea / 18 martie 2018

Aproximativ 600 de persoane semnalate prin Sistemul Informatic Schengen, au fost depistate, în ultima săptămână, de către poliţiştii români

Aproape 600 de persoane şi 57 de autovehicule, care erau semnalate prin Sistemul Informatic Schengen, au fost depistate, în ultima săptămână, de poliţiştii români şi de autorităţile de pe teritoriul celorlalte state membre. Totodată, 252 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de autorităţile străine pe teritoriul lor, potrivit Poliţiei Române.

În urma schimbului suplimentar de informaţii, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, în perioada 9 - 16 martie, au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 339 de persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen. Poliţiştii români au pus în aplicare 24 de mandate europene de arestare, au depistat 127 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi şase care erau date dispărute de poliţişii din statele Schengen.

De asemenea, pe teritoriul României au fost identificate 46 de autovehicule ce erau căutate de autorităţile din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite, ca probe, în cadrul procedurilor penale.

Totodată, 252 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de autorităţile străine pe teritoriul lor. Dintre acestea, 35 erau urmărite de Poliţia Română în baza unor mandate europene de arestare, 22 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar şapte erau date dispărute.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb