Balul Bucuriei a ajuns la Ediţia a IX-a

F.D.
Miscellanea / 20 septembrie

Balul Bucuriei a ajuns la Ediţia a IX-a

Balul Bucuriei, un eveniment de tradiţie pentru persoanele cu autism şi pentru cei care le sprijină, va avea loc miercuri, 16 octombrie, de la ora 18:00, la Le Chateau, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În fiecare an, gala creată de echipa Autism Voice, a însemnat mai mult decât un demers de strângere de fonduri care sprijină programele de recuperare şi intervenţie pentru beneficiari şi familiile lor. Este şi o contribuţie substanţială la dezvoltarea unor proiecte noi, menite să îmbunătăţească pe termen lung vieţile copiilor şi tinerilor cu tulburări din spectrul autist.

Anul acesta, fondurile colectate în cadrul celei de-a IX-a ediţii sunt destinate realizării unui proiect unic în România: prima fermă de micro-greens dedicată copiilor şi tinerilor cu tulburări din spectrul autist, care va fi creată la sediul Institutului Autism Voice. Această fermă le va oferi tinerilor beneficiari ai programelor organizaţiei ocazia de a învăţa şi de a deprinde abilităţi necesare pentru integrarea pe piaţa muncii, contribuind astfel la creşterea independenţei lor.

În plus, o parte din fonduri va sprijini noul program de Diversitate şi Incluziune a Neurodiversităţii pe piaţa muncii, WorkAid Kit, şi va contribui la susţinerea activităţilor de recuperare şi integrare zilnică pentru cei 440 de copii şi tineri din centrele şi Institutul Autism Voice.

"Bucuria, în acest caz, nu este doar o emoţie, ci legătura trainică ce uneşte comunitatea noastră: copii, tineri, părinţi, partenerii noştri privaţi şi autorităţi, jurnalişti, influenceri, adică toţi cei care ne sprijină. Prin Balul Bucuriei celebrăm nu doar reuşitele beneficiarilor noştri, ci şi puterea unei comunităţi care crede în potenţialul fiecărei persoane cu autism. Fiecare gest de solidaritate ne aduce mai aproape de un viitor în care fiecare copil şi tânăr are şansa să îşi valorifice abilităţile unice", spune Anca Dumitrescu, Preşedinta Autism Voice.

Conceptul acestei ediţii este Revolution, iar Ansamblul de Percuţie Young Beats, sub coordonarea lui Zoli Toth, care face parte din Programul Naţional Cantus Mundi, precum şi trupa de cover-uri 2Zece, s-au alăturat proiectului pentru a da mai departe bucuria acestui eveniment. Balul Bucuriei va fi moderat de Alex Grecu şi Alexandra Revnic, care vor da voce mesajelor de implicare pentru persoanele cu autism.

Balul Bucuriei nu este doar un eveniment social, ci o adevărată platformă de sprijin pentru misiunea Autism Voice, de a transforma viaţa persoanelor cu tulburări din spectrul autist.

"Fiecare ediţie a Balului Bucuriei este o mărturie a generozităţii susţinătorilor noştri. Fondurile strânse nu doar că fac posibilă continuarea proiectelor noastre, dar creează noi oportunităţi pentru tinerii cu autism, astfel încât aceştia să îşi poată construi o viaţă independentă. Anul acesta, suntem deosebit de încântaţi să lansăm încă două iniţiative cu impact sistemic, care vor schimba în mod real viitorul acestor tineri, de la ferma de micro-greens la programele de incluziune pe piaţa muncii, #WorkAidKit", spune Nicoleta Mariana Orlea, Director de comunicare şi fundraising al Autism Voice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb