Atenor începe construcţia proiectului rezidenţial UP-site

S.B.
Companii #Construcţii / 14 aprilie 2021

Atenor începe construcţia proiectului rezidenţial UP-site

Dezvoltatorul imobiliar, Atenor, începe luna aceasta construcţia UP-site, primul său proiect rezidenţial premium, situat în zona Floreasca din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Autorizaţia de construire a fost obţinută primăvara trecută, chiar după perioada de carantinare naţională. De la lansarea procesului de vânzare, în ultima săptămână a lunii noiembrie 2020, şi până acum, 50% din totalul de apartamente au fost deja vândute în fază de proiect.

UP-site Bucureşti va include 270 de apartamente în două clădiri rezidenţiale înalte de 12 şi 25 de etaje, conectate prin intermediul unui parter comun.

"Prin începerea construcţiei proiectului nostru rezidenţial, Atenor reconfirmă angajamentul său internaţional şi încrederea în piaţa imobiliară din România. UP-site vine, aşadar, în completarea portofoliului proiectelor noastre finalizate sau aflate în fază de construcţie: Hermes Business Campus, Dacia One şi @Expo. Răspunsul clienţilor la campania de vânzari "off-plan" este încurajator şi ne obligă să livrăm proiectul nostru la calitatea aşteptărilor", afirmă Sorin Dumitraşcu, Country Director Atenor România.

Knight Frank România este consultantul proiectului, atât în ceea ce priveşte strategia şi implementarea de vânzări, cât şi cea de marketing.

"Suntem onoraţi şi mândri să fim agentul exclusiv al UP-site, un proiect deosebit care contribuie la transformarea orizontului din Bucureşti. Este un semn pozitiv faptul că echipa noastră de rezidenţial a înregistrat vânzări record în timpul pandemiei, semnând chiar şi jumătate din penthouse-uri, şi încă o dovadă că în Bucureşti există cerere pentru proiecte rezidenţiale premium", a spus Horaţiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank România şi Ungaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb