BARNA, DESPRE DIRECTORUL CFR CĂLĂTORI: "Oamenii trebuie judecaţi prin ceea ce fac"

J.P.
Politică / 30 iulie 2021

"Oamenii trebuie judecaţi prin ceea ce fac"

Vicepremierul Dan Barna consideră că directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, trebuie să fie judecat pentru rezultatele activităţii sale, nu pentru "o declaraţie neinspirată şi nefericită" pe care a dat-o în legătură cu un tren în care se aflau copii, blocat timp de mai multe ore în urma furtunii din noaptea de miercuri spre joi, conform Agerpres.

"E o situaţie neplăcută, e o situaţie regretabilă (...). E foarte clar că acea replică avută într-un dialog cu un jurnalist nu a fost una fericită, a fost o exprimare profund nefericită. Dar omul era acolo de cu seară, din momentul în care această furtună a tulburat teribil circulaţia feroviară (...). Oamenii trebuie judecaţi prin ceea ce fac, şi nu neapărat printr-o declaraţie neinspirată şi nefericită, iar pe de altă parte, el este în această poziţie de trei luni şi ceva. (...) Îl vom evalua după şase luni, după un an şi vom vedea rezultatele muncii sale", a declarat Barna joi seară, la Digi 24.

Vicepremierul a subliniat, în context, efortul făcut de angajaţii CFR pentru reluarea circulaţiei feroviare între Bucureşti şi Constanţa după ciocnirea a două trenuri de marfă în zona staţiei Feteşti.

"E de remarcat, în această supărare generală pe cei de la calea ferată, efortul supraomenesc pe care echipele de intervenţie l-au făcut. În seara aceasta se va da din nou drumul acelei linii care părea distrusă şi părea nepracticabilă mai multe zile. Toată ziua s-a lucrat la foc continuu", a spus Dan Barna.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, declarase joi dimineaţă la Antena 3, referitor la situaţia în care un tren în care se aflau copii ce se întorceau din tabără de la mare a aşteptat timp de opt ore o locomotivă pentru a-l tracta, că nu el ar trebui întrebat despre această situaţie. Vizante a revenit ulterior cu precizări şi a spus că "a fost un moment de lipsă de concentrare" din partea sa, pe fondul oboselii acumulate în timpul nopţii precedente.

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că este anormal ca în asemenea situaţii "un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte". El a subliniat că, în cazul în care călătorii au suferit de pe urma modului în care sunt administrate situaţiile de criză, ar trebui să răspundă "cei care se ocupă de acest lucru (...), ministerul de resort".

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Demisia urgent escrocilor! Calea ferată este praf in România.

    1. IOHANNIS a dus Romania in epoca FEUDALA. Desi PSD castigase alegerile,IOHANNIS,care s-a PISAT pe Constitutia Romaniei ori de cate ori a vrut,a dat conducerea Romaniei pe mana pierzatorilor in alegeri.Acest lucru s-a intamplat si cu ajutorul romanilor care nu au iesit la vot.Dupa cum s-a dovedit ,o mare parte dintre alegeri au fost FURATE cu SACII de catre USR-PLUS,si cu toate dovezile,IOHANNIS,a decretat ca alegerile au fost corecte,fapt care i-a pus pe procurori in imposibilitatea de a constata FRAUDA,altfel daca ar fi cercetat HOTII,ar fi platit cu posturile sau chiar ar fi fost bagati la PUSCARIE.Spalati de IOHANNIS cu detergent 3/1,piezatorii,au trecut la impartirea Romaniei in FEUDE.ORBAN,BARNA,CIOLOS si HUNOR,au impartit tara in FEUDE si la fel ca si un TORT,TARA a fost impartita pe felii intre pierzatori.GRAV a fost insa PROTOCOLUL incheiat intre cele trei partide prin care INDIFERENT de NENOROCIRILE si PROSTIILE pe care reprezentantii lor le vor face pe FEUDELE lor,celelalte doua partide nu vor interveni,nici macar sa indrepte NENOROCIRILE si PROSTIILE.Asa s-a ajuns la faptul ca oricat ar FURA sau DERAPA un membru din cele trei partide ei vor deveni IMUNI in fata LEGII.Exemple,iatale.Costel Alexe de la PNL,HOT,CLOTILDE ARMAND de la USR,a facut din cel mai BOGAT ORAS din ROMANIA,Sectotul 1,cea mai mare GROAPA de GUNOI a Tarii,unde COLCAIE SOBOLANII,vor aparea BOLILE,iar CETATENII,suunt lasati de IZBELISTE. UDMR,prin Ministru Mediului,i-a lasat pe romani PRADA URSILOR,de frica unor ONGURI ale USR-PLUS. Cel care a pus capac insa impartirii FEUDALE a Romaniei,a fost Ministru Transporturilor de la USR,DRULA,care prin DIRECTORUL CFR,a fost la un pas sa UCIDA niste romani care nu aveau nici o vina decat aceea ca circulau cu trenul.NENOROCIREA a inceput atunci cand un COPAC,a cazut peste linia ferata la circa 100 de km. de Bucurestisi si circa 1000 de romani,au stat fara mancare,apa si fara toalete facandu-si nevoile pe camp,timp de 8 ore.Atunci cand presa a prezentat aceasta TRAGEDIE,raspunsul autoritatilor a fost acela ca raspunderea nu este a GUVERNULUI Romaniei ci a celor care raspund de FEUDA CFR, adica USR-PLUS.Astfel,intrebat de ce nu il demite pe MINISTRUL TRANSPORTURILOR si pe DIRECTORUL CFR,Premierul CATU,a spus ca nu poate intrucat s-ar destrama COALITIA PIEZATOARE .A aparut "FULGY" din fruntea USR,care a dat o explicatie HALUCINANTA,prin care l-a scuzat pe INCOMPETENTUL din fruntea CFR,spunand ca acesta nu a luat masuri de salvare a celor 1000 de romani,intrucat erea noapte si erea obosit.Din aceasta declaratie,tragem concluzia ca celor care fac parte din USR-PLUS,nu le lucreaza creierele decat ziua si numai timp de 8 ore.Iata romani,cum traiti azi in ROMANIA FEUDALA. Si asta este doar inceputul;.Dupa ce timp de un an ati stat in case, inchisi mai rau ca la PUSCARIE,pregatitiva sa reluati INCHISOAREA intrucat stati ca niste MOLUSTE si acceptati sa fiti SCLAVI. NOAPTE BUNA ROMANI,NOAPTE BUNA ROMANIA,SFARSITUL este APROAPE.!

    Cand erau in opozitie se tavaleau si faceau pe ei. Acum prostalul baga 'judecati'

    pina acum am tot zis ca-i o intamplare , ca-i vrajeala aia cu expresia nefericita , dar asta are sigur ceva la cap ! sa critici exact aia ce faci inseamna ori boala ori ca minti ca porcu !

    Demisia, e valabil si pentru Barna.

    1. nici o demisie

      sa plece integral USR-PLUS din orice structura administrativa din ROmania 

      sunt niste oameni foarte foarte distructivi  

    Oamenii trebuie judecati pentru ceea ce fac. Asa va multi dintre voi. Sunteti cea mai mare catastrofa ce a lovit Romania in ultimii 30 de ani.

    Dupa " revolutia" voastra, tara nu a mai cunoscut asa regres pana acum.

    Trebuie asadar sa fiti judecati (candva) pentru ceea ce faceti, ca prin ce faceti nu se vede decat prapad.  

    1. vine el sfantul ignat pentru porcii satanisti

    dovada finala ca CFR ca si multe alte institutii din subordinea acestui minister sunt VARZA tocmai s-a nascut

    in fiecare dintre ele permanenta vanzoleala de personal pe criterii de cumetrie/politice sau nu, inclusiv cea de conducere nu duce si nu va conduce NICIODATA la rezultate pozitive 

    de altfel aceasta remarca este valabila si la nivelul economiei nationale 

    este exact ca in vorbele de duh: VIN AI NOASTRI, PLEACA AI NOSTRI SI NOI NE UITAM CA PROSTII 

    revenind la CFR importanate sunt in ambele evenimente clauzele contractuale intre detinatorul de cale ferata si firmele private care se folosec de ea! 

    in context cum poate explica cineva cum este verificat, indrumat si controlat personalul care deserveste acele garnituri de marfa daca UN "PERSONAJ" SE POATE URCA SA CCONDUCA DITAMAI GARNITURA IN STARE DE EBRIETATE? 

    si de ac data vorbim de un caz depistat...dar cate or mai fi! 

    in loc de concluzii l-as ruga pe mr barna sa gandeasca inainte sa vorbeasca si sa se "STRADUIASCA" INTELECTUAL pentru 5 fraze in care sa comunice ceva in loc de vesnica tropmpeta politica: vom face totul ca sa fie bine ca sa nu fie rau! 

    REF LA "JUDECATA" NOI PT CE SA TE JUDECAM MUSIU: PENTRU CE (NU) FACI, PENTRU CE (NU) ZICI, PENTRU CE/CUM (NU) GANDESTI...? 

    si unul ca asta vine cu amenintari generale pentru nevaccinat???!!!

    ha,ha,ha 

    "Corecta" afirmatia. Oamenii trebuie judecati prin ceea ce fac si nu prin ceea ce NU fac. In cazul de fata respectivul NU a facut nimic, ca atare nu are pentru ce sa fie judecat potrivit gandirii lui Barna. Numai ca dl. Barna indreapta atentia - voit sau nu - spre o alta directie sublinind efortul făcut de angajaţii CFR pentru reluarea circulaţiei feroviare între Bucureşti şi Constanţa după ciocnirea celor două trenuri de marfă în zona staţiei Feteşti. Copii au ramas in camp timp de 9 ore intr-un tren care nu are legatura cu accidentul de la Fetesti.

    am vazut-o si o vad iar si iar!

    unde pune mana USR-PLUS se stirca, se blocheaza, se distruge!  

    bai baieti, voi chiar il aveti pe satana in voi!  

    USR = Uniunea Satanistilor din Romania !  

    Raspanditi distrugere cu viteza luminii!  

    Ia mai carati-va voi de la conducere sa mai respire oamenii simpli ...aia simpli care vor sa nu fie gunoi pe strazi in sectorul 1, aia care vor sa ajunga trenurile cu copiii in gara la timp....  

    Satanisti distrugatori!  

    Marsh Bârna, cu Drula de gât, ați distrus total calea ferată, niște escroci și jeguri umane.

    Cel mai nenorocit si mizerabil partid, a venit cu toti incompetentii si analfabetii la guvernare. Barna, ia-ti gasca si du-te acasa.

    1. nu sint incompetenti , asta cu incompetenta o tot flutura golanii din presa mituita , gen chireac si lista-i lunga , cu scopul de ai proteja . este un plan premedita de distrugere a tot ce mai misca in Romania .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb