ARAFAT: "Am discutat cu UPU pentru a le pregăti pentru un număr mai mare de pacienţi COVID-19"

J.P.
Miscellanea / 24 august 2021

"Am discutat cu UPU pentru a le pregăti pentru un număr mai mare de pacienţi COVID-19"

Şeful Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, marţi, că a avut o videoconferinţă cu reprezentanţii Unităţilor de primiri urgenţe - UPU - pentru a le pregăti să facă faţă unui număr mai mare de pacienţi suspecţi sau confirmaţi cu COVID-19, conform Agerpres.

"Noi am realizat încă o videoconferinţă cu Unităţile de primiri urgenţe în mod deosebit pentru a le pregăti ca să facă faţă, din nou, unui număr mai mare de pacienţi suspecţi sau confirmaţi, cu probleme grave sau nu, care vor ajunge în Unităţile de primiri urgenţă. Pentru acest motiv, noi am solicitat Unităţilor de primiri urgenţe să se pregătească şi pe partea de investigaţii şi pe circuite, astfel încât să poată să deservească ambele categorii de pacienţi. Categoria pacienţilor suspecţi şi confirmaţi, dar şi categoria pacienţilor care vin pentru alte motive decât COVID, pentru că există, din păcate, un număr foarte important de pacienţi care vin acum. În medie de 9.000 - 10.000 mii cazuri pe zi la acest moment, chiar fără să fie creşterea majoră a cazurilor COVID, care poate să se întâmple în următoarea perioadă şi care, cu siguranţă, va solicita sau va suprasolicita Unităţile de primiri urgenţe şi mai mult", a declarat Arafat, într-o conferinţă de presă.

El a informat, totodată, că a solicitat verificarea capacităţii de oxigenare din aceste unităţi. "Acesta este motivul de ce am solicitat inclusiv partea de capacitate de ventilaţie, capacitatea de oxigenare să fie verificată şi, mai mult, să ne asigurăm că avem şi tot ce trebuie ca şi consumabile pentru copii, (...) ca să fim siguri că putem să asigurăm şi copiilor asistenţă în cazul în care acest lucru va fi necesar", a precizat şeful DSU.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Fantomas asta, ne pregateste iarasi acelasi scenariu si regie, cu care ne-am obisnuit din martie 2020, scrise din afara tarii. Mai intai, creste din pix nr cazurilor de Covid, ca sa-si justifice Valul 4, apoi ii scoate pe sticla, pe marii lui specialisti in impostura, ca sa bage groaza in romanii care inca mai cred in astfel de fantasmagorii, continua cu protocoalele criminale din "spitalele mortii"(cum a fost cel din Sibiu si alte orase), apoi vine cu restrictiile, interdictiile si dicriminarile cu duiumul, astfel incat fricosii care inca nu s-au vaccinat, sa cedeze psihic si sa-si injecteze moartea din seringa, iar cireasa de pe tort va fi lockdown-ul local, si de ce nu, cel national! Insa, ceea ce nu iau in considerare acesti slugoi criminali, este faptul ca din toamna, in Romania s-ar putea sa avem "furtuna perfecta" dpdv economic, medical si social, astfel incat Valul lor 4 sa se transforme in Valul revoltelor si al gherilelor de strada, care sa-i ingroape sub "cocoasa lui" pe multi dintre ei!

    1. fara complicitatea personalului medical corupt , avind morti pe constiinta nu se ajungea aici , nu au zis nimic contra vaccinarii dar cind a fost vb sa fie fortati ei insisi au sarit ca arsi , daca pericolul era asa mare toata lumea dadea navala sa se vaccineze in frunte cu ei , vedem oameni la mare bot in bot fara nici o teama , virusii sint peste tot dar creatia lui d-zeu sistemul imunitar ne protejeaza , a nu avea incredere in el si a avea incredere intr-un vaccin impus cu metode neumane , demonice, inseamna inchinare la satan si hula impotriva lui d-zeu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb