Asigurare Allianz-Ţiriac pentru locuinţele sub 85 de metri pătraţi

MĂLINA BULAI
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 3 august 2011

Allianz-Ţiriac a lansat un nou produs de asigurare a locuinţei - Primera, potrivit unui comunicat de presă transmis ieri. Noul produs este destinat locuinţelor cu suprafeţe utile de până la 85 metri pătraţi, a căror sumă asigurată nu depăşeşte 160.000 lei. Alegerea acestui produs atrage după sine reduceri ce pot ajunge până la 35% la celelalte produse de asigurări de locuinţe ale Allianz-Ţiriac, potrivit reprezentanţilor companiei.

Produsul a fost lansat în contextul apropierii termenului limită de conformare la prevederile Legii 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren sau inundaţiilor.

Ileana Cucoş, director general adjunct în cadrul Allianz-Ţiriac, responsabil cu activităţile de distribuţie şi vânzări ale companiei, cataloghează noul produs ca fiind "accesibil", produsul adresându-se în mod special persoanelor cu venituri medii şi reduse, ce deţin în proprietate locuinţe situate în oraşele mici, în zonele semi-urbane şi în mediul rural.

Potrivit comunicatului, în aproape toate situaţiile, valoarea sumei asigurate la care se poate încheia o poliţă "Primera" este mai mare decât echivalentul a 20.000 de euro, iar protecţia oferită acoperă atât ris-curile catastrofice naturale, cât şi principalele riscuri de bază.

Pentru acoperirile standard, tariful de prime pentru Primera oscileaza între 62 lei şi 330 lei pe an.

Compania Allianz-Ţiriac Asigurări a realizat în anul 2010 venituri totale de 1.032 milioane de lei, în scădere cu circa 20 de procente faţă de anul anterior. Profitul operaţional s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei, conform cifrelor anuale preliminate în conformitate cu Standardele Internaţionale de Contabilitate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb