Avocat: "Sorin Oprescu se simte mai bine, dar există riscul unui infarct"

Alexandru Costea
Miscellanea / 22 septembrie 2015

Sorin Oprescu se simte mai bine, dar există posibilitatea unei intervenţii chirurgicale, fiind risc de infarct, a declarat ieri seară Viorel Mocanu, unul din avocaţii fostului edil al Capitalei, transmit surse din presă.

Potrivit avocatului, Oprescu se simte acum relativ bine. "În linii mari a fost suspect de un preinfarct. În acest moment s-a constatat, în urma analizelor făcute, nişte modificări ECG şi o enzimă foarte ridicată, care nu este decât indicele unui infarct. E pe fond de stres, care a fost amplificat de motivarea Curţii de Apel Bucureşti", a declarat presei Mocanu.

El a mai spus că există posibilitatea ca Sorin Oprescu să fie dus la Spitalul Floreasca pentru o intervenţie chirurgicală şi a adăugat că în prezent este ţinut sub observaţie.

"E într-o stare relativ bună", a arătat avocatul, menţionând în acelaşi timp că a luat legătura cu familia lui Oprescu pe care a încercat să o liniştească. "Acum este cumva stabil şi este sub observaţie", a explicat avocatul.

Oprescu a fost adus ieri seară înapoi în arestul Poliţiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sigur ca orice diabetic in conditii de stres are risc ridicat de infarct !. Totusi, diabeticilor nu li se poate da liber la furt pe motive medicale pentru ca s-ar fi putut lasa de furat in prealabil. Sper ca DNA se insala dar daca nu, ce a facut Oprescu este de o ticalosie fara seaman si trebuie pedepsit pe masura. Se intampla pe vremea PDL cand mi-a murit tatal si pentru a-l putea ingropa alaturi de mama mea, in groapa la care duceam flori de cand eram copil, a trebuit sa fac fata santajului unui administrator de cimitir sustinut politic. Sigur ca as fi platit orice suma fara discutii dar nu mi-a placut deloc sa ma santajeze un individ alunecos in momentul acela. De atunci, urasc PDL-ul, urmasii lor si tot ce tine de PDL. In naivitatea mea, am crezut ca PSD este altfel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb