Banca Transilvania a finalizat fuziunea cu Volksbank România

Ioana Dogaru
Bănci-Asigurări / 4 ianuarie 2016

Banca Transilvania a finalizat fuziunea cu Volksbank România

Banca Transilvania S.A. a anunţat, printr-un comunicat de presă, finalizarea procedurilor privind fuziunea prin absorbţie dintre BT şi Volksbank România S.A.

Banca Transilvania a avut calitate de societate absorbantă iar Volksbank România a avut calitate de societate absorbită, fiind radiată din Oficiul Registrului Comerţului, începând cu data de 31.12.2015, dată la care a fost finalizată fuziunea dintre cele două societăţi.

"Am pornit la drum în acest proiect cu gândul că dorim să păstrăm clienţii Volksbank România, să construim, de la început, o relaţie pozitivă. Ei au fost prioritatea noastră. La momentul achiziţionării VBRO am făcut public angajamentul faţă de aceştia, pe care l-am respectat: aproximativ 34.000 de clienţi Volksbank România au beneficiat de reduceri şi de beneficii din partea BT", scrie comunicatul BT.

"In total, a fost acordată clienţilor VBRO o diminuare a datoriei totale de 1,5 miliarde de lei prin oferta care a constat în restituirea comisionului de risc pentru credite indiferent de monedă, prin oferta de discount-uri pentru conversia creditelor în franci elveţieni, respectiv prin diminuarea automată a datoriei totale pentru creditele curente. Efortul uman din partea echipelor ambelor bănci este remarcabil: de exemplu, în cadrul ofertei CHF au fost organizate 35.000 de întâlniri între clienţii VBRO şi echipele BT şi Volksbank România", informează sursa citată.

În comunicatul BT se mai precizează că nu au avut loc schimbări în controlul asupra societăţii comerciale şi nici nu există achiziţii sau înstrăinări substanţiale de active.

"Acum avem 2,2 milioane de clienţi BT, din care ≈10% provin de la VBRO. Ne-am mărit echipa, aşa încât din cei 7.300 de angajaţi, aproape 400 de persoane sunt din echipa Volksbank România. Impreună dorim să construim cea mai bună bancă din România în relaţia cu clienţii noştri", scrie comunicatul BT.

Contractele futures pe titluri de trezorerie sunt în scădere luni

Contractele futures pe titluri de trezorerie sunt în scădere luni, cu contractul de decontare cu termen în martie 2016 scăzând cu 0,19% la 100.09 de yuani (15,52 dolari SUA), informează Xinhua.

Contractul cu termen în iunie 2016 a scăzut cu 0,12% şi a încheiat la valoarea de 100,47 yuani. Contractul cu termen în septembrie 2016 a scăzut cu 0,13% şi a încheiat la 100,47 yuani, potrivit sursei citate.

Contractele sunt înţelegeri de vânzare-cumpărare a titlurilor de trezorerie la un preţ prestabilit şi o dată predeterminată, informează Xinhua.

Futures de obligaţiuni de trezorerie au început tranzacţionare pe 09.06.2013, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De ce nu te duci tu in America, ca poate acolo o sa-ti dea aia ce vrei tu ?'

    De ce te chinui ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb