Banca Transilvania va oferi o finanţare de 25,3 milioane euro pentru Sameday

F.D.
Bănci-Asigurări / 8 noiembrie 2023

Banca Transilvania va oferi o finanţare de 25,3 milioane euro pentru Sameday

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) facilitează accesul la finanţare pentru operatorul român de curierat Sameday, printr-un acord de partajare a riscului cu Banca Transilvania, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, în cadrul Cadrului de Partajare a Riscului (CPR) al BERD, Banca Transilvania acordă un împrumut de 25,3 milioane de euro pentru susţinerea planului de investiţii pe termen mediu al Sameday. În cadrul acestui acordu, BERD asumă 65% din riscul de credit al Banca Transilvania în această tranzacţie.

Colaborarea subliniază angajamentul BERD şi al Băncii Transilvania de a sprijini creşterea companiilor româneşti, în special prin concentrarea pe finanţarea soluţiilor inovatoare şi digitalizarea serviciilor.

Sameday oferă o gamă completă de servicii de livrare în 24 de ore, inclusiv livrare şi returnare prin easybox. Investiţia BERD şi a Băncii Transilvania va permite extinderea reţelei de automate Sameday în România, Ungaria şi Bulgaria, adăugând peste 2.500 de automate noi în zonele urbane şi rurale.

Cererea de livrare fără contact către automatele easybox a crescut recent datorită comodităţii pe care livrarea coletelor în locker, iar preferinţele oamenilor în ceea ce priveşte serviciile de livrare s-au schimbat în timp. Potrivit celor mai recente studii realizate de Sameday în România, serviciul de livrare şi returnare easybox este utilizat de 86% dintre cumpărătorii online din zonele urbane. În ceea ce priveşte preferinţele pentru metodele de livrare, 48% dintre respondenţi indică easybox, în comparaţie cu 28% livrare la domiciliu, rezultat care confirmă că oamenii încep să aprecieze flexibilitatea şi controlul pe care îl oferă easybox-urile, deoarece acestea sunt disponibile 24/7 şi se află la o distanţă de 5 minute de mers pe jos în oraşele din România. Această metodă de livrare este mai eficientă atât pentru comercianţii online, cât şi pentru consumatori şi are un impact mai mic asupra mediului înconjurător. Extinderea reţelei de automate Sameday va permite, astfel, livrări mai ieftine şi mai sustenabile de comerţ electronic în ţară, avantajând consumatorii şi afacerile locale din România, Ungaria şi Bulgaria care vând online. Sameday operează în prezent 4960 de lockere easybox în cele trei ţări în care compania activează.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb