AUDIAT PRIN VIDEOCONFERINŢĂ:  Liviu Dragnea cere din nou eliberarea

A.D.
Politică / 3 iunie 2020

Liviu Dragnea cere din nou eliberarea

O nouă audiere prin videoconferinţă a lui Liviu Dragnea a avut loc astăzi.Îmbrăcat în negru şi aşezat la o masă, Liviu Dragnea şi-a susţinut încă o dată nevinovăţia. De data aceasta strategia de apărare s-a axat pe contestarea detenţiei şi nu a condamnării, informează G4media.ro.

Fostul şef al PSD a declarat judecătorului: "Dincolo de faptul ca sunt nevinovat, că am fost condamnat la Referendum, de exemplu, într-un dosar politic, am fost condamnat în acest dosar de un complet de judecători declarat nelegal. Ce poate înţelege un om aflat în situaţia mea?"

Unul dintre avocaţii lui Dragnea, doamna Flavia Teodosiu, s-a plâns că îi este greu să pledeze cu masca pe faţă; "Scuze, vorbesc greu cu masca, rămân fără aer. (...) Suntem în faţa dumneavoastră pentru a vă releva situatia detenţiei. Ne aflăm într-o situaţie de detenţie nelegală."

Un alt avocat de-al fostului lider PSD, Liviu Popescu, a spus: "Dacă o persoană e condamnată definitiv, apoi vine un decret de graţiere ce înseamnă? Că e nelegală condamnarea? Doamne fereşte. Înseamnă că detenţia din momemtul graţierii a devenit nelegală."

Tribunalul Bucureşti a anunţat că va lua o decizie pe 9 iunie, conchide sursa.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. fa-ti dracului condamnarea aia si nu te mai jelcui atita.

    Putina demnitate, monsieur! 

    1. "'Venim noi și te scoatem de acolo'" (de la pârnaie), a spus Dragnea la TV, că i s-ar fi promis, în ajunul încarcerării. Acum unde e milionul de simpatizanți loiali, că iată, jupânul e la a 7-a cerere de 'exmatriculare' de ,, ACOLO". Și se aude că vine și... vin alte dosare penale, gestante încă.

      Domnule, sa traiesti, Mai corect, adevarat hazliu si ... pozitiv nimeni nu ar fi putut sa spuna ceva despre .

      condsamnarea lui .ragnea Ai fost o raza de zambet pentru sufletul meu. Bine, bine zici. Sa stea ... acolo. Ca stie el pentuce

    Dumnezeu nu bate cu parul. Pe Dragnea l-a batut cu Vulvuta. Sa-i fie de bine. Cu OUG 59 cu tot. Si perntru PSD la mai multi. La" brutarie", seintelege.

    National Geographic să fie chemată în insula BELINNA pentru un documentar, despre / cu Liviu Dragnea vătaf peste RO. Iată variante de titlu:" Ziua revenirii unei insule la...Teritoriul Tată (Patria mumă?)"... "Naționalizarea marilor proprietăți private dar furate, un abuz?"... " Ziua în care teleormănenii plâng, știucile sar fericite și broscuțele , oac-oac.. concert pe lac". Cu acest documentar ridicăm și Mai-Sus România pe harta lumii, (deja e PUSĂ de Vasilica de Videle, care a scos o și din noroaie). Numai așa jupâne poți fi 'zburat' pe o plajă din America de Jos ( scapi de noi și de Celsius --15°C).PS. Nimeni, nimeni nu observă cât de mult ne lipsește Veo Vasi de Videle, în acest prăpăd de pandemie..

    1. Sigur o sa depasim Franta si Grecia la turim cu insula Belina.

    Dragnea? O mizerie, un symbol al corutiei.

    1. Da-ne un exemplu de om politic cinstit si necorupt ! Atentie insa, coruptia exista si inh zona privata si in media si in zona ong-urilor!

      Dragnea nu esti nici pe departe vreun cinstit insa trebuia prins, judecat, condamntat pentru fapte grave, nu pentru ca a indemnat oamenii sa iasa la vot in ziua alegerilor si nu pentru ca niste pers. obediente au inteles sa semneze pontajul unei pers. care lucra la partid. Greseala lu Dragnea a fost ca s-a pus rau cu corporatiile (investitorii straini) de la care a vrut sa traga fondurile necesare pt cresterea pensiilor salariilor la nivelul mediu din UE. In rest coruputia este peste tot!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb