Bancpost lansează programul "Ţara ta, tradiţia ta"

Mihaela Dan
Bănci-Asigurări / 8 mai 2018

Bancpost lansează programul "Ţara ta, tradiţia ta"

Bancpos extinde cea de-a doua ediţie a programului educaţional "Ţara ta, tradiţia ta" la nivel naţional şi include 7 oraşe din ţară în traseul Caravanei, pentru a permite astfel unui număr cât mai mare de elevi să beneficieze de o incursiune culturală unică în lumea fascinantă a Patrimoniului UNESCO din România, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Ediţia 2018 se va derula în perioada mai-iunie a.c. în Cluj-Napoca, Alba Iulia, Braşov, Timişoara, Brăila, Suceava, Iaşi şi Bucureşti şi va reuni elevi din clasele V-VIII din peste 60 de şcoli înscrise în program.

Programul educaţional "Ţara ta, tradiţia ta" este iniţiat de Bancpost în parteneriat cu Comisia Naţională a României pentru UNESCO, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Asociaţia Gaspar, Baltasar & Melchior şi îşi propune promovarea şi transmiterea valorilor culturale, a tradiţiilor şi obiceiurilor autentice către tânăra generaţie, pentru a îi oferi repere sigure în consolidarea identităţii culturale.

Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare Bancpost a declarat că: "interesul şi entuziasmul manifestate anul trecut atât de elevi, cât şi de cadrele didactice implicate ne-au încurajat şi răsplătit în acelaşi timp, fiind cea mai bună măsură a succesului şi o dovadă clară că, atunci când conţinutul educaţional este unul valoros şi transmis cu suflet şi pasiune celor mici, receptivitatea lor este cea aşteptată. Ca urmare, continuăm aventura şi extindem demersul nostru la nivel naţional, astfel încât cât mai mulţi elevi să participe la sesiunile "Ţara ta, tradiţia ta". Prin ediţia extinsă de anul acesta lansăm fiecărui profesor, părinte şi român invitaţia de a fi #mandrudepatrimoniu şi de a acţiona în spiritul transmiterii către noile generaţii a moştenirii culturale autentice, cu care ne putem mândri peste tot în lume".

Ani Matei, Secretar - General, Comisia Naţională a României pentru UNESCO punctează că "cea de-a doua ediţie a programului educaţional "Ţara ta, tradiţia ta" are o arie de cuprindere semnificativ mărită faţă de ediţia precedentă. Acest fapt remarcabil îl datorăm, pe de o parte, organizatorilor primei ediţii cât şi, pe de altă parte, interesului major manifestat de elevi şi cadre didactice pentru cunoaşterea şi recunoaşterea valorilor de patrimoniu ale României incluse până în prezent în Patrimoniul Mondial al UNESCO. Mă refer în acest context la principalul organizator, Bancpost, dar şi la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Asociaţia Gaspar, Baltasar & Melchior, cărora le mulţumesc pentru iniţiative şi eforturile depuse. Asocierea Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO la această manifestare este onorantă pentru noi şi are semnificaţia unui parteneriat viabil pentru cauza nobilă a cunoaşterii şi respectului faţă de valorile culturale şi naturale perene ale României".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Din nou un BANCPROST! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb